Kocam ben varken farkli ama ben yokken arkamdan yalan ve giybet ediyo?

Merhaba kizlar bi haftadir kendime gelemiyorum sizinle paylaşmak istedim. Eşimle 3 yillik sevgili olupta evlendik. Beni bebek gibi sever kayb etmekten korkar surekli nazlar işte güzel sözler soyler. Bende ona karsi hep anlayisli oldum sevdimde. Parasi olmadi bisey icin mecbur etmedim ondan ne altin ne kiyafet ve s. Hic istemedim. Aksine araba aldik kredisine bile ben destek oldum. Cok guzel bi iliskimiz vardi bu arada beni hic aldatmadi cunki yaparsa affetmeyecegimi bilir. Neyse evlendikten sonra ben bi program yerlestirtim onun telefonuna. Nerdeyse 2 yil falandir da hep dinledim. Disarida kafasina yagmur dusse gelip anlatir bana. Fakat bizim yasadigimiz sehirde arabayla 10 dakikalik mesafe kadar ablasi yasiyo. 3 kizi var. Esim onlarin yanindada bana bi soz soylemez cunki ters bisey soylerse benimde onu tersleyecegimi bilir onlarin da yaninda bebek gibi davranir. Ama ben yanlarinda olmadigimda oyleeeeee laflar ediyoki arkamdan varyaaa duysaniz kiz bu senden nefret ediyo dersiniz bana. Ama nasil ikiyuzlu ben ortami dinliyorum ya ordan cikip eve gelince yine afedersiniz g*tumu yaliyo. Ama onlarin yaninda neler soyluyo neler. Ya evde osursam bunu bile kosup yetiştiriyo yaa. Onlarin da lafini bana taşiyo dogru. Ama mesela biz kavga ettik gider her seyi iste soyluyo. Ya bari dogru anlatsa icim yanmaz. Yalan soyluyo cildiriyorum. Mesela bi kac gun once ciddi kavga ettik ben nerdeyse bosuyodum esimi yaa gitmemem icin ayaklarima kapandi bi gorsenir hungurrr hungurr agliyooo. Bi daha soz yapmam etmem. Ama ablasina gidip sey dedi ya dedimki gidiyosan cek git kapi orada napiyorum seni bee falan guya ben demisim ki yalvaririm aff et beni bi daha gitmek istemeyecegim ve s. Sanki dusmaniymisim gibi anlatiyo. Haa onlarda beni biliyo cunki ben yanlarindayken g*tume giriyo nerdeyse esim. Bi keresinde soyledim seni duydum dedim bak bi daha yaparsan defolup gidersin dedim ama yok yine tam gaz devam. Ya ben Anneme bile aramizdakilari anlatmam kimseye soylemem. Onunla her seye katlandim universiteye yirtik elbiseyle bile gittim o para harcamasin diye. Bu adam neden boyle? Napiyim artik bilemiyorum ya kafayi yiceemmm.

Güncellemeler
+1 yıl
Herkese merhaba yanitlayanlar teşekkür ederim hepinize. Dün bi story attim eşim görüp neden bana bu kadar soğuksun noldu sana aşkimiza, işte ben bana yaşam gucu veren karimi istiyorum sen boyle değildin 1 haftadir beni bi kere opmedin karşilamadin bile (ki her işten geldiğinde evdeysem eğer onu karşilarim sagilip operim) boyle olunca artik dayanamadim. Ne varsa içimde hepsinii soyledim duyduklarimi hakkimda soylediklerini. Özür diledi yine ağlamaya yalvarmaya başladi. Devami+
Güncellemeler
+1 yıl
+Dediki işte onlar hepsi erkeklik tasliyolar diye bende kendimi kucuk dusurmemek icin oyle seyler soyledim. Sen benim kalbimi biliyosun zaten nolursun birakma beni soz bidaha bizimle ilgili tek kelime etmiycem arkandan konusmiycam. Bende dedimki aile olmamizi istiyosan tek kelime duymicam bu yaptigin erkeklik degil şerefsizlik, karini nasil baskalarinin onune atarsin. Bi daha yaparsan gozyasina bakmam dedim. İcim daha rahat herseyi soyledim. Bakalim bundan sonda sıkıyomu bi daha konuşmasi
Kocam ben varken farkli ama ben yokken arkamdan yalan ve giybet ediyo?