Ruhsuz ve mantığa dayalı bir kişi değilseniz bence doğru siz ne düşünüyorsunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ruhsuz ve mantığa dayalı bir kişi değilseniz bence doğru siz ne düşünüyorsunuz?
Hayır, cilveli kadın her şeyi yaptıramaz. Cilveli olmak, bir kişinin başkalarına karşı çekici ve hoş görünmesini sağlayan bir özelliktir. Ancak, cilveli olmak, başkalarını istediğiniz her şeyi yapmaya ikna edebileceğiniz anlamına gelmez. Cilveli bir kadın, başkalarının dikkatini çekmek ve onları etkilemek için kullanabileceği bir araçtır. Ancak, bu aracın her zaman başarılı olacağını garanti etmek mümkün değildir. Cilveli bir kadının istediğini yaptırabilmesi için, karşı tarafın da ona karşı çekici ve hoş hissetmesi gerekir. Ayrıca, cilveli kadının yaptığı hamlelerin karşı tarafa uygun olması da önemlidir. Cilveli bir kadın, aşağıdaki durumlarda başarılı olabilir: Karşı taraf zaten ona karşı çekici ve hoş hissediyorsa Cilveli kadın, karşı tarafın ilgisini çekecek bir hamle yapıyorsa
Cilveli kadın, karşı tarafın arzularını ve ihtiyaçlarını anlıyorsa
Ancak, cilveli bir kadın, aşağıdaki durumlarda başarılı olmayabilir: Karşı taraf, onun cilveli davranışlarından rahatsız oluyorsa
Cilveli kadın, karşı tarafın ilgisini çekecek bir hamle yapamıyorsa
Cilveli kadın, karşı tarafın arzularını ve ihtiyaçlarını anlamıyorsa
Sonuç olarak, cilveli bir kadın, her şeyi yaptırabilecek bir süper güç değildir. Ancak, doğru zamanda ve doğru şekilde kullanıldığında, başkalarını etkilemek ve istediğini yaptırmak için etkili bir araç olabilir.
İstediği kadar cilveli olsun konuştuğu erkek akrep ise avcunu yalar. Akrep, aslan Bu burçlar seksi sever ama manipülasyonun 100 km öteden kokusunu alır. Ve intikam operasyonuna çıkar. Çünkü alanı tehdit edildiğinde acıması olmaz bu burçların.
Akrepin intikamı kendini yüceltmekle geliştirmekle daha iyi koşullara daha güzel kadınlarla çıkmakla olur. Bizler * canım değilizidir. Nextleriz ve bir sonraki ilişkiye o kadar güçlü başlarız ki bizden ayrılan kız zaten ciğeri sızlar geri dön mesajı atar... Tabi istemem yan cebime şeklinde mesaj yazarlar.
Cevap
6Cevap
Karşısındakine sadece beden olarak bakan herkes için geçerli olabilir
Fizik derken, zekadan ayrı her şey.
Anlaşamadık belli ki ☺️ iyi eğlenceler
Biz çok cilveli kadın gönderdik babasının evine bakireliği bozulmuş herkes ayağını denk alacak
O kız sevdiğim kişi değilse, isterse önümde soyunup bana sürtünsün yine tahrik olamam. Sevmiyorum çünkü. Sevdiğin yapsa belki o zaman.
Fazla iddialı bir söz sırf cilveli diye bir kadın her istediğini yaptıramaz.
Önemli bir özellik fakat bu herşeyi elde edip yaptıracak bir şey değildir.
Ruhsuzum ama yaptırıyorum
Gözleri güzel m. Mesi de büyükse yes
Yok önemli bayağı o. erkek Mentalitesi bu şekilde. Sen genellemenin dışında kalıyor olabilirsin. Büyükten kastım Pamela Anderson gibi değil. Şekli güzel hani
Ya zaten Allah herşeyi aynı anda vermez öyle. Onu verirse onu vermez falan. Memesi küçük kızların içi dolu turşucuk genelde😂😂
Benim tanıdığım cilveli çok hatun var m meden yana şanssızlar hep😂 ikisini birden verdiyse zaten insan olmuyon elf oluyon
Kadınlığını kullanabilmek başka bi olay. Bi konuşursun hayır diyemez 🙄 aura önemli kesinlikle
Erkekler kadın denen varlığa nefes kıstası koyup hayır diyemiyor da olsalar😂😂 aura farkı var
Kendini ifade ediş biçimi belirleyici etken. Jest ve mimiklerin kullanımı, verdiği tepkiler, bazen ses tonu akabinde önem taşır
Dişil enerjiyle de ilgili doğrudan, her kadında derecesi farklı bunun
Kadınsılık yönü. Bazı erkekler de tam tersi kadında eril enerjiyi ilgi çekici buluyor mesela erkeksi kavgacı sert mizaçlı kadınları seksi buluyorlar. Bunu çekici bulan erkeklerin biseksüel olmasıyla ilgili olabilir bu da bi yerlerde eksik bir şey olduğu kesin😂 ama genel bağlamda hangisine zaafları var dersen, pamuk Prenseslerden çıkan Zeynaları seviyorlar, tüm erkeklerin ortak noktası😂
Hayırsızdan bahsetmem ben zaten
Anliyorum
Sqlqk bir erkeğe evet
Evet
Cilveli kadın herzaman 2_0 öndedir
Evet yaptırabilir.
Yaptırır
Hayir
Yaptıramazlar
Yaptırırım :).
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?