Eşeğe cilve yap demişler tutmuş çifte atmış 😂😂
Erkeğe cilve nasıl yapılır?
Eşeğe cilve yap demişler tutmuş çifte atmış 😂😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Mesela bunları yapabilirler.. Gülümseyin ve göz teması kurun. Gülümseme, en güçlü cilve silahlarından biridir. Bir erkeğe gülümsemek, ona ilgi duyduğunuzu ve onunla konuşmaktan hoşlandığınızı gösterir. Göz teması kurmak da önemli bir cilve işaretidir. Bir erkeğe doğrudan gözlerinin içine bakmak, ona kendini değerli hissettirir.
Ona iltifat edin. Bir erkeğe onun fiziksel görünümü, zekası veya kişiliği hakkında iltifat etmek, ona kendini iyi hissettirir ve sizinle ilgilenmesini sağlar. Ancak, iltifatlarınız samimi ve gerçekçi olduğundan emin olun. Onunla konuşun ve ilgilenin. Bir erkeğe ilgi duyduğunuzu göstermek için onunla konuşun ve onunla ilgilenin. Onun ilgi alanlarını öğrenin ve onunla bu konular hakkında konuşun. Ayrıca, onunla şakalar yapın ve onu güldürün. Ona dokunun. Hafif bir dokunuş, bir erkeğe ilgi duyduğunuzu göstermenin harika bir yoludur. Örneğin, elini tutabilir, omzuna dokunabilir veya saçını okşayabilirsiniz. Ancak, bu dokunuşların çok agresif olmamasına dikkat edin.
Gizeminizi koruyun. Çok açık ve samimi olmak, bir erkeği sıkabilir. Biraz gizemli olmak, onun ilgisini çekmenize yardımcı olur.
Cilve, kişiden kişiye değişen ve kişisel tercihlere dayanan bir şeydir. Ancak birinin sizi etkilemesini istiyorsanız, samimi ve içten bir şekilde iletişim kurmanız önemlidir.
Göz teması: Göz teması kurarak karşınızdaki kişiye ilgi gösterin. Gözler, duygusal bağ kurmada güçlü bir araç olabilir.
İçten gülümseme: İçten bir gülümseme, samimiyetinizi yansıtır. Karşınızdaki kişiyi rahatlatır ve ilişkinizi olumlu bir şekilde etkileyebilir.
İlgili olun: Karşınızdaki kişinin ilgi alanlarına ve konuşmalarına gerçekten ilgi gösterin. Onun hakkında daha fazla şey öğrenmek için sorular sorun.
Nazik olun: Saygılı ve nazik bir tutum, karşınızdaki kişiye duyduğunuz saygıyı gösterir. Olumsuz bir şekilde davranmak yerine pozitif ve anlayışlı olun.
Mizahı kullanın: Uygun bir şekilde mizahı kullanarak gerginliği hafifletebilir ve iletişimi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.
Ancak unutmayın ki cilve, samimiyet ve içtenlikten gelmelidir. İnsanlar, doğal ve samimi davranışları daha fazla takdir ederler. İçten bir şekilde iletişim kurmak ve karşınızdaki kişiye saygı göstermek her zaman etkili bir yol olabilir.
tamam işte aynı ben 🤣
Ayyy ne güzel gülüyorsun öyle bayrammmm 😂 hımmmm 😂
Cevap
51Cevap
Biraz kiritacaksin işte 😂
Yaa emre yorumun beni benden aldı 😂
Çok güzel hareketler bunlar 😂 sizi ailecek severek takip ediyoruz beyefendi 😂
🙋🙋🙋
Şimdi şöyle yapıyorsun.
Bir market ya da pazara gidip kocamanından bir lahana alıyorsun. Onu eve getirip yapraklarını açıp önce suya tutki sarılması kolay olsun. Sonra haşlıyorsun ve önceden hazırlamış olduğun cilveyi orantılı bir şekilde içine koyup sarıyorsun. Sonra kısık ateşte bu cilveyi pişir 45 dk. sonra hazır. Tabağa koy etrafınada biraz seksapel otu serp ve servis et. Off tadından yenmez. Adam senden vazgeçmez. :)
Sana şöyle bir cilve yapayım da , en azından görmüş olursun cilve nasıl oluyormuş 😂😂
🙋🙋
Üzüm yaprağındanmı yapacaksın yoksa :D
Yok karalahana dan yaparım 😂 daha uygun olur
Cilve yükleniyor...
Cilve yapacam diye kıçı başı oynamasın yeter. Bu insanın kendi içinde olması gerekiyor.
Aynen öyle çok haklısınız 👍 çünkü cilve dediğimiz unsur insanın yaradılışında ruhunda olucak, öyle yapicam edicem demekle olacak bir şey değil bu
Anlatılmaz Yaşanır böyle şeyler
🙈
Bak bak laflara bak sen 😂 senin canını yiyerem haa güzellik 🌺
❤️💛💙💜💛🧡💚💜
Kadın dediğin cilveli az da nazlı kendine bakmasını bilen birde hamaratlı olmalı
tamam işte aynı ben 🤣🤣
Tamam seni buldum aradığım kriterlere uygun sevgili adayımsın desene 🤗😂
Hı hııı 😂 bir cilve yapayım da sana cilve nasıl oluyormuş görmüş olursun 🤣
Öylemi doyursun 😇
Kertenkele dansı yaparsa ozaman etkilene bilirim cilve milve anlamam😂
Penguen 🐧 dansı da olabilir 😂 oda etkiyeci bir öne bir arkaya sonra iki öne 😂
😂😂 evet biraz öyle oldu gibi 😂
Güzel bir kadının kendisi bir cilvedir zaten, güzelliğinin üzerine bir de cilve yapmasına gerek kalmaz. Ben hiçbir güzel kadının cilve yaptığını görmedim. Bu arada sorunuz bana Zeki Müren'in bir musikisini hatırlattı.
https://www.youtube.com/embed/VaQXykXRvEQ33 yasina gelmis biri olarak mi bunu soruyosun yahu
Bu şekilde düşünmeyin herkesin zevk anlayışı etkilemişi farklı olur bugün bunu ben biliyor olsamda belki bilmeyen bir bayan ya da erkek bu yorumları okuyup bilgi sahibi olurlar ben sizin yerinizde olsam soruyu yargılamak yerine fikrimi beyan ederdim
Örneğin seni ele alalım. Senin bakışın bile erkeği etkiler
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim güzellik 🥰😊
🙋🤗🙋🤗
Ne hikmetse aklıma gelen atasözü
Eşeeğe cilve yap demişler tutmuş çifte atmış 😂
Yaa süpersin 👍 çok güzelmiş bayıldım ilk defa duyuyorum bu sözü ama çok iyiymiş 🤣🤣
İçten olmalı, burada orada şurda yazan taktikler ile olmaz ya da neyse ya biraz cilve yapayım da gönlü hoş olsun, istediğimi yapsın diye değil.
dominant baskın olsun bana yetiyor ama bana denk gelen kadınların hepside süt dökmüş kedi arkadaş :) murpy kanunları demekki
Bir kere de vır vır etme bee adam 😂 göm gitsin 😂
üstünede toprak atayım mı 😂
Süper olur 😂 toprağa yalın ayak basmak bile bu kadar faydalı ise gömülmeyi siz düşünün artık 🤣
toprağım ol ört beni 😂
Olur olur 😂sıkıntı yok hallederiz 😂
ince kumlu toprak olup öyle ört bütün vucudumu kapla yani :)
Bu yorumun beni benden aldı küçük bey 😂
sen sende kal ben alırım seni rahat ol :)
Sağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi iyi insanlarda var böyle işte 😂
valla sende sağol sağımdaki melek çalıştı sevap yazdı bana çoktandır bişey yazmıyordu solumdaki bu ara baya çalışıyor :)
O vakit cehennem de locadasın mübarek 😂
sende gel beraber yanalım :)
Yanmayalım mı 😂
yanalım beraber işte dünyada biraz günah işlemeye bak sen :) onuda beraber işleyelim :)
Bu yorumun gözlerimi yasartti doğrusu 🤣
:) özel mesaj gönder bana açıklayacaklarım var
Bence sen çok iyi yaparsın sormana gerek yok:)
Bencede 😂 cilve insanın ruhunda olucak yapicam edicem demekle olacak bir şey değil zaten
Çok cekicisin ya eriyorum sana
Teşekkür ederim 🙏
Anlaşildı bugün de seni beklemekle geçecek
Cilve yükleniyorsa bana da yap biraz
Olur olur yaparız 😊 sıkıntı yok hallederiz 😂 sana bir cilve yapayım da sende görmüş olursun bari 😂
Hah aynen öyle hadi bekliyorum nasilmış cilven 😂
Dişiliğinizi ve karakterinizi harmanlayıp ortama neşe saçarak.
Tmmm aynı ben işte 😂😂
Kadının cilvesi iki çeşit biri yalnızca hayatında olan adama yapanlar diğeri yeşil ışık gibi ortada takılanlar.
Özeline ait olan gülse Yeter
Yeşil ışık adı üstünde gazlar geçerler
Hakeden erkek zaten senin cilveli halini ortaya çıkarıyor. Kendiliğinden.
Etkilenmeye açıksam yoksa gram umurumda olmaz insanın canı sıkkınken kendinden kaçası geliyor sonuçta
Tabiki cilve naz işve onemli ama bana olduğu için doğal içten olsun yeterli cilve yapacağım diye yapmacık sahte olmasin
Hırçın sert agresif severim yatakda
Bakışlar, dokunuşlar, ses tonu, ilgi vs.
Erkekelrde de olabilir bu ama kdına daha çok yakışıyor..
Senin gibi güzel gözlü güzel bakışlı kalbi pırlanta gibi bir kızın bir bakışı her türlü çileden etkilidir
Bu soru ve sen şeytana papucunu giydirirsinde bu soruyu soruyon ne ictin bu aksam🤣🤣 banada yolla🤣🤣
Sen kendin ol yeter beni çok etkiliyorsun zaten istiyorum seni deli gibi
Cilveni bana yap aşkım
Birazdaha konuşursan ağzına kimyon sürerim senin 😂
Sür sevgilim istediğini yap bana yeter ki sen yap cidden hoşlanıyorum senden
Teşekkür ederim 🙏 ama fazlada abartmaya gerek bence öyle degilmi
Bi kez buluşalım belki sen de benden hoslanirsin ben seni deli gibi istiyorum 🔥
Konunun kahramini sizsiniz efendim buyrun
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 madem ısrar ediyorsunuz buyurayım barii 😂😂
olur mu ole sey efenim lütfn siz buyrun, la olm pasa emreder emreder se nemreden onlar yapacak kendine gel
Sen de bunu bilmiyorsan ben de nuri alçoyum.
@eskibirksliadam. Haydaaa neden öyle dediniz peki?
Onu da biz mi öğretelim 🙄
Öğret nolucak 😂 ağzına mı yapışacak aşk olsun
O yapı meselesi ya bazıları yapamıyor.
Kesinlikle öyle 👍 çünkü cilve insanın yaradılışında ruhunda olucak 😊 öyle yapicam edicem demekle olacak bir şey değil bu
O nasıl bir şey yeniliyormu o dediğin 🤔😀
Ben sana yaparım şöyle güzel bir cilve nasıl oluyormuş görmüş olursun 🤣
Olur olur yeriz 😀
tamam bişiiiii yokkk bişîîî yokkkk 😂
@HakanUmraniye34 eşşeğe cilve yap demişler tutmuş çifte atmış 😂😂
Bu ne alaka şimdi
😂😂 ben sana cilve yaparken temsili 😂
Senden de acncak bu beklenir şaşırmadım 🧐
Hı hııı 😂
Kafasına suyu boşalt o anlar 😅
Bu cilveye değil de daha çok eş@k şakasına bir örnek gibi olmuş 🤣 ben sana bir cilve yapayım da sende görmüş olursun bari 😂
tamam bişiiiii yokkk bişîîî yokkkk 😂
Biri yapsın bakalım nasıl oluyor deneyelim
Ben sana yaparım ozaman görmüş olursun 🤣 insanlık ölmedi yaa 😂
Cilve yükleniyor...
🤣 benim yaptığım cilve geç yükleniyor 😂 bugün cilve yapıyorsun adam iki gün sonra hissediyor 😂
Biz de bunu merak ediyoruz sıramızı alalım da şurada belki biri gerçek bir cevap verir
Sanki böyle bir video var gibi olmuş bu fotoğraf. Video varsa atar mısın 😅😅
Çok değil minik bir çatal bile beni benden alır. 😂
Esprileri, gözleri, bakışları.. gerisi teferruat
Temasla arzuyu belli ederek öperek değer verdiğini hissettirerek
Her erkeğin tarzı hoşlanması başkadır. Ben mesela klışe sevmem
cilveden öte şu pp deki gibi giyinip siyah kilotlu çorap giyse yeter
sarılıp sarılıp öperek.
Ohhh misss daha ne olsun Adanalı
Ben sana yapayım bir cilve hem sende görmüş olursun 🤣
Çok geniş bir kavram aslında şakalaşma olabilir kur yapma olabilir sırnaşma olabilir çeşit çeşit
Bunun taktiği olmaz. İçten gelmeli...
Kesinlikle öyle güzellik 👍 çünkü cilve insanın ruhunda olucak yapicam edicem demekle olacak bir şey değil bu
oral beceriler işte..
tamam öyle olsun bakalım 😂
Yapma
Neyi 🤣🤣
Sen yapma milf kadın sın
tamam pikiii 😊
Sence bir erkek sünnet olmalı mı kız görüşü lazım ona göre sünnet olacam @r_engarenkyollar
Bunu sorman bile hata
Olmalı tabiki burası müslüman bir ülke
Nasıl yani ol mu diyorsun
Sünnetsiz erkek ile evlenir misin sevgili olur musun sen birde
Cici kuş de.
Cici kuş 😂 oldumu 😂 birde 333 diyim mi nolur nolur 🤣
333 al işte söyledim 😂
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏
Herkesin cilve yapması farklı olur, farklı olmalıdır da. Sen kendi içinden geldiği gibi yapmalısın.
Cilveden anlamam ya
Hsydaaaa neden peki
😂😂 yok ya estafurullah herkes herşeyi yapacak diye bir kavram yokki. Bazı unsurlar insanın yaradılışında oluyor
Hoş geldin
Hoş buldummmm teşekkür ederim 🙏
resimdeki kimdir
Başbaşa kalınca birazcık uğraşsam yeter. :)
Dilini dudaklarında gezdirirse
kedi gibi
İşte şöyle
Kızlar anlatsın
bakısı gulumsemesı yanıma sokulması
Bana yapan olmadı 🥲
Yapan olmaz
Cilveyle olmaz
Bu kadın kim var da
Kime diyorsunuz
Görseldeki kadın kim ya 😔
Piskolog