Bu tiplemeye en büyük örneğim Sydney Sweeney... asiri guzel, asiri s*ksi ama o kadar aurasiz, enerjisiz ki... kurulamaz herhalde duygusal iliski. sapik erkolar s*KS yapmayi düşünebilirler. ben ILISKIYI soruyorum.

suna bakın, harika biri ama bir showda programda konusmaya baslayinca direkt aura sönüyor.

yuforya izleyenler beni anlicaktir. maddy'den cok daha guzel cassie, ama maddy'nin o havası.. dunya aura bakanı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben aşıksam kurarım diğer şeylere bakmam. karakter önemli ve kalp güzelliği
Aptal sarışın tabiri burada devreye giriyor. Çok güzel seksi ama sıfır enerji.
ayy tam olarak oyle
Evet sorununu anlıyorum böyle olacağını tahmin ediyordum yalnız erkek beyni biraz farklı çalışır ilk resimdeki hatunun aurasi maurasi pek farketmez ikincisini üste para verselerde ancak sarhosken gider
hatunun aurası enerjisi düşük ama bence seksi de değil... aurası düşükse ve bundan da hoşlanmamışsan duygusal ilişki zor olur tabi olay tamamaen beğendiklerinin ne olduğuyla alakalı
cok seksi bence..
bakış açısı farklı olabilir :) bana göre değil
Aurası düşük , enerji uyumu olmayan ve özellikle düzgün iletişim kuramadığım biri
Kafamin uymadigi, IQ su düşük biri isterse dünyanın en güzel kızi olsun olmaz
Tahammülüm kaldırmaz üzgünüm
ay evet
Kuramam bende her kriter önemli. Güzel olup kalitesiz olan kaliteli olup güzel olmayandan etkilenemem
Kopek. besleyen kafinlar cok itici oluyor. Saldirganliklari yuzlerine sifatlarina yansiyor. Bir gun mutlaka ortaya cikacak karakter bozan bir virus falan var mutlaka o hayvanlarda.. kedi besleyenler de tam tersi enerjileri cok guzel oluyor
jdkfkdkd cok garip bi yorum bilemedim valla
Dikkat edince dogru oldugunu gorunce hak vereceksin😀
sence ben kedi mi besliyorum kopek mi?
Simdi bilemeyip rezil olmakta var😀 ama sen kopek besleyen biri gibi yazmamissin yorumlara falan. Ya bisey beslemiykrsun ya da kedi besliyorsun.
miuwww
😀 hıh😎
O hatun ne ufff
Yani bu resimle de bu soru olmamış
kusura bakma abi
Şimdilik affediyorum
Hayır
gerek yok
Hayır kuramam
Kurulmaz