Sevgilinin, en yakın arkadaşın olması tarafındayım artık 💫

Sevgilinin, en yakın arkadaşın olması tarafındayım artık 💫

Evet, en yakın arkadaştan sevgili olabilir. Hatta, bazı araştırmalara göre, en yakın arkadaştan sevgili olma olasılığı, diğer kişilerden sevgili olma olasılığından daha yüksektir. Bu durumun birkaç nedeni olabilir: En yakın arkadaşlar, birbirlerini çok iyi tanır. Bu nedenle, aralarındaki uyum ve çekim daha yüksek olabilir. En yakın arkadaşlar, birbirlerinin hayatlarında önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle, aralarındaki duygular daha derin olabilir. En yakın arkadaşlar, birbirlerine güvenir. Bu nedenle, birlikte bir ilişki yürütmek daha kolay olabilir. Ancak, en yakın arkadaştan sevgili olmanın bazı riskleri de vardır. Örneğin, ilişki biterse, arkadaşlığın da bitmesi daha olasıdır. Ayrıca, ilişki yürümezse, arkadaşlığın da zarar görmesi mümkündür.
Arkadaş gibi olamayınca sevgililikte büyük sıkıntı çıkıyor.
Ortak mizah anlayışı, şakalaşma kaldırması, yakın veya ortak çevre olunca paylaşılacak daha çok şey oluyor. Hem ilişki de monotonlaşmaz.
Cevap
21Cevap
Bence çok çok iyi olur ama bu işin sonunda en iyi arkadaşı kaybetmekte var maalesef. Kaybedecek de kazanacak da çok şey olabilir! Arkadaşlığınız ne kadar eğlenceliyse, bunu romantik bir ilişkiye çevirme isteğiniz de o kadar artacaktır. Duyguların karşılıklı olmadığı, ilişkinin sürmediği takdirde kaybedecekleriniz ise arkadaşlığınızın değeriyle doğru orantılıdır.
En yakın arkadaştan sevgili olur seni tanıyan huyunu suyunu bilen biriyle daha sorunsuz bir ilişki yürür mü yürür bence
Bence en güzel sevgili yakın arkadaştan olur. Çünkü senin en masum hallerini bilir, seni sen olduğun için sever
En yakın arkadaş ve sevgili/eş aynı kişi olmalı ben daima böyle düşünüyorum ve günün birinde olursa da böyle olsun😎
Sevgilin zaten senin en yakın arkadaşın olmalı tatlım
arkadaş olamıyorsan sevgilinle sıkıntı vardır zaten
Sevgili en yakın arkadaşım olur
Ama en yakın arkadaştan sevgili olur mu tartışılır
Hayır arkadaş farklı kardeşdir. Benim için fakat insanın sevgilisinde arkadaşı oluyor sevgiliyken yol arkadaşı yani
Alıcı gözüyle bakmak lazım.. 😄
selam hanfendi bence cok ta iyi olur hayırlı güzel günler temenni ederim hanfendi sustum
Olursa çok güzel olur
Olur bence gayet de güzel olur
Olmaz , olur mu öyle şey
Sevgiliden en yakın arkadaş olur
her an her şey olabilir :D
yakın kız arkadaşta yok bizde dkdkdkdkdkd
Olmaz. Olanlar yüzsüz karaktersiz
Olamaz olamaz
Bal gibi olur
Nasim bu isler
Olmaz
Olmam