Arkadaşlar bir erkek arkadaşım var ben onu seviyorum o da beni seviyor sorun bu değil. Onun bir erkek kardeşi var ortaokula gidiyor zeki bir çocuk. Kendi okumadı bir şirkette çalışıyor güvenlik olarak. Anlattıklarından anladığım ailesi onu her işte kullanmış çocuk her yere koşturuyor. Diğerinin üstüne düşüyor annesi babası. Ben takdir aldığımda hediyeni alırız dediler sonra bahane bulup geçiştirdiler falan dedi bana ama kardeşine hemen hediye almışlar. Ailenin ağır yükünü şimdiden sırtına almış. İşin tuhafı babamla bu yönden kaderi çok benzer aynı babam diyebilirim. Benimle evlenmek istiyor ama babam gibi olmasından korkuyorum. Ailesinin dibinden ayrılmıyor onlara köle oluyor resmen. Sizce ne yapmalıyım nasıl olur bu iş?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siz kızlar hep aynısınız erkeklerin ailesine bağlı olmasına karşısınız
Erkek ailesine bağlı olunca kendi ailesini görmüyor çünkü. Annem babam annem babam diye kızı da çocuklarını da peşinden sürüklüyor özel hayat diye bir şey kalmıyor. Biz ailesini sevmesin demiyoruz ama öyle bir şeysiniz ki hala çocuk gibi dizlerinin dibinden ayrılamıyorsunuz.
Kusura bakma ama annemden babam şu an ayrılar sonuçta hepsinin emekleri var bende ben çok zor büyüdüm hiperkaktiftim annem benim bütün zorluklarıma katlandı annem beni büyütene kadar 3 çocuk büyütürdü babamın emeği ise benim dersleri algılama sorunum vardı ilkokul öğretmenim beni kabul etmedi babam sürekli benim eğitimin arkasında oldu şu an eğitim de buralara kadar geldim buda babam sayesinde ben asla onlara nankörlük yapamam
Ben ilkokul da yazmayı sene sonu öğrendim 4 sınıfa kadar heceleyerek okudum ritmik saymayı 5 sınıfta öğrendim çarpım tablosunu 9 sınıfta öğrendim babam gerçekten benim için çok çabaladı bu sene Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi kazandım Yapı denetimi bölümü
Oğlum sizin sıkıntınız bu işte dengeyi kuramıyorsunuz. Hayatınıza sonradan girdik diye amaaan sonradan girdi aileysek aileyiz ama giderse de kapı orada anneeeemmmm babaaammmmm hayatta onlarsız olmaaaaazzz falan yapıyorsunuz. İhanet ediyorlar hala anneeğğğmmm babaağğğğmmmm diyorsunuz. Evlendikten sonra insanın kurduğu yeni aile önplanda olmalıdır yoksa evlenmeyin aw ne gerek var kızın hayatını karartmaya ananın babanın nazını çektirmeye almayın elin kızlarını
Zaten evlendikten sonra bir erkeğin annesi ve babasıyla karısını aynı evde oturtmaya bende karşıyım ama ayrı eve çıkınca türk kadınları erkeğin annesini babasını sevmesini ziyaret etmesini istemiyor inşallah senin erkek kardeşin varsa oda evlendiğinde aynı şekilde onunda karısı aklına girerse seninde annenden babanı arayıp sormazsa yanına uğramazsa ziyaret etmezse nasıl bir duygu olduğunu anlarsın ya da senin gelecekte oğlun olduğunda
Çok saçma kimse öyle bir şey demiyor. Ben sevgilim eşim olursa ( ki hayırlısıysa ) ailesiyle asla görüşmesin demiyorum tabi annesi babası görüşmemesi imkansız saçma olur ama dengeyi gözetsin artık ben varım ve çocuklarımız var biz daha önceliğiz onunla bir hayat paylaşıyorum birbirimiz için yaratılmışız yuvamız var eskisi gibi yalnız değil. Babam evlendi ama benimle beraber anasını yedirdi ben tek çocuğum 4 halam var 5 kardeş gibi büyüdüm aw. Rızkımı yedirdi hepsine haram olsun orası ayrı. Onu ailesi çok kullanıyor bir şey de demek istemiyorum ama rezil oluyor akşama kadar çalışmaktan her yere onu koşturuyorlar küçük olan el bebek gül bebek. Evlendikten sonra da her dk böyle peşlerinde koşturacaksa vay halimize
Benim babamın amcasının oğlu var karısı kocasının annesi ve babasının evine gelmek istemiyormuş bu bir değil iki değil üç değil karı koca arasında tartışma olmuş sonra kadın erkek kardeşlerini babasını çağırıp kocasını dövdürmüş eskiden babamın amcasına gittiğimizde babamın kuzeni kendi çocuklarıyla tek başına geliyordu
Artık kadınlar da bunu gizlemiyor Instagram reels lerde bunun mizahını bile yapıyorlar kocasının kendi aile tarafına gitmemesini
Birde eni sonunda seninde annenden baban yaşlanıcak yürüyemez hale gelecekler onlara kim bakıp ilgilenecek ya da sende eni sonunda yaşlanacaksın sanada kim bakacak oğlunun karısı annene bakma senden ayrılırım derse ne olacak senin zoruna gitmez mi bir anne olarak?
Bu arada senin babanla ne yaşadığını tam olarak bilemiyorum ama gerçekler böyle
Neyse demek istediğimi hala anlamıyorsanız benim sorunum değil iyi geceler
Sen asıl anlamıyorsun iyi geceler