Umarım olur. Ben şahsen ne aşka inanıyorum ne de sevgiye falan. Hepsi yalan dolan gerçekten seven kimse yok bence bu devirde. O yüzden böyle diyeceğim kimse yok ne yazık ki.
Umudunu kaybetme kenks. Seninde çiçeklerini açtıran biri çıkar. Hayat ummadığın anda ummadığın şekilde çıkarıyor karşına. Duvarları kaldır, vardır etrafında birileri. Baktın sadık onla tanış işte öyle karamsar olma
Aynen benimde yok. Böyle diyebileceğim ve bunu hakeden hiçkimse yok olamazda. Gerçekten kimsenin kimseyi sevdiğine asla inancım yok benim o yüzden bu lafların hiçbir önemi yok..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yok maalesef
Aynen benimde yok. Kimse sevgimi haketmiyor diye düşünüyorum o yüzden kimse yok. Gerçekten seven insanı bence hiçkimse haketmiyor bu hayatta.
İnsanoğlu pek sevginin kıymetini bilmiyor. Onun için şu an yok maalesef
Daha kendimden geçmedim.. şu an normal seyrinde jsjsjsj
Yok. Belki bir gün olur
Umarım olur. Ben şahsen ne aşka inanıyorum ne de sevgiye falan. Hepsi yalan dolan gerçekten seven kimse yok bence bu devirde. O yüzden böyle diyeceğim kimse yok ne yazık ki.
Umudunu kaybetme kenks. Seninde çiçeklerini açtıran biri çıkar. Hayat ummadığın anda ummadığın şekilde çıkarıyor karşına. Duvarları kaldır, vardır etrafında birileri. Baktın sadık onla tanış işte öyle karamsar olma
. . . . .
Yeğenim var
Hayır yok
Aynen benimde yok. Böyle diyebileceğim ve bunu hakeden hiçkimse yok olamazda. Gerçekten kimsenin kimseyi sevdiğine asla inancım yok benim o yüzden bu lafların hiçbir önemi yok..
Hak ettiğini düşündüğümüz insanlar oluyor fakat yanıltmaları çok zaman almıyor geriye de böyle çaresizlik ve hissizlik güvensizlik sevgisizlik kalıyor
Yok.
Aynen benimde yok öyle diyeceğim biri hayatımda aman olmasında zaten istemem ben. Gerçekten kimsenin kimseyi sevdiğine falan inanmıyorum ben asla..
Var ailem