Kuzenim evlendi balayı yapmadilar ben kızdım öyle evlilik olur mu birkere evleniyorsun cok garibime gitti birde o olayı illa yaşadılar mi acaba çok merak ediyorum ama anlatmaz eline erkek eli bile degmemişti nasil yaptılar bilmiyorm öyle olsam ben cesaret edemezdim sanirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sana ne canim onlarin balayindan knk fdkjgdkfjg yaparlarsa yaparlar yapmiyorlarsa da yapmasinlar, durumu da olmaya bilir insanin vs.
O dedigin olayi da neden merak ettin ki simdi durduk yere, illa yasamislardir sanki omur boyu yapmayacaklar mi cocuk da olmayacak falan, bugun olmasa yarin yasarlar. Sen yapmayacan mi sanki, korkun nedir...
Ya paraları var ondan dedim düğün istemedi kuzenim dugu de yaptılar ben dedim olsun iyi ki yaptın hatıra falan o dediğim şey ne bileyim garip geliyor kuzenim hic kimseyle el ele bile tutusmadj
Valla bende sahsen dugun istemem onun yerine bi guzel bir iki haftalik balayi tatil isterim daha az para daha hafiza kalici bas basa fotograflarinizi cekinirsiniz kafa dinlersiniz rahat rahat takilirsiniz bas basa herkesten uzak yani..
O dedigini de artik kocasiyla yasar iste onun icin bekledi esine sakladi kendisini, sen yaptin da mi korkuyon yani sende bi gun evlenirsin heralde yasanir bunlar yani...
Seni ilgilendirmez onlarin meselesi balayi. Belki imkanlari yok sonra yapacaklar belki tercihleri budur. Sen ilerde yaparsin. O ise gelince herkes ilk gece yaomiyor
Balayısız evlilik çalgısız düğün hepsi olur nşye olmasın sevmişler evlenmişler mevzu başka iş değil ki evlilikte hayat arkadaşı alıyorsun sen
Kuzenim dugun jstemedi düğün oldu zaten düğün ama bana da gereksiz geliyorda bence balayı güzel yani tabi kuzenim istese damat mecbur yapcakti demekki ikiside istemediler belli ki
Yani olabilir sonra gidebilirler önlerinde o kadar uzun zaman var ki
İşte çoğu kız evliliği balayına kadar düşünüyor maalesef o eşya alınacak bu düğün yapılacak şuraya balayına gidilecek sonunu düşünmüyorlar sonra geçim ayı başladımı ipler kopuyor sohbet azalıyor boşanma artıyor
Bence önemli onlar göstermelik bunlar değil değer vermesi sevmesi yanında masi her zaman şimdi düğünde gösteriş yapıp doldursa kolunu bilezikle falan sonra borç içinde yuzsen daha mi iyi ya da değer vermese bence para gereklidir evet ama parayla huzur olmuyor eskiden para mı varsi sanki yokluk içindeydik ama daha mutluyduk buda kaniti
Şükür durumum iyi benim öyle Bi mutluluğum yok aynı iş yerinde çalıştığımız Bi abi var evi biraz eski kerpiç evlerden durumuda pek yok ama işten dönerken hergğn fark ediyorum eşi kapıda bekliyor onu gelmesini hani para yok hani mutluluk hani sevgi en zengin onlar
Balayı olmasa da olur ne alaka ki? Çok gerekli bir şey değil daha sonra da gider
Evet olur. Balayı şart değil çok film izlemişsin sen
Ay ne bileyim bizde onca erkek evlendirdik eşlerini yurtdisina falan götürdüler balayına hep öyle göre göre bizim erkeklerden böyle erkekler garibimize gidiyor tabi kendi istekleri
Herkes sizin erkekler gibi zengin değil yurt dışı vs.
Bir kere evleniyorsun zihniyetiyle her haltı yapanların çok geçmeden boşanması
Her halt değil balayı Yani bence yapilmali en kotu 2 günlüğüne soyle guzel biryere gidilebilir deniz kenarı falan çok zor şeyler değil bunlar
Bir kere evleniyorsun diyen tipin tek istediği balayı olamaz. 20 bilezik ister, düğün ister, kına ister, nişan ister
Saçmalıyorsun balayı özel bisey düğün milleti eğlendirmek biz evleniyoruz demelik aynı sey değil ki ayrıca 20 bilezik falan istemen nikahla da evlenirim ama balayı isterim tatile gitmek isterim eşimle her fırsatta gezmeyi seviyorum eşim kafama uymali tabiki bunlari yapmak jcin ne bileyim mesela bilezik takmasın koluma ama benle dans kursuna gelsin
Bu merakından bahsetseydin video çekip izletirlerdi sana
Ahahahah ya ne bileyim merak ediyor insan memnun kaldı mı vs nasil hissetti ilk gecede
Kadınlar genelde birbirine anlatıyor öyle şeyleri
Neden olmasın kendi tercihleri ayrıca bilemezsin kimin neyi nasıl yaşadığını 🤣
bence mutlaka yapılmalı balayı ama başkasına karışmak dopru değil
Tabiki kendilerinin ne istediği önemli ya kuzenim isteme huyu yoktur ben damata kızdım aslinda güzel bir yer ayarlasa soyle romantik sürprizli falan ve kuzenimin eline erkek eli bile değmedi ilklerini yaşayacak sonucta özel olsun kafasındayım ben bunlar için maddi durum gerekli değil uygun fiyatlı yerler de var bqna oglan cok cimri geliyor bazı seyleri erkek organize edebilmeli
evet öyle gerçekten erkekler eşek işte
Şimdi o ne fanteziler yaşamıştır. 20+ yılın parlamasını yapmıştır
Ay evet çok merak ediyorum ben hani diğer kızları merak edmiom onlar hep anlatıyor zaten ndkskd ama diğerleri merak konusu böyle opusurlerken hayal bile edemiom
Kapalı kutuların içi her zaman merak konusudur. Sadece sen değil bu tür birini herkes merak eder
Öyle olmadan evlilik mi olur 👍
Oglsn çok cimri geliyor bana organize edebilirdi soyle güzel ilkini yasayacak kuzenim herseyde bence özel biseyler ayarlanabilirdi unutulmaz millet sevgilisini bile götürüyor balayına ahahah
İyi olurdu tabi taze evliler ilk zamanlar pek birbirlerine doyamazlar
Oluyor Bi şekilde
Halletmişlerdir kesin
Bence de balayi şart
Evet bunu düğünle karşılaştıran var bikere balayı çifte özel anlar Yani anı kalır ne güzel tatil niyetine hem sene boyu caliscan zaten nerde zaman bulcanda gezcen
Olur olur
olmaz.