Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar neden olmasın ki? 15*6 90 milyon gayette parti kurarlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 15 milyon sığınmacı Cumhur ittifakı kazandı 15*6 çocuk dolayısıyla 90 milyon sığınmacı Arap
Bunlarin hepsi vatandaşlik alacak Erdoğan geldiğine göre bence
2028 de Araplar iktidara gelebilir mi? Bugün yarın parti kurarlar Arap partisi başa gelirmi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zamanı gelince parti de kuracaklar dağa çıkıp hak hukuk da arayacaklar. Göreceksiniz akp ye oy atmanın bedelini göreceksiniz.
Oy atarlar milliyetçiyiz diye gecinirler
Ülkeden kacmaya çalışıyorum
Gençlerin %80 i senin benim gibi fırsatını bulduklarında 1 dakika düşünmez arkasına bakmaz geri dônmemek üzere bu cehennemden kaçar.
😟😪😪
Umarım Kemal dedem kazanacak hayatımızın ve gelecek Türk çocuklarının son 1 şansı kaldı kaybedersek ölümü bile göze alıp kaçmak lazım bu ülkeden
Kemal'i sevmiyorum ama seçenek yok diye oy verdim onun yüzünden AKP kazandı yine
Neden onun yüzünden akp kazandı? Adamı yıllarca akp kanalları ve gazeteleri kötüledi bu halka karşı farklı bir imaj yaratıldı herkesin kafasında. Adamı hiç açıp dinlendin mi? Mesela Instagram da vaadlerini falan?
HDP olayı var
Ayrıca bu adam olmasaydı muhalefet kesin kazanırdı insanlar sevmiyor bu adamı
HDP resmi olarak masada yok. Sadece Demirtaş ve diğer parti üyeleri Tayyip Demirtaşı yargısız infaz yapıp hücrede tuttuğu için Tayyibin karşısındaki en güçlü adayı destekliyorlar bu insanlara destekleme diyemezsin ki? 2015'de de akp HDP ile masaya oturdu hatta 2 bakanlık verdiler. Şimdi de şeriatçı HÜDA-PAR ile beraberler. Peki Kılıçdaroğlu yerine kim aday olacaktı?
Mansur Yavaş olsaydı kazanirdik
Cumhur ittifakı kaybetti, ikinci tura kalması bile bunun göstergesi.
Yok canım ya zor Kemal Kılıçdaroğlu yüzünden yine kazandılar
Zaten istedikleri de tam olarak bu. Bari ellerine bu kozu vermeyin. Tur bitsin sonra istediğinizi söylersiniz
Oy veririm yine tabi ama umudum yok
Sendeki umuttan istiyorum. 🤣
@KralMiyav sus umut fakirin ekmeği. Bar bizene bunu almasınlar:d
Göndermek daha da zorlaşacak ama imkansız değil tabiki. Ama bunun için Erdoğan sonrası radikal çözümler üretecek siyasi irade şart.
Bence çok zor dinci kesim sayesinde olmaz
yaz aynısını cmere sor... paketlesinler seni 😂😂😂
İktidarı geç de savaş çıkacak ama bu ülkenin cahil kesimi bir anlamıyor
Aynen öyle iktidar hepsini vatandaş yapar yandık:(
Ya yapmasa bile yollamıyorlar Bu kadar mülteci bir ülkede olursa abi sıkıntı ama anlamıyorlar
Bence mahsudan yollamiyorlar vatandaşlık verecekler
Bak kardeşim birkaç tane de video izledim Suriyeliler şey diyordu onlar da üzgünler işte muhalefet kazanırsa diye. Şöyle diyorlardı biz de üzgünüz mü ne işte Erdoğan kazanırsa artık bize vatandaşlık vereceğini düşünüyorduk diyordu bu seçimden sonra
Tabi verecekler bizim burada Araplar kutlama yaptı seçim gecesi düşün
Evet sizin orası nere bilmiyorum ama ben de gördüm birçok yerde yaptılar. Ya bak onlara yapılan yardımları kesseler zaten gidecekler ama sorun da bu
90 milyon arap mı sacmalama...
15 milyon 6 çocuktan 90 milyon
Olabilir aslında şimdi düşününce de 2028 de olmaz o...2030 da falan anca... ALLAHIM BEN KAÇANA KADAR OLMASIN DA S*KCEM YA
Bende ülkeden kaçmaya çalışıyorum bu olacak çünkü:(
Çok korkuyorum lütfen 6 yıla kadar şöyle bir birikim yapana kadar şu dediğin şey olmasın... Şu insanlara öyle bir sövmek istiyorum ki parçalamak istiyorum onları
Bende birikim yapmaya çalışıyorum birde ülkeden kaçış için yol arıyorum bu ülkede sonumuz yok İran gibi de olabiliriz
Olabiliriz değil bunlar iktidarda kalmaya devam ederse olacak zaten!
Saçmalama
15*6 90 milyon yapar