Yeni sevgili olduğum biri var. Dün lavaboya giricem dedi tamam dedim çıktı “oh be sçtım” dedi. Şok oldum sonra internetim bitti aşkım sen yaparsın belki bana dedi. Ben de hayır dedim. Sonra akşam haftasonu yemeğe gidelim dedi olur dedim. Sendeniz ama dedi şaka sandım olur dedim 1 saat sonra dedi ki haftasonu için paran var dimi 400-500 tutar sonuçta dedi. Şok oldum. Sinemaya gitmiştik bana ödetmişti zaten ayrıldım artık yeter
2 ay
Sevgilim bana internet paketi yap diyor şaka mı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Oda diyo malum her şey pahalı bı kapak bulayım da atayım kendimi😀
Kac kere ayni hatayi yaptin sayamadim sjdjs ilk hatasinda elemen lazimdi onu
Sugar mommy oluyormuşsun direkten dönmüşsün aşkım. İyi yapmışsın ama aferin kullandırma kendini.
Yaşım ufak ondan bir de
Cimri işte nolcak 😅 hep de kıza ödetilmez ki
Bildiğin sadece seni yemek için birlikte direkt uzaklaş.
çok iğrençmiş. layık olduğun kişiş
Nerden biliyorsun layık olduğumu
bilmem sevgilim diyorsun
Bizim yıllarca kadınlarda katlandığımız bu şeylere sen ne kadar katlanabildin :D
Valla kadınım ama asla birine internet paketi yap demem. Hediye al demem
😅😅😅
sen demezsin ama çoğunluk istiyor işte :)
ha yani sinema biletlerini, yemek parasını felan ödetiyorsun, biz niye ödüyoruz mesela biz neden katlanmak zorundayız baksana sen ayrılmışsın :D
Ödeyeceksin erkeksin parası olmayan adamı annesi sever anca o zaman sevgili yapmayın
Ödeyeceksin erkeksin jfsjfj o zaman sende seve seve vereceksin kadınsın sonuçta?
Yoo yol verdim djskfkskd
çok yanlış düşüncedesin, bu arada onun yaptıklarını desteklemiyorum yol vermekle iyi yapmışsın zaten ama erkeksin ödeyeceksin demene takıldım bu baya yanlış ve cahil bir düşünce, düşüncelerini değiştirmen gerek kendi karakterin için
Direk ayrıl arkana bile bakma kaç kurtul hemen
Fazla rahat biri boş ver ayrılarak iyi yapmışsın
Hahahha hayatin kolayini bulmus
İnsan sana kıyamaz beee
Evet maalesef erkeklerin %2 si böyle... Fakat kadınların da 98% si böyle. Djsjjsjs
Parası olmayan erkek sevgili yapmasın okey
Mantıklı bir insan olarak şöyle diyebiliriz:
* Onurlu bir hayat sürecek kadar maddiyat elde edebilmek elbetteki bir insan ile sevgili olmaktan çok daha önemlidir ve çok daha önce gelir.
* Parası olmayan insan vaktini bir insanla boş beleş geçirmektense, geleceğine yatırım yapmalıdır, ayağı yere sağlam basan erkeklerin sevgili aramasına gerek kalmaz genelde, kızlar onları bulur.
* Benim param var, maddi durumum son derece yeterli, bu yüzden kendim gibi maddi anlamda yeterli kızlarla sevgili oluyorum sadece, bu türden konuşmalar yaşanmıyor aramızda.
* Yani parasız erkekle sevgili olduysan ne bilim, kendi aklını sen sorgula.
* Bu arada çok iğrenç biriymiş, nezaketsiz hanzo.
ytugıhojpkğluhoıjok beynim yandı
ahahahhahahha tiyatro skeç gibi bir ilişki
böylelerini nerden buluyosunuz bacım AJHSASHA
Yasin kaç ki senin
24
Onun?
Ahlaksız biri
Hata senin
Cidden bu kadarı da olmas ayrılmana sevindim
Bu ne rahatlık