♾️ Her konu da aynı düşünmek zorunda mısınız, yoksa farklı fikirlere rağmen, zıt kutuplara rağmen anlaşabilir misiniz

♾️ Her konu da aynı düşünmek zorunda mısınız, yoksa farklı fikirlere rağmen, zıt kutuplara rağmen anlaşabilir misiniz

Farklı düşünmek çok normaldir. Sırf sevgiliniz diye her zevkimiz ve her fikrimiz uyuşmak zorunda değil. Önemli olan bu farklılıkları saygıyla karşılaşmak.
İnsanın sevgilisinin sevgisinden emin olarak O'nunla farklı düşünebilmesi muhteşem bir duygu bence. Birbirini olduğu gibi, gerçek düşünceleriyle ve tercihleriyle anlamak ve güvenmek ve sevebilmek muhteşem. İlk tercihim sevgilimle benzer düşüncelerde olmamız olur fakat dediğim gibi farklı düşünebilmek de, çekinmeden, stres olmadan, aşkı çok besler kesinlikle 🍀😎
Nolur çoğu konuda farklı düşünelim zaten sürekli beni onaylayan hiç bir konuda kendi fikrini savunmayan biriyle yapamam.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim abla 💛🥳
Aa barış sen eic vermişsin 😃 daha uyanamadım 💛
Günaydın bende tam uyanamadım abla :D bir kahve yap kendine 💛 🤗
Yapacağım can 😌🌸
Afiyet olsunn abla günün çok güzel geçsin 🌸😌
Senin de 🥳
Hayır çekinmem..
Rica ederim 🦋✨
Cevap
14Cevap
Farklı düşünceler ilişkiyi monotonluktan çıkartır
Sürekli aynı düşünürsek zaten birbirimizden sıkılırız belli bir süre sonra farklılıklar hayata her zaman renk katar
Biriyle sevgili olmuşsam onunla çok da zıt kutup değilizdir. Yani kafa dengi olmamız lazım. Temelde çok farklı kişilikler olmamamız lazım. Her konuda zıt düşmememiz lazım yani. Bu ilişkiyi de çok fazla yıpratırdı zaten. Tabi ki bazı kültürel, ailevi vs.. sebeplerden birkaç fikir ayrılıkları olabilir. Onlar da çözülür illaki sevgi ve güven olduktan sonra...
Ben sevdiğim kadın için her şeyi yaparım o mutlu olsun yeterli
Öznel bir konuysa kesinlikle fikrine saygı duyarım ve benden farklı düşünüyorsa bile onu desteklerim. Ancak tecrübelerime dayanan nesnel bir konuda onu ikna edip benim söylediğimin doğru olduğunu anlatmaya çalışırım.
Sürekli ve seri onaylayan biriyle napcam la kavga yok tartışma yok inatlaşma yok didişme yok, fikir ayrılığı yok kendi fikrini beyan etmek yok , benlik değil
Aynı düşünmek zorunda değiliz zaten, çoğu düşüncemizin denk olması da önemli ama, farklı olduğumuz düşüncelerde bir birimize saygılı olup nazik davranmak gerek.
Aynı düşünüyormuş gibi yapmam da yapanı da sevmem. Herkes kendi fikrini savunmalı. Aksi halde her dediğimi onaylayanda kapasite yok diye düşünür soğurum. Benimle baş edebilmeli.
İnsaoğluyuz sonuçta Tabii ki üzerinde konuşulup fikir alışverişi yapılır ama nihayetinde ortada iki farklı fikir var. Aynı düşünmek zorunda değiliz ve zaten saygı duyulmalı
Benimle tamamen zıt karakterde biriyle anlaşamam ama sevgilimle bazı konularda fikir ayrılıklarımızın olmasını normal karşılarım, her zaman aynı şeyleri düşünmek zorunda değiliz tabii ki de 🙂
bizi zenginleştiren farklılıklarımız. Tabii ki üzerinde konuşulup fikir alışverişi yapılır ama nihayetinde ortada iki farklı fikir var. Aynı düşünmek zorunda değiliz ve zaten saygı duyuyoruz
Her konuda benimle aynı fikirde olması sıkıcı olur
Farklı fikirleri tartışabilmeliyim fakat fikrini uygulamam için beni zorlamamalı
Önemli olan ortak paydada buluşabilmek ve zıtlıklıklara rağmen saygıyı bozmadan kırmadan iletişim kurabilmek bence
Her konuda aynı olamayız elbette.. ama bazı özel konular vardır kendi adıma.. aynı yöne bakmıyor ve düşünmüyor ise asla olamam..
Sevgimizden emin bir şekilde farklı düşünsek de her zaman ikimiz için bir orta yol bulup o şekilde devam ediyoruz.
Sevgi her konuda uyumıu olacak diye bi kural yok
Hayatımdaki insanla aynı düşüncelere sahip olmak tercihim olur
Elbette fikirlerimiz bir olmak zorunda değil.. bu kadar uyum rahatsiz eder beni
Farklı düşünebiliriz ben onu her türlü her haliyle de severim...
Her konuda ayni düşündüğüm birine ihtiyacım yok, birbirimizin eksik yanlarını tamamlamak daha makul.
Bazen çekirim acaba bende mi sıkıntı diye fakat bunu dile getiririm
Farklılık olması iyidir hep aynı şeyleri düşünür hiç tartışmazsak birbirimizi geliştiremeyiz
Zıt fikirlerinizi daima dile getiririz, farklı düşünmekten korkmuyorum sevgimden eminim!
Farklı fikirler kabul edilebilir ama zıt insanlar sağlam ilişkiler kuramaz herhalde.
tamamen ayni dusunmemiz imkansiz zaten eger bana fazla tezat degilse kabullenirim
Biz insanız ve sevgilim bile olsa aynı dusunmemiz gerekmez bir konuda. Çekinmem.
Evet aynı düşünmek zorundayız aksi halde çatışma çıkar 🤭
Onunla farklı düşünsem de sevgisinden emin olmazsam o kişiyle çıkmam zaten
Farkli dusunmek iyidir
Cekinmem düşüncem neyse ortaya koyarım.
Hangi konuda farklı düşündüğümüze bağlı
sevgilim anlayışlı biriyse çekinmem
Farklı düşüncelerimizin olması bence daha iyi
Hayır canım fikirler ayrı olabilir.
Şu an bayağı zıt olmamıza rağmen anlaşıyoruz
Çekinmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?