Selamss
Tabii bebişim sen 30 kişiyle aynı anda flörtleş ben sadece sana sadık kalırım 🥹

#sosyetic
Boş ver sen orada mutluysan bakma hiç arkana 🎶
Güncellemeler
2 ay
SS 🌸
Selamss
Tabii bebişim sen 30 kişiyle aynı anda flörtleş ben sadece sana sadık kalırım 🥹
#sosyetic
Boş ver sen orada mutluysan bakma hiç arkana 🎶
Kim icat etti bu flörtü yahu saçma sapan bir şey! Flört adı altında sevgili olma durumu işte. Hızlıca takılıp, ayrılıp yollarına bakıyorlar. Eskiden teknoloji yoktu. Günlerce bakışma, bir iki kelime sonra buluşma, özlem falan derken aylar geçer, sevdalı olunurdu. Bu kadar çok seçenek ve vakit yoktu. Aşkla meşkle anca bir kişiye ulaşabilmek için uğraşılıyordu. Teknolojiyle birlikte şimdilerde flört adı altında daldan dala konmak veya her çiçekten bal, pardon kaktüsten diken almak🤣🤣🤣 moda olmuş.
Hiç sorma ya bezduuk 😃
Katılıyorum gerçekten seven insan 1 ömür boyu bekler ve bekliyorum belki haber alamıyorum ama bekliyorum 1 umuttur yaşamak
Veba falan değil.
Eskiden baskıdan dolayı insanlar evleniyorlardı, şimdi baskı olmayınca gereksiz sorumluluk almadan keyfine bakıyor insanlar.
Bence eskiden olan sahtekarlıktı çünkü baskıdan dolayı seçenek olmadığından "seviyormuş gibi" davranıp, sahte bir evlilik hayatı yürütüyordu bir çok çift, sonra da aldatmalar, geçimsizlikler, kavgalar, şiddet yani mutsuzlukla son buluyordu. (Tabi gerçekten dürüstçe sevdiği için evlenen insanlara bir lafım yok)
Şu an bence insanlar daha dürüst, en azından ortada kalmayayım diye yalandan evlenmek zorunda olmak gibi bir durum yok, yanlış evlilik yapıp kimse kimsenin hayatını karartmamalı.
Eğer siz flört kafasında değilseniz ki bu son derece normal, ciddi ilişki istiyor olabilirsiniz, o zaman bunu isteyen insanları seçeceksiniz. Şu an sayıları az ve gittikçe azalıyor ama durum bu.
Siz gidipte sadece takılmak isteyen insanla aşk yaşamaya kalkarsanız tabi ki mutsuz olursunuz. Eğer eski zamanlarda yaşıyor olsaydınız bugün flört isteyen kişi geçmişte o imkan olmadığı için size aşık gibi davranacaktı ve evlenecektiniz, ama belki 2. çocuğunuz olduğunda durumu fark edecektiniz ve hayatınız kararacaktı...
Bence şanslısınız, bugünkü ortamda hiç değilse bazı şeyler daha net.
Gününü gün etmek isteyen insanlara laf etmeyin, sizin gibi yaşamak zorunda değil herkes, diğer insanlara saygı gösterin, kendi kafa yapınıza uygun insanlar bulun, flört etmek isteyen insanı evliliğe falan ikna etmeye çalışmayın, boşa vakit kaybı.
Tabi flört isteyen insanlar da evlilik isteyen insanların kafasını karıştırmasın.
Bundan daha sık rastladığım bir durum var. "Tanışalım mı?" diyerek mesaj atıyorlar. Bence dünyanın en saçma sorusu. Zaten bana bu tarz mesaj atan kişiler sanki ben onlar için aşkımdan yanıp tutuşuyormuşum gibi davranmaya başlıyorlar. Gerçekten nezaket gösteren insanları eziyorlar. Recep ivedik gibi olan adamlara da tapıyorlar. Ben bu dünya düzenini, daha doğrusu Türkiye kızlarının kafa yapısını anlamıyorum. Bu yüzden Türk erkekleri farklı milletten kızları tercih ediyor. Onlara nazik davranınca kıymet biliyorlar. Bizimkilerin ise egosundan geçilmez bir hal alıyor. Allah rızası için insana insan gibi davranın.
Evet haklı bir yorum
Bu flört zehirli bir girdap gibi. Girdiğin zaman bir türlü çıkamıyorsun. Sevgili desen değilsin. Arkadaş desen değilsin. Böyle ortada kalmak çok mantıksız geliyor bana. İlişkiyi bir ileri boyuta taşımak için birisinin adım atması gerekiyor. Yoksa elindekini başkası kapabilir.
Ne diyon ne neee
Sen ağlama 🧻 al
Cevap
73Cevap
Olur çünkü ilişkiler artık geçici bir heves üstüne kurulmakta. Heves bitince ilişkide bitiyor.
Herkes olmuş gıcık dhsja
Sen MustiEmre’yi görmemişsin jsks
Sana gıcıklığını göstermemişş bizimle değilsin djsk
Şimdi sevgili olmamak için, her çiçekten bal almak için bahane ediyorlar.
Tam da öyle. İnsanlar artık çok tahammülsüz. Çok çabuk siliniyor insanlar.
Bence olabilir.. ama zaten ben bu tür şeyleri çok saçma buluyorum iki kişi gurur yapıp da bir türlü birbirine açılamıyor ya da sevgili olmaya karar veremiyor bazıları zaten abartıp aylarca yıllarca bile flört ettiği oluyor :D bakıyorsun evlenecek zamanı gelmiş ama daha sevgili olamamışlar kendileri de bilmiyor çünkü sevip sevmediklerini öyle takılıyorlar.. bence insanlar aşık olduğu zaman yeterince tanıdığını hissettikleri zaman bunu karşısında ki kişiye söylemeleri lazım.. yoksa dediğim gibi flört de bitiyor ve bir türlü başlayamıyorlar sevgili olmaya..
kişinin ihtiyacının sevgililik olmamasıdır. ihtiyaç ya cinseldir ya da vakit geçirmedir. flört kişinin kısa vadede ihtiyaçlarını karşılar, misyonunu yerine getirir ve sona erer. bunda şaşırılacak bir durum yoktur. tanıştık ve anlaştık diye her konuştuğumuz insana aşık olmak zorunda değiliz.
sevgililik ise ‘konuşalım belki anlaşırız.’ mantığıyla başlamaz. bir insanı görürsünüz. aklınızdan ne güzel bir tipmiş diye geçirirsiniz. davranışlarını, hayatını takip edersiniz ve ‘bu adamla/kadınla aynı evde yaşarım, hayatına dahil olmak isterim, hayvan beslerim, sohbet ederim, seyahatlere katılırım, arkadaşlarımla aynı ortamlara sokarım, tatil planı yaparım, ailesiyle tanışırım vs.’ gibi düşünceler içinizde istek uyandırır. karşı taraf da bu duruma gönüllüyse sevgili olunur. flört ve sevgililik çok ayri şeylerdir. flört size hediye edilmiş bir buket çiçektir. zamanla çürür ve solar. sevgililik ise yetiştirmek için evinize aldığınız saksı bitkisidir. emek verirseniz büyür.
Çünkü insanlar ne istediğini bilmiyor bence flört olayı da saçma yani neyin flörtünü yapıyoruz sevgili olmadan önce flört et sevgili olduktan sonra nişanlanmaya hazırlan nişanlılık döneminde evliliğe hazırlar evlilik döneminde de boşanmaya mı hazırlanacağız saçma saçma şeyler, bir insan birbirini düzgünce tanır düzgünce birbirini sever aşık olur ya da ne bileyim hoşlanır anlaşır bir ilişki yaşamaya başlar ilişki dediğimizde öyle evine gidip evini karı koca ilişkisi değil birbirinin karakterini ve ailelerini kültürünü yapısını tanımaya başlar ondan sonra baktı ki işi ve maddi durumu da varsa evlilik teklif eder güzelce aile kurulur evlilik olursa iki tarafta ailelerde anlaşırsa kabul ederse kültür olarak da birbirine uygun olursa evlenir.
Neymiş arkadaş yani bu yok flört ederim yok erkek arkadaş kız arkadaş saçma saçma işleriniz var gerçekten yani soruyu soran kişiyi demiyorum genel anlamda söylüyorum yanlış anlama
isteyen istediğini desin bunun sorumlusu biz kızlar. kızlar linç edebilir taş atabilir üstümde tepinebilir doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. eskiden kızlar cinselliği evliyke yaşıyordu konuşmaya gelince de herkesin mesajına cevap vermiyordu 90-95 arası doğanlar bu farkı bilir. şu an akıllı telefon sayesinde anadolunun köhne kasabasındaki kızlar bile bir fotoğrafla 1den fazla erkeğin ilgisini aldıklarını biliyorlar ve 1den fazla erkeğin mesajına cevap veriyorlar ve kızlık zarını korusalar da önemi yok cinsellik veriyorlar bir düzeyde, sexting olur ön sevişme olur oral olur anal olur. erkekler kızlara bu kadar rahat ulaşabildiklerini ve sosyal medyada profil sayısının sınırsız olduğunu kızların ise kolay konuşulabilir olduğunu görüdkten sonra o erkekleri artık bağlasanız durmaz. bu rahatlığı görmüş erkek bağlılık evlilik düşünmez tek kişiyle olmaktansa bu şekilde her kıza ulaşıyorum işte der.
Kadın haklı
Dağılın eşek sıpaları
Senin düşüncene göre tüm kızlar kapatılsın falan yani fazla sığ düşünmüşsün. Bunun anadoluda köhne bir kasabada yaşayan kızların sosyal medyada fotoğraf paylaşıp 1’den fazla erkeğin dikkatini çekmesiyle alakası yok. Diğerlerinin nerede oturup, hangi postu atıp, hangi cinselliği tercih edip, hangi tarz bir sosyal profil oluşturduğu o kadar çok değişir ki. Söylemlerinin olumlanabilir bir tarafı yok. Bir erkek cinsellik yaşayan kadınla da evlenir, gösterişli giyinen kadınıda sever, dulu da sever, evlisi, bekarı, tecrübelisi-tecrübesizi, herkes bir şeyleri sever ve sen insanların düşüncelerini sığ ve genelleyici söylemlerinle ufaltamazsın.. Asıl konuya gelirsek herkes herkesle ciddi düşünmek zorunda da değil. Bir ilişkiye boyut vermek ve bir ciddiyet kazandırmak bana kalırsa iyi düşünülmesi gerekilen bir durum. Herkes herkesle flört ediyor diye ciddiyet moduna geçemez. O zaman herkes tuttuğunu alsın kendine saklasın. Sırf “kadınız” ya da sırf “erkekler” diye boyut atlayamıyoruz ilişkilerde maalesef. Her şey bir bütündür. Bir insanın konuşması ya da neye ağlayıp neye güldüğü, instaya nasıl poz atıp, mazisinde kiminle oral ya da kiminle anal ilişki yaşamasından veya köhne bir kasabada hayatını idame ettirmesinden daha önemli. İnsan insanı bu şekilde tanır, bu şekilde sever ve hayatına alır. Senin anlattıkların o kadar önemsiz detaylar ki. Bence artık bir şeyleri kalıplara sığdırmaya çalışmaktan vazgeçin. Neden flört aşamasında kalıyorum diye düşünün hatayı toplumda değil kendinizde arayın.
@showingnoemotion kendini avutma lütfen eskiden bu kadar ulaşılabilirlik yoktu, sana göre kızlar kapanmasın açılsın herkese ulaşılabilir olsun cinsellik rahat versin ama sonradan da gelip bu erkekler commitment'a neden ikna olmuyor diye sormaya hakkımız yok :D
Bence bu flört işi artık çağın vebası olmuş durumda.. Milli futbol takımından daha fazla mesaj kutularında ki sayı.. Ne hafızaları ne konsantrasyonları ne boş vakitleri var pess valla.. Rezil olduklarına da çok eminim
Haklısın 👍
Yüz yıllardır olan bir şeyi isimlendirip ancak bu kadar tiksinç hale getirebilirdik. Türkiye Cumhuriyeti gençlerini ve insanlarını tebrik ediyorum. FLÖRT kelimesinden tiksinmiş vaziyetteyim.
Yukarıdaki soru değil erkeklere kollektif savaş çağrısı ya Bunu yapanın cinsiyeti önemli değil bence. o s*kik hallerden çıkamayan insanlar hayatımızdan bir an önce çıkar umarım.
Karakter meselesi. Bazı insan flörtü. daha heyecanlı bulur ilerisine geçip sorumluluk almaz. Bazısı gerçekten ilişki yaşamak ister yaşar.. Günümüzde alternatif çok nasılsa diye bir anlayış var biraz da flört daha cazip geliyor. Ama kişi bilmiyor ki Ayşenin hissettirdiğini Esra hissettirmeye bilir. Her kişi kendine özgü neticede...
.
Ciddi yaklaşmak yürek ister ne erkeklerde ne kadınlarda yürek yok, herkes yüzeysel eğlence peşinde. Flört etmek sorumluluk gerektirmiyor. Sadece eğlenmeyi gerektiriyor. Ciddi ilişkiye başlamak, sevgili olmak ve çok daha fazlası gerçekten sorumluluk sahibi olmayı gerektirir. Sadakat ve tek bir insana odaklanmayı da beraberinde getiriyor tabiki.
Bu çağın en büyük hastalığı. Mikrop gibi bir şey. Ne ilerisi var, ne grantisi. Sadece akıl ve ruh sağlığını bozmaktan başka bişey değil.
Flört etmek çok güzel ama elinde kalmadı mı insanın kendisine zarar. Erkeğe bi halt olduğu yok. Sen gidersin. Bir başkası gelir. Onlara hayat lay lay lom, kadının ise bir duyguları var. Flört aşamasının fazlasını, o saygıyı hak eder.
Soru genel biliyorum.
Bence çağın vebası diziler. İnsanlar o kadar çok kusursuz ve toz pembe ilişkiler pesinde koşuyorlar ki tarif bile edilemez. Her şeyleri kusursuz olmalı, böyle sacmalık mı olabilir ya? Ozeniyorlar sadece. Sabır, empati ve anlayış zaten hak getire. Çağın vebası diii ziii leeeer
Şimdi senin hayatın karakterin aşılmaz sarsılmaz dağ zirvesinde iki katlı villadir , karşı taraf en ufak sarsıntıda yıkılacak amacına uygun otel tercihindedir bir halt olmaz. Günümüz insanları bir evi yuva bilip sahip çıkmak yerine, fellik fellik gezme peşinde yazik
Zombi filmlerinden çikti her şey bir ısırık al yoluna devam et :))) MC Donald gibi herkes doyurmuyor boş kalori 🤣
Mükemmel benzetme djdj
flörtü kim çıkarttıysa ben onun ağzına s^çayım! öyle iğrenç bir şey ki bence çağın vebası flörtün kendisi gevşek gevşek şeyler
😅😅 sakin ol bebiş
olamıyorum flört kelimesini bile duyunca 😂
shsja napcaz senin bu sinirini
ben de bilmiyorum reglken üçe katlanıyor 😂
Yiaaa 🥺 ah ah kime anlatıyorsun sen bunu hshd
bacıma 🥺
😅
Bu bence neslin ne kadar bozulduğunu da gösteriyor. Eskiden birkaç kişiyle görüşülür veya kız/erkek birini sever evlenirdi. Şimdi öyle değil.. her çiçekten bal toplamadan ölürsek öbür tarafta bize buket yaptırıcaklar...
İlişkiye başlamak isteyen başlıyor zaten.
Millet flörtöz kardeşim. Daha zahmetsiz, daha kısa. Aşkın ne suçu var insanlar vebalı.
dedi flörtöz ve ekledi shjdaja
ahaha analizde var sende
Ne ararsan hatta aramazsan var djsk
var var ahahah
piüüüh senin var var yazdıktan sonraki gülüşüne emi
ey :)
😁😁
analiz sadece sende yok sosyetic :)
Sadece bende olduğunu yazmamışım zaten 😒
Nihan Eylül Ayşegül eda favvv
Evet çağımızın hastalıklarından biridir diyebiliriz
Ayşegül Love jsks
Ayşegülün canım nihanın sanane demesi için milyon kere izleyebilirim😅
Ben de bir kaç kere izledim sshak küfür deşarj ediyor
Flört denilen gavur icadı şeyin kendisi asrın vebası değil mi sol bebisim?
.. asıl*?
Evet öyle bebişin değişim öküzcük
değilim* 😒
öküzcük dedin ya
Erittin beni
Ağustos sıcağında kalmış dondurma gibi 🤪
En İyi Cevap