Sevgilimi ne zaman kıskansam, "ben seninle eğlenmeyi düşünüyorum, sen bana ne diyorsun" diyor. Neden?

Biz aynı iş yerinde çalışıyoruz bunun bir tane kız arkadaşı var 9 aydan beri yakın arkadaş olmuşlar ilk başlarda ben hoslansaydim ondan ilk geldiğimde de hoşlanırdım ama ben seni seviyorum dedi neyse ama bu kız o kadar sinirlerimi bozuyor ki birde bizi tanistirmisti. bazenlerj yemekleri üçümüz birlikte yiyoruz ve kızın sevgilime bakışları sinirimi bozuyor.. kızın sevgilisi askerdeydi ne zaman geliyor artık bununki dedim ya dün geldi ya bugün gelicek dedi bana bir rahatlama geldi ama içindekini de söyledim yani bunun başka arkadaşı yok mu neden herşeyi sana anlatıyor diye resmen SLK SLK trip atıyor çocuğa yanımdayken aradı bunu benimkide açmadı sonra mesaj atmış insan bir nasılsın diye sorar bu kadar mı umrunda değilim falan diye dedim noluyor mk... boş ver sen onu diyor kardeşiyle tartismistir falan artık gerçekten rahatsız oluyorum dedim sana söylemiyorum ama dostuna yakın ol düşmanına daha yakın modundayim dedim. o da bana ben seninle evlenmeyi düşünüyorum sen bana neler diyorsun dedi beni küçük düşürmeye çalıştı napıcam ben

Sevgilimi ne zaman kıskansam, "ben seninle eğlenmeyi düşünüyorum, sen bana ne diyorsun" diyor. Neden?