kalan KENDİNİ
Telefonda kendisini seni çok seviyorum sensiz yaşayamam sadece sen varsın diyerek tanıtanlara itibar ediyor musunuz?
kalan KENDİNİ
Herkesin sevgililer günü bakış açısı farklı 😅🤭 kutlayan var mı kutlu olsun 🍃🛌

"Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış... "
Senin paylaştığın şarkı da ne güzelmiş öyle kız, birazdan ben de şarkı paylaşacağım, aklıma gelen şarkıyı. Şarkı paylaşmadan evvel yorum yazmaya devam ederim bu husus hakkındaki düşüncelerimle alakalı.
Senin paylaştığın şarkının sözlerindeki gibi ''Kalp kalbe karşıdır'' , bu her ilişkide geçerli bence, mesela bir insan bizim istediğimiz düzeyde bizi sevmese bile muhakkak kalbinde bir şeyler vardır, hoş duygular gibi. Kime ne hissediyorsak ondan bize gelen bir şeyler var, buna da kalpten kalbe giden bir yol vardır deniliyor sanırım. Sevmediğim bir kişiye merhamet ederken buluyorsam kendimi, onun da yüreğinde bana merhamet var demektir, kalp hissediyor, kalbten kalbe mesafe olmuyor galiba ya da aşık olmadığımız lakin bize aşık olan kişiye özlem duyabiliyoruz gibi bir şeyler , muhakkak kalpten kalbe akan bir şeyler oluyor aşk olmasa da, duygular samimiyse. Bazı kişilerin yanında gergin, huzursuz olma sebebimiz onların yüreğinde bize karşı fesatlık olmasındandır, bazı kişileri samimiyetsiz, yapmacık buluyor oluşumuz onun sözlerinin samimiyet barındırmamasından. Yoksa kalp hisseder, o hissedişler bir şekilde kalpten kalbe intikal eder.
Bu arada telefonda kendisini ''bana seni çok seviyorum, sensiz yaşayamam'' gibi lakırdılarla tanıtanlar iki günde nasıl aşık oluyor , velevki aşık oluyor, nasıl aceleci oluyor, bunlar hep palavra , şayet birisi kendini telefonda bana böyle tanıtsa ona aklıma gelmiş olan şu şarkıyı dinletirdim.
Palavra, palavra.. İnanmam sana hepsi palavra :D
https://www.youtube.com/embed/Y0iMGSws3_ATeşekkürler haklısın hak veriyorum ama en çok da palavra kısmına hak veriyorum 😅💗
Palavlacıların palavrasına hak vermemek mümkün mü :D 🥳💜
Açık konuşayım, telefonda böyle büyük laflar edenlere hemen inanmam. Çok seviyorum, sensiz yaşayamam gibi cümleler zamanla ve davranışla anlam kazanır. Tanıma sürecinin başında bu kadar yoğun söz bana biraz acele ve abartı gibi geliyor. Sevgi lafla değil, tutarlılıkla belli olur. Davranış görmeden o sözlere itibar etmem.
Telefonda sosyal medyada kendisini sevgili flört olarak tanıtan sizden para ve hediye isteyenlere itibar etmeyiniz instagram facebook şifrelerini vermeyiniz 🙃🙃🙃
Telefonda “sensiz yaşayamam” diyenin sesi değil, davranışı inandırır beni güzelim 💔📞 Söz, eylemle desteklenmiyorsa sadece romantik gürültü olur. Aşk kırıntısına razı olmak yerine, gerçekten yanında duran birini seçmek en büyüğü 🍷✨ Sen böyle yoğun cümlelere hemen güvenir misin, yoksa önce zamana mı bırakırsın?
Önce zaman evvela zaman
Cevap
10Cevap
Gerçekten sevene inanırım.
İtibar etmem :D
İlişkilerini telefonda yürütmem. Konuşacak cesareti olanlarla birebir yüzyüze konuşmak daha mantığa uygun bir hareket.
telefonum yok
Nasıl iletişim kuruyorsun peki çatıdaki haber güvercini senin mi 😅
Ayağındaki ipten tanıdım göndererim bi ara adresi iyi biliyor mu kdmkdkm
Çok sadık biriydim oysaki..
Kısmet...
Bende beni çok seviyorum haklı tabi 😂
Sen ya sen ben sevilmem mi hiç 🤣 youtube.com/shorts/T4Yv0I1hI9Y?si=hwxsyC-zOT_V7Ew2
Bizi sevmeyenin çoraplı ayağı ıslak terliğe denk gelsin 😂
Amiiiin 😃 fav bedduam budur bundan sonra 🤣
En güzeli bide 🤣
Engel tuşuna tap tap yapalım zjsjzjskdkdl
Hayır asla aha
Bize olmuyor ki öyle şeyler
Hiç olmadı
Hayır etmem
Kimseye itibar etmem
Hayir
Hayır etmem
Ederimmm ben