çok odunum
lütfen ya
kızlar yardımcı olun?
beyler sizde ne yapsa cilve olarak hoşlanırsınız?
lütfen ya
kızlar yardımcı olun?
beyler sizde ne yapsa cilve olarak hoşlanırsınız?
Cilveli kadın dediğimizde g. tu başı ayrı oynayan kadın akla gelsede bu böyle değil.
Cilveli kadın erkeğini kovalamaz. Ayın, güneşin ya da yıldızların sadece erkeğin etrafında dönmediğini iyi bilir.
Cilveli kadın erkeğin peşinden ümitsizce koşmaz ya da onu sürekli kontrol etmez. Kısacası dünyasının merkezi yalnızca ilgilendiği erkek değildir. Erkeği kimi zaman merak içinde bırakması gerektiğini iyi bilir. Onunla her gece buluşamaz çünkü yapması gereken başka işleri de vardır. Cep telefonuna uzun mesajlar atarak sanal bir sevgiliye dönüşmeyi de tercih etmez. Erkek, onu sevgiyle özlemelidir.
Espri anlayışını sürekli geliştirir. Sahip olduğu mizah anlayışı ile hayatındaki erkeği gülümsetmeyi başarır.
Kendine değer verir. İltifat edildiğinde gülümseyerek teşekkür eder. Hayatındaki erkeğin eski ilişkilerini sorgulamaz ve kendini başka kadınlarla kıyaslamaz 😊😊
Güzel itiraf, türk kızının genel özelliğidir, bu kültüren ve genetiktir değiştiremezsin, çok nadir de olsa dişiler vardır, bir tanesi denk gelmesi dileği ile...
sen mesela neyden hoşlanırdın?
Cevap
9Cevap
kendini şımart, nazlı ol güzel hitaplarda bulun. Erkekler her ne kadar trip atan kızlardan şikayetçi olsa da aslında trip atan kızlardan çok hoşlanıyorlar ama bunu abartmadan yapmalısın.
Deveye cilve yap yemişler. 😂😂😂
Gereksiz işte normal davranmak bile kendin olmaktır. İlla bir kalıba girmeye gerek yok.
Hiç beklemediği anda gözlerin güzel güzel bakıp onunla ilgili hoşuna gidebilecek bir itirafta bulun ne biliyim o tarz bişeyler
😉
Valla ben de odunum. O kadar odunum ki, profil resmimi bile kütük yaptım.
Benim duruma göre değiş yeri gelir naz yeri gelir cilveli yeri gelir umursamaz olsun
Bana kimse bir şey yapmadı ki sana tavsiye verelim hep yalnızım
Tanga aldir deneyip atarım sana askm de böyle her istediğini aldir
her istedigini yaptınmı cilveye gerek yok
Detaylı anlatabilirim istersen
kıyafet konuşma ses tonu falan
Ne yapcam ki
gerek var mı ki
Bende odunum bebeğim
Cilve mi anlatabilirim
Gel eğitim vereyim
sen yapma
peki