AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ailevi bir neden vardır genelde kizlar aldatmaz çünkü ya da sana trip atıyor da olabilir senin yazmani bekliyordur.
Yani hep yazan benim ama zaten bide şöyle bişey var açık açık diyorum bak beni sevmiyorsan istemiyorsan söyle üzülmeyelim neden bana mesaj atmıyorsun hayatımda bi başkasi mi var diyorum bana saçmalama aşkım öyle bişey yok benim kalbim ben sana aitim seni çok seviyorum diyor ama mesajı çok geç yazıyor
Çok özür dilerim bana neyin tribini atabilir anlamadım bana trip atamasını gerektirecek bişey yapmıyorum sevmekten başka
Belki sana söylemedi bı işi vardır ya da söylemeye utandı yüz yüze konuşmalısın bunu başka biri olsa soğuk yapar sana büyük ihtimal yoktur
Anladım çokta sıkmak istemiyorum ama merak ediyorum yazıyorum bazen üst üste yaziyorum bana kızıyor abartma diyo ailemleyim diyo bende ailenle bile olsan diyorum bi insan sevdiğine 10 saat boyunca mesaj yazmamazlık yapmaz yapamaz diyorum 10 dakika bile mi müsait değilsin diyorum ozman merak etmeyim seni düşünmeyim abartıyorum ben diyorum seven insan düşünür merak eder sevdiğini diyorum oda bana merak et düşün ama abartma diyo
10 saatse cidden fazla bu arada
İşte anlam veremiyorum nasil bi mantık bana ait olduğunu söylüyor yani açık açık söylüyorumda diyorum bak hayatında biri varsa benim kadar seven biri düşünen biri merak eden üzülmeyelim ona git diyorum saçmalama ben seni seviyorum diyor vallahi şaşirdim artık
Diyorum beni sevmiyorsan istemiyorsan söyle bende bileyim diyorum asla öyle bişey yok aşkım ben seni seviyorum diyor lütfen kötü düşünme lütfen benim kalbim senin sana aitim ben diyor
Hayır kesinlikle soğuk yapmıyor fakat dediğim gibi sadece geç yazıyor evin en küçüğü 5 tane abisi var engelli abisi var annesi çok yaşlı bazende onlara baktığını söylüyor ben ona diyorum açik açik bak diyorum hangi seven bi insan sevdiğine 8 10 saat mesaj atmaz hiç mi merak etmiyorsun diyorum bana annesine baktığını abisine baktığını söylüyor yani söylüyorum resmen diyorum beni istemiyorsan hayatında birisi varsa kafanı karştıran biri diyorum asla öyle bişey yok beni seni yemin ediyorum hiçbırakmıcam diyor seni çok seviyorum diyor 🤔🤔
Belki kişisel ailesel sorunları vardır. Kadınlar kolay kolay o sözleri söylemez. Tabi yeni birisini de bulmuş olabilir
Peki yeni birisini bulduysa neden bana soğuk davranmıyor yani soğuk davranmıyor derken aşkım diyor sen benim herşeyimsin seninle evlenecem sen benim kocam olacaksin diyo bunu neden söyler
İllaki yazacaktır
Hayır yazıyor yazmakta bi sıkıntı yok kardeşim ama ne yalan söyleyim afedersin ama öyle sağim solum oynayan insan değilim ne söylediysem eğer hayatında biri varsa söyle beni sevmiyorsan istemiyorsan söyle bileyim bana böyle yapma diyorum asla öyle bişey yok seni seviyorum diyo bana
hikayedir kadınlar
Nasil yani
Yok öyle biri
kadınlar işte...
Ben anlamıyorum artık ne yapmam gerekiyor kadınlar işte ama anlam veremiyorum ilgilenirsin suç oluyor ilgilenmezsin. Sen beni sevmiyorsun olur anlam veremiyorum artık.