arkadaşlarımla ablamın adına bir hesap açıp kendisine küfür ettik o da annemle babama söyledi bildiririz kızım o hesabı falan dediler neden yaptın demeyin onun bana yaptıklarının yanında hiçbir şey değil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sosyal medyada küfür edilmesi durumunda 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası bulunmaktadır. Sosyal medyada aleni bir şekilde işlenmesi durumunda ise ceza 1/6 oranında arttırılacaktır.
TCK md:125
islenmesi derken
Aleni açık açık herkesin görebileceği şekil de yani.
ozel mesaj olarak yazdik
Yukarıda yazdığı gibi 3 ay ile 2 yıl arasıyla yargılanırsınız artık hakimin takdiri
ya biz kucuguz ama yine de olur mu ki
TCK 31/3 15-18 yaş aralığındaki çocuklar hakkında uygulanacak hükmü düzenlemektedir. Fiili işlediği sırada 15 yaşını doldurmuş fakat 19 yaşına girmemiş olan çocuklar hakkında bu hüküm uygulanacaktır. TCK 31/3’e göre 15-18 yaş aralığındaki çocukların kusur yeteneği bulunmaktadır. Fakat cezai ehliyetleri tam kabul edilmemekte, işlenen suçun cezasında indirime gidilmektedir
Der. Yaşınızın tek faydası indirim alırsınız sadece
Sen öz ablana arkadaşlarınla beraber küfür ettin, nasıl bir kavaatlik örneği seninkisi
ya bak aslinda tam olarak oyle de olmadi adina fan hesabi actik iste ben seni cok begeniyorum cok guzelsin ama kim oldugumu bilmemen lazim falan dedik o da sen kimsin soyle falan dedi iste tanimazsin dedik sonra sorular falan sordu biz de en son sey yaptik arkadaslarimla ayni anda farkli seyler yazdik birimiz sovduk birimiz iltifat ettik birimiz reels videosu attik birimiz de random attik o da cok sinirlendi sonunda benden suphelenmis bile olabilir
Tamam da amaç ne? Niye uğraşıyorsun? Ablan sonuçta
ya o sevgilim oldugunu ogrenince dovmustu beni annemle babama da dovdurmustu hic anlayip dinlememisti bile beni hicbir sey yapmadigim halde namusuma laf etti ustumu soyup her yerine bakicam bana gostermezsen doktora gosterirsin dedi
Hem yobaz hem de karaktersiz biriymiş evet küçük kardesine destek olmak yerine zorbalık yapmış ama sen yine de yapma böyle şeyler başına bela alma yok yere. Sen de açıklarını arayıp annene babana anlatırsın. Sanaldan küfür işine girme.
Küfür etmek ayrı bir suç birinin adına hesap açmak ve küfür etmek ayrı bir suç, bunu tam anlamıyla en iyi bir avukat bilir
Çok sağlam bi ceza girer benimde çok mahkemeye vermişliğim var bulmaları 2 gün bile sürmüyor sizin gibi ergenler hakettiğini bulur emin ol 6 ay-2 yıl arası ceza yersin reşit değilsen reşitsen 1-3 yıl arası
ben resitim digerleri degil
1-3 yıl arası ceza yersin geçmiş olsun :)) git ailene anlatta yapmasınlar sicilin mahvolur en azından onlardan laf duyarsın bence özür dile yoksa ciddi manada başın belaya girecek
benden supheleniyorlar zaten cunku bu olaylara hic ses etmedim verme bence falan dedim annemle babama itiraf etsem dayak yerim kesin ama haklisin sanırım
Takip isteği atsana bana
geç oldu ama attım uyumuşsundur belki uyanınca görürsün
Tamam şimdi gördüm
Para cezasına çevriliyor aşırı ünlü veya siyasi birine ettiysen hapis yersin
ablama ettim ya gereksiz birine yani
Sana ne yaptı da küfür etme derecesine geldin
ya o sevgilim oldugunu ogrenince dovmustu beni annemle babama da dovdurmustu hic anlayip dinlememisti bile beni hicbir sey yapmadigim halde namusuma laf etti ustumu soyup her yerine bakicam bana gostermezsen doktora gosterirsin dedi
bu olaylar 2 yil once oldu ama bu zamana kadar ithamlarda bulunmaya devam etti bana her firsatta
Hak etmiş ozaman daha büyük kötülük yap bunlar az
Bişey olmaz. Özür dile geç
10 yıl
o kadar var mı ya
ama biz küçüğüz yine de olur mu
bjsy cıkmaz