Sevgilim veteriner kliniğinde otururken?

Sevgilim veteriner kliniği var 5 ay önce karşısına bir güzellik merkezi açıldı. 2 kadın saçlar sarı balyaj açık saçık leoparlı giyimler. Tam kliniğin önünde görüş alanında yakınlar. 2 hafta önce otururken baktım sevgilim oralara bakıyor onu uyardım dedim hiç hoş geldiniz demedin mi komşuna falan dedi yok işim yok kimseyle falan. Daha sonra da dün baktım kadınlar oturuyor ikide bir bakıyor söyledimmona neye bakıyorsun dedim bana diyor valla bakmamışım. Dün klinikteydim sevgilim lavbodaydı bir kadın geldi dedi Fırat bey nerde dedim ben yardımcı olayım dedi Wi-Fi şifresini istiyorum dedim bilmiyorum bekleyin insin. Dedi siz ne iş yapıyorsunuz burada bende dedim ben nişanlısıyım ( 4 senedir birlikteyiz ) dedi aaaaaaaaa. Sonra sevgilim indi. Ona dedi Wi-Fi şifresini verebilir misin senide ikide bir rahatsız ediyorum. Sürekli sevgilime sen sen siye hitap etti. Kadın çıktı.
Yukarı çıktık dedi sinirlenme bekle dinle dedim tamam dinliyorum bana dedi.

ablamla oturuyordum şarj aleti istemeye geldi

getirmedi bende gittim kapılarından aldım. Oturmadım vs dedi. Bende dedim nasıl sana SEN DİYEBİLİYOR dedi dengesiz kadın nerene bileyim vs. Bende dedim tamam gidip kadına sorayım o anlatsın bakalım sinirlendi dedi sen beni millete rezil mi edicen ( BEN AĞZINI ARADIM YEM ATTIM ) sinirlendi dedi yeter ister inan ister inanma ablama sor falan. Bende dedim neden benden sakladın dedi sen çok kıskansın falan böyle. Tartıştık ord abana dedi ister inan ister inanma defol yeter falan dedi.
Engelledim direk onu bana yazmış suçum yok kimseyle işim yok. Numaramı değiştirdim anneme mesaj atmış yarene ulaşamıyorum diye. Anneme dedim yazmasın. 4 5 senelik ilişkimiz bitti onun için tüm hayatımı etkilemiştim. Düşünceleriniz nedir

Güncellemeler
+1 yıl
O kadının o tavırlarını rahat hallerini görünce sevgilimde onun telefonunu eline alıp şifre falan girince inanın midem bulandı. Hem kadından hem ondan bana diyor benim tipim değil o kadın falan inanın midem çok bulandı ve 2 gün önce 14 senelik köpeğimi kaybettim onun acısı var bende
Sevgilim veteriner kliniğinde otururken?