+1 yılSorunun çerçevesi daraltılmalıydı bence. ALFA ERKEKLER NASIL KADINLARA DEĞER VERİR formatında olmalıydı.
Çünkü beta erkekler, kendisine değer veren ve kendisine karşı samimi ve sadık olduğuna inandığı her kadını el üstünde tutar. Omega ve sigma erkekleri ise sosyo-cinsel statünün en dibindedir zaten. Kadın ruhundan anlamaz. Onlar kadınlardan kaçar, kadınlar onlardan.
Kadınların en büyük hayali alfa erkeklerin kalbini kazanmaktır. Ama şunu unuturlar ki hiçbir alfa erkeği aşık olacak kadar aptal değildir. Aşık olmak, ancak bendeniz Fikret gibi betalık ile omegalık arasında tercih bunalımı yaşayan fosil beyinli tiplerin işidir.
Hiçbir alfa erkeği bir kadın için yaşamaz, bütün kadınlar için yaşar, hiçbirini de sevmez. Sadece onlar üzerinden kendi statüsünü kanıtlar. Bir alfa erkeği için kadının, otomobilden farkı yoktur. Her zaman bir tık üstü modelle değiştirilebilir.
Bütün kadınlara tavsiyem işinde gücünde beyefendi, nezih bir sosyal çevresi olan bekar bir beta erkegini bulduğunuz yerde kolundan tutup nikâh dairesine götürün. Asla size hayır demez. Çünkü beta karakterler, onu seven kadın kendi tipi klası olmasa bile asla sizi reddedemez. Hayır deme özürlüdür. Bir alfanın emrinde özgür iradelerini yitirdikleri için.
Alfalarla vakit kaybetmeyin. Çünkü onların gözünü de, gönlünü de, nefsini de doyuramazsınız. Onların sonsuz sayıda alternatifi vardır çünkü. Siz onların gözünde bir hayat arkadaşı değil sadece bir seçenek olabilirsiniz. Omegalara gelince onları hiç söylemiyorum zaten. Size değer verseler de beyefendi de olsalar da p. ç de olsalar onlarla asla işiniz olmaz.
Söyleyeceklerim bu kadar. Yine klasına yakışan bir soruydu. Eline, emeğine, yüreğine sağlık.
https://www.youtube.com/embed/LApuOkbJ8W421 Yorumla- +1 yıl
:))
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen söylediğini hissettiren , gördüğü değer ilgi önemsenme karşısında ben bunu zaten kafaladım kafama göre takılayım dur demeyen , söyledikleri ile yaptıkları bir olan , zaman yaratan , boşta kalınca değil de özlediği an arayan soran , ilgili , benimle ilgili şeylere meraklı , bak oğlum sen bana aitsin hissiyatını verebilen , huyumu suyumu bilen , rahatsız olduğum şeyleri nanik yapan çocuk gibi gözüme sokmayan , benimle birlikte biz olmak için çabalayan, işine geldiği gibi davranmayan, hayatına hayatını daha da güzelleştirmek için geldim hissini verebilen , biz dilini konuşabilen , biz olmak istediğini hissettirebilen, manipüle etmeye kalkışmayan kadını değil bu hayatta 100 hayatta da baş tacı ederim.
20 Yorumla
Erkekten erkeğe değişiyor bu durum. Benim tercihim duruşu olan ve karakter koyabilen kadındır. Sevgisine, ilişkisine ve sevdiğine sahip çıkabilendir. Ayakları üzerinde duran yeri gelince duvar olan. Huzur veren, liman olan kadınlar her zaman başımın tacıdır.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPeşinde koşturan, burnunu sürten, para peşinde koşan kadınlardan hoşlanıyorlar.
Gerçekten sevip, değer verince totoları kalkıyor ve o kadını cepte görüyorlar.
811 Yorumla- +1 yıl
@PolyannaLisa aksine o kadından istediğini aldığında hevesi kaçar erkeğin ve kadın erkeğe "sen değiştin" der ama bilmez ki erkeği kullanırken aslında kullanıldığını ;)
- +1 yıl
@siyahcorap Valla çok seven, bekleyen, değer veren kadınlara karşıda değişiyor birçoğu bir bakıyorsun karşında bambaşka adam var.
Aksine para peşinde koşan, sözünü ettiren kadınlarınsa peşini bırakmıyorlar böyle çok kişi gördüm. Elbette nadirleri vardır. - +1 yıl
tatlım burası polyannacılık yeri değil :) keşke dediğin gibi olsa ama...
- +1 yıl
@siyahcorap Polyannacılıği ben değil, siz yapıyorsunuz gibi duruyor. Ben doğruları söylüyorum, yaranız yoksa birçok erkek kavramına girmiyorsanız lütfen gocunmayınız.
- +1 yıl
yaram yok, beni kullanmak isteyeni gayet net anlaya bilecek kapasitediyim, araba anahtarı değişince bile o tarz kızların tavırları değişiyor, tabi heves bitince görüşmede bitiyor saygılar, hürmetler efendim.
- +1 yıl
@siyahcorap İşte ben de size siz anlamıyorsunuz demedim ki, üzerinize alınmayınız. 😄
Ben kendi düşüncemi söyledim, size istinaden bir yorum atmadım😄
- +1 yıl
Lisa hanım takılmyalım bunlara, ayrıca sizce de fazla sizli, bizli konuşmuyor muyuz :)
- +1 yıl
Beni peşinden koşturan bir kadın oldu teklif ettim biz arkadaşız dedi ve ben önce arkadaş sonra sevgili olurum dedi bende kabul etmedim ve 10 gün boyunca iletişimi kestim sonra bir bahane ile yanına çağırdı gittim ve benimle gezmek istedi bende tersledim hep sonra yanından ayrıldım ne yapmak istiyor anlamıyorum böyle yapanlara söylüyorum yasınız tutulduktan sonra unutulursunuz
- +1 yıl
O senin dediğin tipler maymun iştahlı olan kişilerdir bence zaten bu devirde bakıyorum bayanlarin geneli değer vermeyen tipleri seçiyolar nedense
- +1 yıl
Edecekler güler yüzlü davranır yaşamı yatağa girene kadar ondan sonra hangi yüzünü görürsen onu gorun ALADATMAYIN KOCAALRINIZI BENIM KARIM YAPTI MUSAKANIN ETKISYLE PISMAN OLCAK AMA NEBILIM COCUARIMI DUSUNUYOM OLSEDEDE. UMRUMDA DEGIL ARTIK
- +1 yıl
Sakin olun arkadaşlar, bu benim görüşüm. Herkes aynı demiyorum, böyle erkeklerden çok var diyorum. Allah herkesin kalbine göre versin, bitti.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sevgisine inandığı aşkın da huzur bulabileceği kadınlara değer veriyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Beni sevene çok iyi değer veririm
112 Yorumla- +1 yıl
İyi değer kötü değer mi var
- +1 yıl
Kötü?
- +1 yıl
Cümlendeki iyi kelimesi fazlalıktı itiraf et kurtul :D
- +1 yıl
Sus ordan 😅 şimdi engelliceeeemm
- +1 yıl
😠 şimdiii
- +1 yıl
😌👌
- +1 yıl
Değerlerin iyisi kötüsü olmaz davranışların olur değer dediğimiz şey kültürel birikimlerin biçim aldığı bir olgu.
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBen bana gerçekten aşık olan sevgimin değerini bilen ve beni seven kadına değer veririm sadece.. karakteri güzel kafa yapısı olarak uyumlu olduğum. birbirimizin kalbini sevdiğimiz temiz kalpli dürüst güvenilir sadık ve açık sözlü kadını severim.. aynı zamanda olgun ve eğlenceli de olmalı.. yeri geldiği zaman sert yeri geldiği zaman da duygusal olmalı... ve zıt kutuplarda olmamalıyız hiç bir şekilde..
10 Yorumla Bu değer her erkek için geçerli değil ama ben kendi düşüncemi belirteceğim.
Öncelikle ahlaklı ve ağırbaşlı bir bçr kadın ya da kız farketmez bir çok kişi tarafından saygı görür. Zeki olması ve kendi düşüncelerine sahip olması onu değerli kılar. Sürekli yerinde sayan bir günü diğer gününden farksız olanlar değil.10 Yorumla
+1 yılYani bu durum herkesin beğenisine karakterini ve yapısına göre değişir kimisi vardır eğlenceli severim mesela ben eğlenceli doğruyu konuşan sözünü esirgemeyen yeri geldiği zaman hanımefendi olan kadını severim. Ama kimisi de başka türlü sever yani herkese göre değişir ama mesela asık suratlı negatif insanları sevmem özellikle soğuk insanları sevmem özellikle sıcak kanlı insanlar benim için daha ön plandadır
10 Yorumla
+1 yılDeğer kavramını bilen, anlayışlı ok gibi düz kadınlara değer vermesem bile saygıdan dolayı bile yanlış yapmam.
Maalesef insanlar eğri bir ok misali olduğu için hedefe atılsalar bile asla hedefi vuramıyorlar önce insanın kendindeki güzelliği fark edip kusurları törpülemesi lazım. Doğru insana hazır olmadan doğru Insan istemek ölüden borç istemek gibidir :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi gösteren demeyeceğim. Çünkü herkesin ilgi anlayışı farklı. O yüzden konuyu açacağım. Bana bir bardak çay doldurmayı çok görmeyecek, fikirlerimi değerli bulacak, danışacak, evde erkek olduğumu hissettirecek. İşte o zaman kadınım olur. Ev işine yardımım dokunur, çocuk bakımı ve hayatta destekçisi olurum. Ama ben evde tuzluksam o kadından soğurum
10 Yorumla köpek çektiren kadınlardan hoşlanıyorlar hahahaha
34 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😅 onu yoksayacaksın el üstünde tutuyorlar sonra djjd
- +1 yıl
Sen çözmüşsün bu işi 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem erkeklere sormak lazım değer vereni var mı cidden
11 Yorumla- +1 yıl
Vardir neden olmasın ama şimdi kadınlar değer vermeyen in peşinde kosuyolar görünüme değer verdiklerinden çoğu erkeklerde güzelliğe önem verdiklerinden verilmeyecek kişilere veriliyo vede doğru insan doğru insanı bulmiyo bu düşüncelere sahip olduklarından insanlar zelzele yaşiyo vede herkeste bı güven promlemi oluşuyo ondan snrada ikici bı gelenide öyle olduğunu saniliyo vede büyük bir değersizlik ve güvensizlik meselesi cikiyo ortaya
+1 yılAdam o kadar haklı kiiii ajsjshs Cidden değer verdikçe cepte görüyor karşındaki insan. Sen de slk gibi kendini avutuyorsun. ss
11 Yorumla- +1 yıl
Vermeyeceksin hiç bir şey djdj sürünsün
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem ama işimi zorlaştıran biriyle yapamıcağımı biliyorum kişilik karakteristik özellik olarak farklı biriyim erkeklikle alakam penisimin olması ve hormonlarımın yüksek olması dışında olmadığını düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Yük oluyor gibi ne su kaynatıyon burada Bahçe makasıyla kırptır gitsin o zaman yapacak başka şeyler bulursun otoparkını hizmete açarsın artık
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Değer gördüğümüz insanlara değer veriyoruz. Gerisini sallamıyoruz.
124 Yorumla- +1 yıl
Yalan
- +1 yıl
Siz size değer verene değer vermezsiniz
- +1 yıl
Şimdi reelsde adamın dediği gibi; erkeğin a. edeceksin maddi manevi, günde üç öğün trip, fırça at, önemseme, itele ötele senden değerlisi olmaz.
- +1 yıl
Hemcinsin söylüyor biz de onayladık :D
- +1 yıl
Niye bazı şeyleri kabullenmiyorsunuz ki :D bir sürü örneği var bu durumun.
- +1 yıl
Ne bileyim bize gelince herkes aslan kaplan kesiliyor çok yüz veriyoruz zannımca 😒 sonra bakıyoruz bize “ben öyle miyim böyle miyim kızım” diyen adamlar süt dökmüş kediye dönmüş avare olmuş falan dhsj
- +1 yıl
Ne biçim yüzlülük buuuu bilemiyorum 😒😏
- +1 yıl
Mazoşist olabilir djsks
- +1 yıl
Dilim varmadı söylemeye 😅
- +1 yıl
Gördüm varıyormuş shjs
- +1 yıl
🙄 sanki bebeyiz
- +1 yıl
Efferim dedin, o bebelere denir
Şahsen. Bana değer veren beni düşünen beni üzmeyen iyiliğimi düşünen iyi günde de kötü günündede yanımda olan bana özel olan inançlı anlayışlı ve merhametli olan kadına hattım boyunca yoluna yoldaş olurum her an
10 Yorumla
+1 yılKadınlar kendi değerlerini kendileri belirliyorlar.
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl işte onu soruyoruz
- +1 yıl
Konu neydi ahahaha
- +1 yıl
😒 soruyu tekrar oku
Memesi dizine kadar sarkan kadınlara aşırı değer veriyoruz asdjdk
14 Yorumla- +1 yıl
Yiaa iğrenççç :D berbat
- +1 yıl
Iyyyy :D zevksiz olayım
- +1 yıl
Bilinç altı heralde değişmeyen tek şey değişim onun Persfektif hali erişim bir anda erişim olduğu vakit o hatırat frekansları ve alttan gelen sürekli bitmeyen istekler ile çekiliyoruz işte yoksa çekicilik görecedir oysa
+1 yılKadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimseler değer verir.
Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür.
Hazret-i Muhammed (s. a. v.)30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılKatmerli olacak eski kaşar cinsinden boydan muhakkak fotoğraf atması şart ara sıra nude ile fotoğraf hayatımıza renk katacak basım ağrıyor uykum var demeyecek lafı evirip cevirmeyecek cinsten 😂😂😂
10 Yorumla Ne istediğini bilen, bazı şeyleri alttan almayan rahat rahat ifade eden. Değer görmek isteyen ve bundan memnuniyetini belli eden. Trip aran ama çok uzatmayan, şaka yapmayı seven…. Uzar gider :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ilgi alanım değil hepsinden ikrah geldi😃 Sadece sevdiğim erkeğin bana nasıl değer verdiğini bileyim, O'nun için değerli nasıl olurum bileyim bu bilgi bana her daim yeter nett 😎
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılPara avcısı en az 4 flörtü 2 sevgilisi olan sürekli her şeye trip atan sürekli kavga peşinde olan tiplere hayranlar
30 Yorumla
+1 yılKaşar,*ruspu g*tünü veren kızlardan hoşlanırlar
41 Yorumla
+1 yılSürüm sürüm süründüren ve kullanmayı iyi bilen kadınlara.
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklwr kendisini değerli hissettikleri yerde olmak isterler. Kadından ilgi ve değer bekler. Öyle kadınların yanında olmak isterler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ohoooo şimdi buraya yazamam ki. Çok kriter var bende. 500 madde vardır rahat. Neyse ben çayımı içeyim en iyisi ahahshshsh
10 Yorumla
+1 yılCevap veriyorum, kici basi ayri oynamayan aşko gülo gibi sözler sölemeyen egitimli bakimli sempatik gülenyüzlü ve mümünse abisi olmayan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBana değer verene veririm herkes ederi kadar değer görür
Kız benden mi kopya çektin kedicik koymuşsun :)10 Yorumla
+1 yılbiraz kaba olacak kusura bakmayın sözüm mecilisten dışarı :D
Kaşarr Kal tak Or*pu dalevereci yalancı :D
10 Yorumla
+1 yılPara harcattıran, şımarık, özellikle doğal seviyorum diyip 4 cc dudak dolgulu kadinlara değer verdikleri kesin sksds
22 Yorumla- +1 yıl
+1 katıldım bir kaç kere sana djjd
- +1 yıl
ahahaha🫶🏻
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kendisine köpek muamelesi yapan hemcinslerime değer veriyorlar, tabiri caizse.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendi hoşlarına giden, nazlanan peşinden koştukları kadınlara daha çok değer veriyorlar
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Değer vermeye değecek kadınlara değer veriyoruz.
10 Yorumla
+1 yılZayıf vücutlu zarif giyimli bebeksi okşamalık yüzlü masum tatlış utangaç kadın seviyorum ben
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler iletişimi güçlü kadınlarla mutlu olur gerisi boş
10 Yorumla
+1 yılBi çoğu annesi hariç yaşam belirtisi gosteren tüm kadınlara
10 Yorumla
+1 yılFemen olan kadından hoşlanırlar. Femistten değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılCazgır olmayan, anlayışlı olan, eğitimli olan, bakımlı olan, ayarında sosyal olan.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Egosu olmayan, anlayışlı, zeki ve akıllı kadınları severim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Herkes kendisi belirler değerini bana ve kendine yanlışı olamadığı sürece değerlidir değerli olur
10 Yorumla
+1 yılYaşam tecrübeme dayanarak hiçbir kadına değer vermemeyi tercih ediyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi kafasına uyuşan adamlar erkekler. Ama bize öyle biri denk gelmedi.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten değeri hak ettiğine inandığıma değer veririm...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu kadin belirler erkek değil kadin ilgi gostertmeyi bilir
10 Yorumla
+1 yıl2 dakika koklattin sonra kayıp ayıp sana angelina
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce bu verir mi diye bakıyorlar sonra parası var mı başka şeylerin peşine düşüyorlar.
20 Yorumla
+1 yılBence değer vermek güven vermekle başlar bir kadinin düşüncelerini ortak noktada konuşarak ve yorumlayarak çözerek vede severek anlaşmakla olur değer bu kişiden kişiye de değer vermek değişir tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Mitsubishi arabası olan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Düşünsene bir kadın.. Ve keko sevmiyor badboylar ilgisini çekmiyor.. İşte değer verilecek o kadın
12 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen insan olan kadinlara deger veririm ama sayilari cok cok az maalesef durust egosuz kibirsiz kadinlara..
10 YorumlaŞans vermeyen kadınlara
20 YorumlaYanındayken çocuklaşabildiğin kadın doğru kadındır. ilişki ne kadar ilerler bilmiyorum ama bu tek kural gerçekleşiyor ise o kişiyle geçen süreden pişmanlık duyulmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısacası umursamayan kıskanmayan. güven vermeyen kadınlara önem veriyolar
10 Yorumlakendine değer veren kadınlara değer veriyolar. eğer siz kendinize değer veriyorsanız başkaları da size değer verecektir.
11 YorumlaKişiden kişiye değişmekle birlikte sevecen, samimi, dürüst ve çekici kadınlardan hoşlanırlar
10 Yorumla
+1 yılSüründüren kadınlara değer veriyoruz 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Biliyoz artık
- +1 yıl
Biraz geç öğrenmişin ama olsun 🤔
- +1 yıl
Ne zaman öğrendiğimi söylemedim yalnız 😒
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Çok gizli bilgi söyleyemem
13 Yorumla- +1 yıl
Gizli değil çünkü öyle bir bilgi yok
- +1 yıl
ahaha hayır değil
kısa ve net cevaplayim her anlamda kendine değer veren kadıni.
10 YorumlaDeğer vermiyoruz nasıl olursa olsun kadinlar erkeklere değer versin gerisi önemli değil
10 Yorumla
+1 yılKendini kasmayan kaf dağında olmayan, saygıli efendi mesaj atabildigim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Erkeklik ve adamlık diye kategorize edersek sonuca daha kolay ulaşiriz
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat