Bu çocuk sınıfta herkesle konuşuyor benimle konuşurken zar zor konuşuyor ya da biraz sonra surat yapıyor dun ben tam onlara gidecekken dönüp arkasındaki kıza naber nasılsın dedi samimi olmalarına rağmen o ana kadar sormamıştı ona ben bakınca yaptı ama ben konuşunca tık yok yüzü düşüyor evvelsi gün de başta güzelce konuşuyorduk sonra bu uzaklaşmaya başladı sonra yine konuşmaya başladı sonra dün full görmezden geldi çok kötü hissediyorum bu çocuğun benimle derdi ne olabilir lütfen cevaplayın?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
"""Ben sınıftaki tüm erkeklerle konuşunca böyle oldu birden soğuk yapmaya başladı""" demişsin yorumlarda seni ayran gönüllü herkeze mavi boncuk dağıtan biri olarak görüyor.
Neden ilgi görmek istiyorsun?
Hoslanmiyodur
Ama konuşurken güzel konuşuyordu
Sen niye takinti ediyosun ki denk geliyodur belki de
Gözüme soka soka yapıyor çünkü
Senden küçük mu bu çekingen mi
Çekingen değil aynı yaştayız diğer kizla çok samimi ama ben konuşmaya çalışmama rağmen 0 surat yapıyor bana
Beğenmiyor ya da bi hareket yapmışsın soğumuş sen ondan hoşlanıyorsun
Hoşlanmıyorum sadece merak ediyorum bi hareket de yapmadım öyle
Hoşlanmıyorsan neden merak ediyorsun ki demek ki ilgin var olabilir sonuçta çapkın mı
Değil hayır çünkü ben hariç kimseye böyle yapmıyor
İlgisini çek bir şey yap o halde
Sen tesettürlü müsün
İlgi çekmek zorunda değilim bence beni çekemiyor ve moralimi bozmak için yapıyor bunu
Hayır değilim ayrıca açık giyiniyorum sınıfta
Neden öyle yapsın ki sana karşı ayrı bi gıcıklığı var
Seni rahatsız ediyor mu
Kız olsa cekemiyor dicem ama erkek yani çok tuhaf dimi?
Hayır rahatsız etmiyor ama sence bu kadar soğukluğun sebebi ne? Maks bi kaç soru soruyor benle ilgili o kadar
Ne gibi sorular sorar genelde yaşı kaçtır
Nerde buldun ki sıkıntılı tipi Kız gibi trip atıyor :D
19 hani sınavla ilgili bide benle ilgili falan nerden geldin
Ben sınıftaki tüm erkeklerle konuşunca böyle oldu birden soğuk yapmaya başladı başka ihtimal olamaz çünkü o andan itibaren yaptı bunu
Ben daha çok Liseli zannettim gibi nerden geldin mi neden bu soru acaba
Hani bazılar farklı şehirlerden geliyor ua ondan
Alakası yok ergen dönemleri Erkekler 13 yaşından sonra ergen moduna giriyor saçma sapan hareketler ediyorlar
Peki neden bana hani?
Sende soğuk ol sende yüz verme bak peşinden nasıl koşar
Sana karşı ilgisi var gibi gedi
Yokmuş gibi yapıcam şrfsz
İlgisi olan böyle soğuk mu yapar?
Yani biraz poposunu kaldırmışsın gibi yüz verme biraz ağır ol sende
Sadece bi ihtimal bazı ergenler saçma sapan hallere girererse hoşlanırsa arzulasa
Yokmuş gibi yapıcam hatta ona göz deviricem
Bu kadar da ilgisiz olunmaz dimi yüzüme bile bakmıyor
O halde ergen tripi yapıyor o yaşlarda ki Erkekler çoğunlukla öyle
Boyu uzun mu kısa mı
Ama hani bana niye?
Boyu benimle eşit nerdeyse
Eşitte kaç boyu genelde
Diğer kızlara nasıl hiç öyle yapıyor mu
1.73 falandır ben 1.69
Yapmıyor işte hatta çirkin bi kız var onla çok samimi hani dedim ya tam ben bakınca dönüp o kıza naber nasılsın dedi
Sen çok yüz vermişsin zamanında çok kendinden ödün vermişsin çok iyi davranmışsın diğer Kızlar gibi değilsin
Sert Erkek seviyorsun
İyi değil de yani samimi davrandım işte diğer kız benden daha samimi oysa ben o kadar da değilim
Demek ki bi şeylerini beğenmemiş ya da ergenliğin verdiği saçmalıkları tutmuş tam olarak sen hoşlanmıyor musun ondan o göre yorum yapmam lazım
Hayır hoşlanmıyorum ama arkadaş olarak okeydim yani ama o uzaklasti komple bugün 3. gün bakalım neler olucak
Tamam da yüz vermiyorsa sal geç neden bu kadar taktın ki ona demek ki ilgin var hoşlanıyorsun
Uzaklaşıyor diyorsun zoru seviyor o zaman
Hoşlanmak değil ya ne alakası var sadece davranışının nedenini merak ediyorum
Sence benden nefret mi ediyor?
Bilmiyorum ki soğukluğu nasıl diye aşırı kaçıyor mu
Yüzüme bakmıyor o derece
Bakmıyor sen bakıyor musun o konuşmadan sen konuşur musun
Evet konuşuyorum normal derecede bakıyorum hani öyle abarti değil
Sen demek ki hoşlanıyorsun arzuluyorsun o yüz vermedikçe o halde dikkatini çek işini bilmiyorsun
Hoşlanmıyorum dedim ya neden anlamıyorsun? Benim tipim değil o bikere ayrıca ben bu çocukla 4 yıl yüz göz olucam sınıf bana daralsın istemiyorum yaaa
Sen o zaman neden ilgileniyorsun konuşmasın yüz verme sen gidip konuşuyorsun yüz vermediği halde sen burada konuşamıyorsun gel malum yere o halde
Artık konuşmicam zaten ama onun bulunduğu ortamlara da gidemem sonra onunla arkadaş olan arkadaşlarım var
Tamam
Fazla takıyorum dimi kafama elimde değil bu konularda çok hassasım
Sen daha kendini ifade edemiyorsun daha rahat şekilde
Nasıl yani?
Hoşlandı arzulama konularda rahat değilsin belli
Ne alakası var? Hoşlandığım başka biri var sınıfta ayrıca ondan hoşlanmadığımı net bi şekilde belli ettim
Ne demek ne alakası var o koştukça sen peşinden gidiyorsun burada yazamıyorsun linçten dolayı malum yere gel dedim gelmedin demek ki sen ikisine birden hoşlandı var
Canım benim önüme gelen her erkeğe aşık değilim olamam kendini benim yerime koysan anlarsın insan düşünmeden edemiyor hani neden ben değil de o kız diye
Sen yaşın kaç ya 13 14 yaşında mısın
Hayır 19um neyse salla gitsin sen beni anlamazsın
Asıl sen o çocuğu sallayacaksın beni değil sen 19 değilsin yalan atıyorsun
19um ne alaka ya? Üni birinci sınıfım tamam anladım takmiyorum artık o çocuğu teşekkürler cevapların için
Neyse kaldır görüşü ya off sıkıldım da orta doğu kafasına giriyorsun korkaklık kendini ifade edememe
Ne diyorsun ya sen? Amacın cinsellik mi konuşmaktı? Sana istediğini vermediğim için bu tripler
Senin derdin tam olarak anlamadım ki ne kasıyorsun o kadar