Ters tepme ihtimali her zaman var. Aşkta ara vermek, bazen ilişkinin kurtarılması veya bireylerin duygusal iyiliklerini yeniden kazanması için faydalı olabilir. İlişkiler zaman zaman zorlu dönemlerden geçebilir ve bu dönemlerde bir adım geri çekilmek ve durumu değerlendirmek için ara vermek, duygusal yükü hafifletebilir.
Benim ilişkim olsaydı ben ara vermezdim çünkü ara verildiği zaman ilişki bitiyor zaten kurtarmak yerine sonu oluyor ilişkinin.. sorunlar varsa bence konuşmak her zaman için daha mantıklıdır.. ama ilişkiye ara verenler de şunlardan ara verir İlişki monotonlaşmışsa İlişkinizdeki heyecan ve tutku kaybolmuşsa, ara vermek ilişkinize yeni bir soluk getirebilir. Ara vererek birbirinizi özleme fırsatı bulursunuz ve ilişkinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Biriniz veya ikiniz de kendinizi ilişkide mutsuz hissediyorsanız İlişkinizde kendinizi mutlu hissetmiyorsanız, ara vermek kendinizi bulmanıza ve ilişkinizin sizin için doğru olup olmadığına karar vermenize yardımcı olabilir. İlişkideki sorunlar çözülemez hale gelmişse: İlişkinizde sürekli tartışmalar, kavgalar ve anlaşmazlıklar yaşanıyorsa, ara vermek sorunların çözülmesine yardımcı olabilir. Ara vererek birbirinizden uzaklaşır ve sorunları daha objektif bir şekilde görme fırsatı elde edersiniz.
Kavgalı bir şekilde ara vermek araya soğukluk getirir. Sırf başkalarıyla hevesini atmak için ara verelim diyen tayfa var. Ara verelim diyor, başka kişilerle hevesini alıyor. Ondan sonra sana geri dönüyor. Şunla yattım bunla seviştim ama o zaman ayrılmıştık aldatmadım oluyor. Ara verelim diyenlere yol verin asjkldfjkl
Bazen ara vermek iyi gelebilir ama o bildiğimiz ara vermeklerden değil. Biraz uzak kalmak, o süre zarfında iletişimi minimuma indirmek ama koparmamak..
Ara vermek ne oluyor ki? Ben bir dolanıp geleyim gibi bir şey mi acaba? Ara vermek yerine küsün gitsin. Zaten soğukluk gelmişse diretmeye hiç gerek yok direkt ayrılmak en iyisi.
Ara vermek demek ben bir bakayım senden iyisini bulamazsama sana dönerime dönerse eğer bu kötü.. ara vermek demek ilişkide dinlemek. ama başkalarına da kapı açayım demek olmadığı sürece kesinlikle ben ara vermek dinlemek dinlenmek. ozlemek olarak algılıyorum ve geri dönüşun iyi olacağını düşünüyorum... tabi benim kriterim gibi olursa diğer anlamda anlayana ve isteyene itina ile yol veririm.. defolup arasına çekilebilir..
Ara vermek bence ara verme kararına sebep olan soğukluğun ve uzaklaşma isteğinin iyice derinleşmesine ve iyice kopmasına sebep oluyor. İstisnalar olabilir ama genel durumun böyle olduğunu düşünüyorum.
İletişim devam eder ama minumumdur taraflar kendilerini toparlar ( etraftakileri hayatlarına toparlamazlar) bu olabilitesi yüksek olanı ha diğer türlü ben piyasaya bakarım senden enayisini bulamadım diyip geri geleni ise caiz değildir.
Ara vermek diye bir şey yooooohhh Ayrılmanın ön izlenimi Fragmanı Ayrılalım diyemeyen kişinin kurtarıcı senaryosuu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
%90 zaten bitiyor eğer uzun süreli bir ilişki değilse biter. Bazı uyanık zannedenler var ara verildiği an başka dallara konuyor bu da aldatmaya giriyor Eğer uzun süreli ilişki değilse ara vermek yerine ayrılmak daha mantıklı