Kızlar, neden şişmanım ya da çirkinim diye erkekler beni beğenmez diye özgüvensizliğe kapılıyorsunuz?

Gerçekten sevecek bir erkek için inanın bana dış görünüş pek bir şey ifade etmiyor, seven erkek sizi zaten güzel bulur. Sevmeyecek erkek ne kadar güzel olursanız olun sevmez, sadece ihtiyaçları için kullanır. İnanır mısınız şu an ben şişman denilebilecek bir kızdan hoşlanıyorum. Hayır öyle balık etli falanda değil, baya bildiğiniz şişman, bi 80-90 kilo var yani belkide daha da fazla ama kız gerçekten aşırı tatlı ve hoşlanılası birisi, ben kolay da hoşlanmam normalde ama bu kız kendinden hoşlandırdı beni. Demek ki olabiliyormuş, her şeyi dış görünüşe bağlamayın.

Siz sormadan cevaplayayim: Hayır şişman değilim, ortalama bir erkekten daha zayıfım, 68 kiloyum ve fit olma yolunda ilerliyorum ve hayır seçeneksizlik falan gibi bir sorunumda yok, kendimi beğenmesemde insanlardan aldığım yorumlara göre genel güzellik anlayışına uyuyorum, kızlarla aram gayet iyi, maddi durumumda kötü değil yani hemen hemen istediğim türde kızı elde edebilecek konumdayım, zayıf fit ve güzel bir kız benim için çok zor değil açıkçası. Ancak kafa uyumu olmayınca bir önemi kalmıyor ve herkesin güzellik anlayışı farklı, ben kabul edilen değil, kendi güzellik anlayışıma göre hareket ediyorum.

Yani demem şu ki ne olursanız olun bu halimle erkekler bana bakmaz diye özgüvensizliğe kapılmayın herkesin göz zevki farklı. Belkide dış görünüşünüz ile alakası yoktur sorun kişiliğinizdedir belkide veya çok iyi birisinizdir sizi hak edecek birisi çıkmamıştır belkide. Kilo verecekseniz erkekler için değil, sağlığınız için verin, güzelleşeceksiniz erkekleri değil, kendinizi mutlu etmek için güzelleşin, erkekler her türlü beğenir zaten.
Kızlar, neden şişmanım ya da çirkinim diye erkekler beni beğenmez diye özgüvensizliğe kapılıyorsunuz?