Evet var tabi ki de ben varım sadece sdjsdjsd kendimi seviyorum ve kendimi sevmelere doyamıyorum hiç.. aşk anlamında da olsun isterdim ama aşk ve sevgi emek istediği için gerçek fedakarlık istediği için bunları yapacak ve yapabilecek birini bulmak da çok zor bu zaman da zaten bu yüzden de bir gün olur düşüncesi ile sadece zamana bıraktım diyebilirim şimdi.
Yorumlarda ne yazmışlar bilmiyorum ama sevmekten korkuyorum çünkü sevdiğim insan birazda olsun kafama göre biriyse ne bileyim konuşması bana karşı saygılı olması birazcıkta gotik bir tarzı ve cinsel hayatta komik ama aktif olan birisi (en azından kafamdaki kişi böyle birisi) için korkum egerki ayrılmak zorunda kalırsam diye hayattaki anlamı kaybeden bir beni görmek olurdu. (olm ne yazdım lan ağa ben gerçekten delirmenin bir adım gerisindeyim)
Ben şu an hayatımda olmasa da o sevmelere ve öpmelere doyamayacağım erkeği şimdiden seviyorum zaman ve mekân göreceli kavramlar olduklarına göre bence evet var diyebiliriz var diyelim var olsun😃😎
Bu nasıl gorundugun galiba görmeyle alakalı nasıl bakarsan öyle görürsün kimisi diyor 35 40 kimi diyor öğrencimisin kimisi diyor annenden yaşlı duruyorsun