Kızı bi kahve içmeye davet etsem çekingen, utangaç olduğu için ve karşı cinsle iletişim i pek olmadığı için reddeder mi? Öyle bir kıza nasıl açılabilirim?
Bu arada kız hep ders çalışan biri. Bunu da fikirleriniz için ek bilgi olarak vereyim dedim
Bu arada kız hep ders çalışan biri. Bunu da fikirleriniz için ek bilgi olarak vereyim dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bizim sınıfta da vardı öyle biri bir iki laflamıştık bana kabul etmez gibi geldi
Bir iki laflamistik derken? Ne konuda laflamistiniz? Ne dedi ki kabul etmez gibi geldi
Şöyle kız asla karşı cins ona yaklaşsın hatta selam versin istemiyo ondan erkeklerle hiç bir şekilde iletişimi yoktu arkadaşı yoktu sadece kızlarla konuşuyodu ve cinsel yöneliminden dolayı filanda değil sadece istemiyor
Ama ben onunla ders çıkışı dışarı çıkarken konuşmaya çalıştım. Gayet olumlu geçti gibi
Aynı kişiden bahsetmiyoruz sonuçta : )
İşte ben de diyorum ki farklı kişilerden bahsediyoruz ama ikimizin bahsettiğinden birisi istisna.
Acaba istisna olan hangisi?
Ay resmen bu ben djdjdjsb ama biri bana teklif etse naparım ben bile bilmiyorum
Biraz düşün ama gerçekçi düşün. Senin sınıfından hoşlanabileceğin türden biraz yakışıklı bir erkek önce seninle tanışıp biraz sohbet etse sonrasinda ilerleyen günlerde seni yalnız yakaladığı an sana birlikte kahve içme teklifi yapsa ne yaparsın? Ne yapardın?
Tanışma faslının ne kadar sürdüğüne bağlı. Ve neler konuştuğumuza bağlı. Mesela adın ne nerelisin sonra haydi kahve içelim mi derse olmaz derim ama sohbet ilerlerse ve sararsa sohbet çocuğun niyetinin kötü olduğunu da düşünmezsem olur derim
Ve bu arada senin dikkatini nasıl çekti. Sadece fiziksel olarak mı beğendiğin için mı istiyosun teklif etmeyi
Hayır tabiki sadece fiziksel olarak beğendiğim için değil. Aynı sınıftayız o kızla. Ve ben onu izliyorum iki üç haftadır. Genel olarak hal ve hareketlerini gözlemleyip karakteri hakkında analiz yapıyorum. Ben insanları gözlemleyip onlar hakkında iyi analiz yapabildiğime inanıyorum. Bu sebeple de karakterinin bana benzediğini düşündüm ve ondan hoşlanmaya başladım.
Mesela eğer onu izlediğim süreçte eğer hal ve hareketlerinde hoşuma gitmeyen bir şey sezseydim ondan etkilenmezdim ve onunla tanışmazdim bile.
Anladım. Ama kız çok içine kapanık ve karşı cins düşmanı falansa işin biraz zor ama sadece sessiz çekingense sen açarsın
Sadece sessiz çekingen. Bu arada ben onu nasıl açarım? Ben mesela onunla tanıştığımda onunla sohbet etmeye sorular sorup sohbeti ilerletmeye çalıştım. Kendisiyle ilgili sorular da sordum yeri geldiğinde kendimden de bahsettim.
Bu şekilde açmaktan mi bahsediyorsun?
Sohbet yeteneği ile mi
Evet bu şekilde mesela ben de gidip birine direkt laf atamam ama o soru sordukça açılırım. Karşı tarafın sohbet yeteneğine bağlı
Ben çoğunlukla soru sorarak sohbet ediyorum da. Ama güzel sorular da sorarım tabi, orası ayrı konu. Ama arkadaşlarımın bazıları sohbet ederken çok soru soruyorsun der. Bundan dolayı acaba kız da benim sorularımdan sıkılır mı diye düşündüm. Ama hayır ya bence kız zaten heyecanli pek sohbeti ilerletemezken en azından karşı tarafın sohbeti ilerletme acisindan soru sormasını dert etmez diye düşünüyorum. sence?
Ben olsam karşımdaki kişiyi arkadaş olarak veya duygusal olarak seveceğim bi potansiyeldeysem soru sorması hiç sorun olmaz aksine mutlu olurum ama sevmediğim biriyse cevaplarımla direkt belli ederim geçiştirerek vs. Anlamıyosa hâlâ o da onun sorunudur sevmemekte haklı olduğum için kendimle bi kez daha gurur duyarım sksnsj
Anladım ne demek istediğini 😅
Ben kızla sohbet ederken o kız öyle geçiştirmiyor gibiydi. Sohbet olumlu geçti gibi
Ya ben erkeklerle sürekli olarak sohbet halinde biri olmamama rağmen direkt anlıyorum niyetlerini. Bence o da anlar (benim gibi zeki biriyse dermişim djsjsj)
Ben kızı iki üç hafta gözlemlerken kendisine bakıyordum ve onun da benim kendisine baktığımı gormesini sagliyordum. Yani o bana baktığında gözlerimi hemen kacirmiyordum ve ondan hoşlandığımı anlasın diye bunu yapıyordum. Anlamış olması gerekir diye düşünüyorum. Çünkü kızlar erkekler e göre daha komplike varlıklar. Biz erkeklerden daha kuvvetli sizin sezgi niz
Kızların sezgisi daha kuvvetli
Evvet kesinlikle öyle. Ben ilk teklifimi ilkokul 3. sınıfta almıştım o gün bu gündür aldığım bir teklife bile şaşırmadım çünkü bekliyor oluyorum. Hemen fark ediyorum hatta istemediğim tabiri caizse iğrendiğim biriyse aynı sınıfta falansak sohbeti sıfıra düşürüyorum teklif edip kendini de beni de rezil etmesin diye
Bir şey soracağım bu kız tıpçı ben de öyleyim derslerimiz ağır. Bu kız her ne kadar çekingen biri olsa da her ne kadar derslerimiz ağır olsa da ben ona teklif yaptığımda eğer o da benden hoşlanıyorsa mutlaka yakın bir zamanda bana dönecektir ve kendisinin de benden hoşlandığını söyleyecektir di mi?
Yani biz gibi daha içine kapanık kızların hemen ardından 'ben de senden hoşlanıyorum' demesi çok zor ve küçük bi ihtimal ama demese bile belli eder bi şekilde bence. Mesela davetlerini kabul ederek seninle iletişim kurmaya başlayarak vs
Evet içine kapanik bı kız olduğunu bildiğim için hemen bu kız beni sevmiyor demiycem ve ona tekrar teklif edicem kısa bir süre sonra. İşte benim davetimi ilk başta reddetse de sonradan tekrar davet edersem kabul eder herhalde
Tamam o zaman bekliyorum devamını meraklaa
Bir de diyelim ki ben bu kıza teklif yaptım ama çekindiği için cevapsız bıraktı diyelim. Sonrasında ben ona tekrar teklif yapmadığım halde cevapsız bıraktığı için benimle tekrar iletişim e geçer ve kendisinin de benden hoşlandığını belli eder mi acaba?
Son sorumu da cevaplayabilir misin lütfen 🙂
Birincisi cevapsız bırakmakla reddetmek farklı şeyler. Reddederse geri dönmesi zor ama cevapsız seni arada bırakırsa bu sırf çekindiği içindir ve seni biraz izleyip düşünüp olumlu ilerlerse belli edebilir
Emin misin reddederse hoşlanmadığından?
Kahve içme teklifini reddetmekle hoşlandığını söyledikten sonra reddetmesi farklı şeyler di mi
Şimdi sen önce hoşlandığını mı söyleyeceksin kahve daveti mı ediceksin
Hoşlandığımı söyledikten sonra reddederse sanırım senin dediğin gibi kesin olarak reddetmiş oluyor. Ama kahve içme teklifini bir bahane bularak gelemeyeceğini söylerse hala kabul etme ihtimalinin olduğunu gösterir di mi?
Tabiki önce kahve içmeye davet edicem
Kahve içme teklifi yaparsam gelirse benden hoşlanıyor demektir. Ama gelmezse hala deneyebilirim sanırım.
Kahveye davet edersin olur da bahane bulursa bahanesinin olmayacağı bi anda tekrar teklif edersin iki kez bahane bulursa biraz zor işin ama hâlâ ümit var demek sonra ise üçüncü de niyetini söylersin
Bu arada sana teşekkür ederim zaman ayırıp soruma cevap verdiğin için. 🙂😊
Evet haklısın mantıklı üçüncü sefer niyetimi söylerim. Kendisinden hoşlandığımı yani
Rica ederim istersen ekleyip her zaman sorabilirsin hiç sorun değil umarım istediğin gibi ilerler her şey
Ekledim seni
İsmim vysel
Umarım 😊🙂
Tamamdır
Yaa beni anlatıyorsun sanki yemin ederim 😅
Öyleyse şimdi o soruyu bir de sana sorayım 😅
Biraz düşün ama gerçekçi düşün. Senin sınıfından hoşlanabileceğin türden biraz yakışıklı bir erkek önce seninle tanışıp biraz sohbet etse sonrasinda ilerleyen günlerde seni yalnız yakaladığı an sana birlikte kahve içme teklifi yapsa ne yaparsın? Ne yapardın?
Biraz zor o işler bana göre ya hem aşırı çekingen hemde aşırı utangacım o kızda mı öyle bilmiyorum ama yani teklif edilse reddederim herhalde çünkü o kişiyle sohbet edemem öyle bi yapım yok ha belki pes etmez ve tekrar tekrar teklif ederse o zaman düşünebilirim
Sen diyelim ki o çocuk ikinci kez teklif yaptı o çocuğun teklifini kabul ettin. Kahve içmek üzere cafe ye gittiğin zaman çok heyecanlanir misin? Elin ayağın titrer mi 😅😅
Sonuçta karşı cinsle bu zamana kadar pek alakadar olmayan biri bu şekilde aşırı heyecan yapabilir sen de öyle olur musun yoksa soğukkanlıligini koruyup sohbet edebilir misin
Sohbet edemem dedim ya yukarıda 😅 heyecan stres her şey birbirine karışır kendimi o duruma düşürmek istemem ne gerek var
Ama çocuk seninle içten samimi bir şekilde konuşursa heyecanın diner di mi? Çünkü bence erkek sohbette eğer kızın heyecanına bakarak kendisi de heyecanlanmazsa, heyecanı umursamazsa ve sohbet ederse kız da heyecanıni bastırır diye düşünüyorum
Bir insan konuşma aninda kendini nasıl bir psikolojiye sokarsa karşı taraf da öyle olabiliyor. Sence?
Valla ben dediğim gibi baya zorlanırım böyle daha mutluyum bu yüzden bulaşmak istemem ama umarım siz kızla olursunuz 🙂 mutluluklar
İnşallah ya. Şu sinavlar olmasa var ya ben o kızı mutlaka ayarlardim kendime. O kız dirense bile benim onun için neler yapabileceğimi gördüğü zaman beni istememesi çok düşük ihtimal. Kendisi için çabalayan bir erkeği gördüğünde kizlar dayanamaz eğer o erkekten nefret etmiyorsa 😅
Doğrudur. inşallah benim karşıma da senin gibi dirençli biri gelir diyelim 😅 yoksa işim çok zor. Hakkınızda hayırlısı olsunn
Amin 🙂
Yorumların için teşekkürler
Ben teşekkür ederim
İyi akşamlar 🙂