Sevgilisi olmayanlar niye yaşıyor mk?

Sevgi denen şeyin iki karşı cins arasında olması gerekmiyor. Ayrıca iki taraf da cinsellik için birbirine muhtaç ve siz bu hayvansılığa sevgi diyorsunuz. Sizin eksiğiniz çok aslında. Bizim eksiğimiz yok ki kapatalım, esas sizler eksiksiniz. Bu eksikliğinizi de sevgili yaparak gidermeye çalışıyorsunuz.
Ne diyin ya
Ağa ben saldım artık ilerleyen yaştan donra olsa ne olur olmasa. ne olur gençliğimi zombi gibi tek yaşamışım yaşlanınca gelse ne olur gitsin geberdin daha iyi
Valla babuş tükendim ya
Yaşam enerjimi beslenerek ümit ederek alıyorum sabah yataktan çıkasım yok ya
Zaten uyanınca bedenim ölü gibi bitkin solgun
Kanka nu konuyu kapatalım isyan edecek raddelere geliyorum ölim diye dua ettiğim oluyor
Valla doğru söylüyn
Cevap
2Cevap
Sevgili yapmak için yaratılmadık, ALLAH insanları çiftler halinde yaratmış bu yüzden sevgi istememiz normal ama nasibimizi helal yoldan bulmayı dilemeliyiz, mutlu olma yolları var, şükür listesi hazırlasak sayfalar dolar, mutluluğu böyle şeylerle sınırlandırmayın, gerçek mutluluk benliğini bilmek, ALLAH'A ait olduğumuzu ve O'na döneceğimizi bilmek, iman tatmak, ALLAH'IN sevdiği kul olmak. ALLAH severse başkasının sevgisine gerek yoktur ve işler hep hayırlı olur.
Evlenmek farz ama abim kadın erkek erkek kadın için yaratıldı eğer 7 milyar insan içinde yalnızsak bu Allah'ın bi cezalandırmasi
Hayır öyle düşünmeyin, belki o kadın sizin için şu an hayırlı değildir, 18-24 görünüyor yaşınız yani ALLAH'ın izniyle bir ömür var önünüzde yaşınız ileride olsa da bu hâlâ geçerli, insan ruh eşini ne zaman bulacağını bilemez
25 yaşında ölecem ben 5 senem var hayırlısı falan umrumda değil
Nerden biliyorsun belki yarın ölürsün, belki 100 yıl sonra?
ALLAH bilir ancak, olumsuz düşünürsen mutlu olamazsın
O benim elimde işte 5 senem var , ben çok düşündüm tecrübesiz değilim dert konusunda, geçmiyo ben çok mücadele ettim
Senin elinde değil, eminim dertlerin çoktur bunu yok saydığım, küçümsediğim yok ama sükredecek daha çok şey var hepimiz için, ALLAH'A iman etmemiz, sağlıklı olmamız, okuyor, anlıyor olmamız, evimizin, ülkemizin olması... say say bitmez, lütfen güzel ve kalıcı şeylere odaklan
Hep yarım kalacağım ozmn
Yarım değilsin, ALLAH'IN sevdiği tam bir kulsun
Allah zenginleri doyurmakla meşgul
Tövbe estağfirullah, zenginlerin imtihansız olduğunu mu sanıyorsun? ALLAH bütün kulları zengin yapsaydı imtihan olmazdı, ayrıca adalet de olmazdı
Amaaaaaaan çok şey var bildiğin gibi değil
Allah kolaylık versin.
Saol
Öyle birisi yokta ondan
Ben varım
Kanka yok olsa bulurduk
Haa ben sevgilisi olmayan biri yok diyo sandım
Kapatmayacak değil kapatır
Saçmalama nolursun
Sana hafif gelebilir yaşamayan bilemez ağır bi imtihan
Sevgili olmak boşuna zaman gecirmek erkek hayat enerjimi somurur
Eeeahğğğ vay dünya vay
Sagol yaaaaa
Nabak sevilecek bi yanımız yok demek
Gel ben evlencem senin-le @Kirginimcokk0
Asıl çorap gibi sevgili değiştirenler niye yaşıyor
boş ver onlar hayatlarının yaşasın ben izlerim
20 yil sonra ilk kez sevgilim olunca ben
Dbehjahshd
Nasip yoksa napcan
Nasip ne alaka lan tapusunu alacak değilsin. Kimi beğendiysen gider takılırsın.
Allah'ın cezalandırmasi oda
Soran belki vakti gelmemistir
Vakti geçince gelecekse napim nafta
Benimyas 35eyaklasti
Sen kızsin bulursun
Niye yaşamadın
Aşk meşk benden uzak dursun
intihar edecez simdi
Edemiyozda edebilsek
En İyi Cevap