Aşk İlişkileri 2 ay İlk adımı kadın mı atmalı? erkek mi? bariss76 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizce İlk adımı kadın mı atmalı? erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 56,3b cevap paylaştı. Kim hoşlanıyorsa o atmalı. 0 0 Yorumla
lyxnx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 89% 2 ay Hani kim demiş öyle bir zorunluluğu. Yavaş yavaş kıracağız bu tabuları. Artıkkk ızlardaaa açılacakkk 0 0 Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Erkek atmalı. Doğamız gereği karşımızdaki erkek atak olmalı. 0 5 Yorumla s Biscolatagirl 2 ay Burada mesaj kutusu açmak topuğuna elinle sıkmak😄😄 bariss76 2 ay Hahaha doğru orası öyle tabi bariss76 2 ay Ama bana açabilirsin 😂😂 s Biscolatagirl 2 ay Deneyimler😄😄 bariss76 2 ay Deneyelimmmm
Büşraapue Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Mümkünse erkek atsız türk erkeği kabadır içinden ne çıkacağı belli olmuyor 0 11 Yorumla bariss76 2 ay Atınca kardeşim diyorsunuz kakdskfksls Yorumla Büşraapue 2 ay Ne alaka bana teklif eden türk erkeğimi oldu bu zamana kadar birde kardeşim diyeceğim Yorumla bariss76 2 ay Haahahah kardeşim yazmış klavye (kardeşim) olucaktı Yorumla bariss76 2 ay kardeşim Yorumla bariss76 2 ay Yvşk olucaktı olmuyor Yorumla Büşraapue 2 ay 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Büşraapue 2 ay Çok standartlarınız yüksek Yorumla Büşraapue 2 ay Gerek var mı şimdi kaba ve beklentisi yüksek bir erkeğe adım atmaya Yorumla bariss76 2 ay Kabaaa mı Yorumla Büşraapue 2 ay Tamam atayım türk erkeği diksiyonumu güzel çok mu kibar çok basit cevabı kocaman bir HAYIR Yorumla Büşraapue 2 ay Tamam gel özele Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. erkek atsın bi zahmet 0 3 Yorumla bariss76 2 ay Atamıyorum kakdkakda Yorumla yürüyenyıkıkkk 2 ay 👸 Yorumla bariss76 2 ay Buradan neden mesaj atamıyordum kdkskdk Yorumla
Kupid Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. İlk adımı atan kadın iyidir 0 2 Yorumla bariss76 2 ay Doğru Yorumla Kupid 2 ay Vaktim yok yoksa ben atarım yanlış anlaşılmasın jddhdjd Yorumla
Mukan34 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 2016'dan sonra hiç atmadım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 206,7b cevap paylaştı. seven taraf atar 0 0 Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 37% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. En çok isteyen atmalı 0 0 Yorumla
TheBourty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazen erkek bazen kadın 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. genel beklent erkek ama ikisi de olabilir 0 0 Yorumla
sibeluysalci Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Erkekler 0 1 Yorumla bariss76 2 ay Tamam olur atim Yorumla
user02042008 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 2 ay Erkekler bence 0 5 Yorumla bariss76 2 ay Neden kadınlar değil? Yorumla user02042008 2 ay Cunku ortadaki ağırlık en fazla erkekte var, mesela evlilik teklifini eden erkektir Yorumla bariss76 2 ay Doğru ilk mesajı kadın atmalı at hadi Yorumla user02042008 2 ay Abi ben senden kucuğum Yorumla bariss76 2 ay Ozaman adaya veda et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kim hoşlanıyorsa o atmalı.
Hani kim demiş öyle bir zorunluluğu. Yavaş yavaş kıracağız bu tabuları. Artıkkk ızlardaaa açılacakkk
Erkek atmalı. Doğamız gereği karşımızdaki erkek atak olmalı.
Burada mesaj kutusu açmak topuğuna elinle sıkmak😄😄
Hahaha doğru orası öyle tabi
Ama bana açabilirsin 😂😂
Deneyimler😄😄
Deneyelimmmm
Mümkünse erkek atsız türk erkeği kabadır içinden ne çıkacağı belli olmuyor
Atınca kardeşim diyorsunuz kakdskfksls
Ne alaka bana teklif eden türk erkeğimi oldu bu zamana kadar birde kardeşim diyeceğim
Haahahah kardeşim yazmış klavye (kardeşim) olucaktı
kardeşim
Yvşk olucaktı olmuyor
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Çok standartlarınız yüksek
Gerek var mı şimdi kaba ve beklentisi yüksek bir erkeğe adım atmaya
Kabaaa mı
Tamam atayım türk erkeği diksiyonumu güzel çok mu kibar çok basit cevabı kocaman bir HAYIR
Tamam gel özele
erkek atsın bi zahmet
Atamıyorum kakdkakda
👸
Buradan neden mesaj atamıyordum kdkskdk
İlk adımı atan kadın iyidir
Doğru
Vaktim yok yoksa ben atarım yanlış anlaşılmasın jddhdjd
2016'dan sonra hiç atmadım
İll adimi seven atmalı
Karılar atmalı
seven taraf atar
En çok isteyen atmalı
Bazen erkek bazen kadın
genel beklent erkek ama ikisi de olabilir
Erkekler
Tamam olur atim
Erkolar
Yokya
Erkekler bence
Neden kadınlar değil?
Cunku ortadaki ağırlık en fazla erkekte var, mesela evlilik teklifini eden erkektir
Doğru ilk mesajı kadın atmalı at hadi
Abi ben senden kucuğum
Ozaman adaya veda et