Çoğunuz evet cevabını verirsiniz ama bence tercih etmezsiniz, sıkılırsınız. Güzeldim ama depresyondayım bu yüzden çöktüm, sadece arada kütüphaneye giderim, yürüyüşe çıkarım, parka falan giderim, genelde yalnız çıkarım, makyaj yapmam, dikkat çekici, şatafatlı kıyafetler giymem, sosyal medya kullanmam, daha çok fikirler üzerine sohbet etmek isterim, evlenmeden istemem, safım ve korkağım
Güncellemeler
+1 yıl
Görünen o ki burada benim gibi kızlar tercih edilmiyor, sorun değil, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
Kıza hakaret etme seninde bacın var iki insan birbirini gerçekten severse gerçek sevgi oda ne yaşasalar da araya soğukluk girmez ama bence sevmeyen hoşlanti olan kişiler için normal değil bu
Zaten seni seven sana saygı gösterir ve sevmek cinsellik değildir sorduğun soruya gelsek gerçekten iyi bir adam bulmak çok zor olmuş artık erkekler genelde cıvık kızları severler onların peşinde olurlar hep ağır başlı buz şelalesi gibi biri olsan belki biraz üzülürsün tecrübe ettim bunu gerçekten cıvık ol demiyorum içine çok kapanık ta olma ağırlığını koru ama çok ta soğuk sakin olma insanlara ortamlara karşı merak etme elbet seni seven olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
gerçekten dediğin gibiysen sanmıyorum ama benimle evlenirmisin :)
Teşekkürler ama sosyal medyadan olmaz bu işler
takılıyorum zaten :) ama karşıma öyle biri çıksa düşünebilirdim
Hayırlı biri çıkar inşAllah karşınıza
En azından yapmacık değilsin, doğal davranıyorsun. Bu çok güzel bir şey.
Teşekkürler o senin güzel bakışın 🥺
Genele vurulmaz böyle şeyler düzgün kendine uygun biriyle tanışırsan sevilirsin tabi ki kötü bir insan değilsin sonuçta
Teşekkürler
Bu sebeplerden ötürü değil. Sadece korkak olduğun pasif davrandığın iletişimden kaçındığın için sevilmessin. İçe kapanık olma
Haklısınız
👍
En azından göğüslerini emdirsen sevgilini oyalar biraz ama onu da yapmazsan zor biraz.
Bana göre öpmek her neyse de o dediğini yapsan erkeğin gözünde soğursun sence öyle mi?
Kime diyorsun sen bu lafları?
@Kerem0506 anneni tarif ettim
@narya_nargul Ben sevgili olduktan sonra dedim.
Lütfen birbirinizi kırmayın, bence seven insan sabreder umarım bütün kızlar böyle erkeklerle karşılaşır ve oyalamak zorunda kalmaz
Kıza hakaret etme seninde bacın var iki insan birbirini gerçekten severse gerçek sevgi oda ne yaşasalar da araya soğukluk girmez ama bence sevmeyen hoşlanti olan kişiler için normal değil bu
Öpmek sarılmak dışı şeyler normal değil kesinlikle evlenmeden sadece bunu izah etmek istedim
Ben evlenmeden öpmeyi de istemem
Zaten seni seven sana saygı gösterir ve sevmek cinsellik değildir sorduğun soruya gelsek gerçekten iyi bir adam bulmak çok zor olmuş artık erkekler genelde cıvık kızları severler onların peşinde olurlar hep ağır başlı buz şelalesi gibi biri olsan belki biraz üzülürsün tecrübe ettim bunu gerçekten cıvık ol demiyorum içine çok kapanık ta olma ağırlığını koru ama çok ta soğuk sakin olma insanlara ortamlara karşı merak etme elbet seni seven olur.
Haklısınız, teşekkürler
Aslında olması gereknsin sosyal medya yalan dolan, makyajsız saf güzellik daha iyi
olur senin gibi biri muhakkak karşına çıkar olduğun gibi ol kendini başkalarına beğendirtme çabasında olma
eveetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
bu hayatta herkesin sevip sevilmeye hakkı vardır
Asla selam bile vermem
Sıkıcı insanlar sıkıcı insanları bulur merak etme
aseksüel birisi sever bence
Ben aseksüel değilim ki sadece evlenmeden karşıyım
ama hiç seksi değilsen erkeklere çekici gelmezsin ve seni arzulamayan erkektende hayır bekleme derim.
Eğer isterseniz sizi tanımak isterim
Yarısı iyi yarısi nanay
burada bile gizlisini ozguvenin yok bi halt olmaz
Çünkü anonim sormak istedim
Oķurken sıkıldım😘
Hayır
olmaz kanka
Belki
Eylenceli olsa
Burcun ne
Herseyinmi sıkıci