Hoşlandığım ama ilk adımı atan çocuk fwb ya da FB tarzı bir teklifte bulundu ve ben de reddettim. Duygusallık istemiyor mu sizce?

İlkin o peşimden koştu ama kavga ettik. Daha sonra sorunlar halloldu ve duygusal biriyim ama bazı sebeplerden dolayı mesafeden falan arkadaş olalım dedim ve bu sefer FB teklifinde bulundu ve çok kızdım reddettim engelledim ama sonraki gün engeli açıp gözümde değerin düştü falan dedim ve bu sefer o üste çıkıp ilgisiz davrandı ve ben arkadaş olmak için çabaladım ve verilen değeri yitirmiş gibi hissettim ağladiğimi yazdim inanmıyorum falan dedi peşinden koşmuş gibi oldum. Sonra 24 saatte bir cevap yazdı lütfen uyucam yazma gibi şeyler dedi ve ona rahatsızlik veriyomuş gibi hissettim ve en son bir iki cümle yazıp tavrımı koydum şimdi 1-2 gün oldu cevap vermiyorum cool davranıyordu ve en son yazdiklarina cevap vermedim bakmadım mesajlarina. Şimdiyse de hey yazmadın falan demiş az önce bildirim geldi. Mesaja bakmadım yine. Duygusal biriyim ve beni değersizleştirdiğini hissettim ve cevap vermek istemiyorum. Sizce muhattap olmalı mıyım?
Hoşlandığım ama ilk adımı atan çocuk fwb ya da FB tarzı bir teklifte bulundu ve ben de reddettim. Duygusallık istemiyor mu sizce?