• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Flörtsüz evlilik olur mu?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
520
Yapay Zekaya Sor
Flört etmeden evlenilecek kişi nasıl seçilebilir?
Malı, soyu, dini, güzelliği/yakışıklılığı, zekası... sadece bunlara bakarak evlenmek riskli midir, birlikte vakit geçirmek şart mıdır?
Flört Soruları Evlilik Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• bayjön
    bayjön Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 71%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı.

Flörtsüz de evlilik olur niçin olmasın ki👍 bana göre tabi😊 doğrunun güzel bir ilişkinin kimde olduğunu olacağını bilsek zaten hiçbirine gerek yok.

Günümüz evliliklerinin hemen hemen hepsi flört çıkma uzun bir birliktelik sonucu oluyor ama boşanma oranlarına bakılırsa da flörtlü günümüzün modern dönemleri anlayışı geçmişin Flörtsüz dönemlerine yenik düşerek boşanmaların patlama yaptığı bir dönemdeyiz. Hani tanıyorduk, flört etmiştik, uzun uzadıya arkadaştık😊🌸🌼💐 N'oldu şimdi?

demem o ki flört olmasın değil orantıya bir analiz yapmak istedim sadece. Elbet akıl mantık flört çıkma tanıma bunlar doğru bir yol haritası için geçerli olsada, evliliiği artık şu zamanda karadüzen bir şekilde götürmek ne yaparsanız yapın kötüye götürüyor, evlilik hususunda kendimizi iyi bir işletmenin, markanın Ceo su gibi görüp profesyönelce götürmezsek, bir sanatkar gibi icra etmezsek, sağlıklı analizler yapmazsak batırırız o işletmeyi ve aileyi ne yaparsak yapalım zamanla kar marjını düşürür bizde düşeriz düşürürüz👍🌼💐🌸

Herşeyin yanında nasip ve kısmetin de önüne geçilemediği durumlar var tabiki😊🌼💐🌸🌹

Evli mutlu huzurlu sağlıklı kalın🌹🌸💐🌼😊🖐️

1
    1 Yorumla
    • bayjön
      bayjön
      +1 yıl

🙏E🌹İ💐G😊✋ İçin Teşekkürler KS

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kim_Bilir_Belkidee
    Kim_Bilir_Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl

Merhaba,
    Flört ilişki ya da sevgili olmaya hiç gerek yoktur. Tanıma tanışma sohbet muhabbet yeterlidir. Birlikte bir iki en fazla üç çay içilir ondan sonra karar verilmeli ve ciddi adım atılmalıdır aksi halde noktayı koymalıdır. Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur tadı kaçar. Ancak tanımadan evlilik olmaz, olmamalıdır...

Evliliği ilişkiyi aşkı ve sevgiyi iyi ya da kötü yapan sadece eşlerdir. Kimi eşler yeryüzünde cenneti kimi eşler de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir! 😅

10
    2 Yorumla
    • Sempatikolgun
      Sempatikolgun
      +1 yıl

Kafa yapısı uyuşuyorsa düzgün biri ise neden olmasın

Yorumla
    • Kim_Bilir_Belkidee
      Kim_Bilir_Belkidee
      +1 yıl

Olabilir herkesin keyfi bilir beni ilgilendirmez

Yorumla
  • cicimod
    cicimod Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Malı (malını bir anda bile kaybetmek mümkün), soyu (bazıları için önem taşıyor), dini (müslüman olsun yeter diyenler var, dindar olup yarın ateiste dönüşenler oluyr ateist olup dindara dönüşen de, dincilik taslayıp her şey yapan da), güzelliği/yakışıklılığı (ilk görünce oluşan hoşlantı sonradan göreceğiniz kusurları görmeye engel olur hem zaten güzellik derecesi tartışılır bir şey hem mal varlığı gibi o da bir anda kaybolabilir insanlık hali ), zekası (geri zekalıları da evlendiriyorlar, zekayı da insanoğlu 2 tür kullanır kötüye mi iyiye mi sonradan çıkabilir ortaya)... sadece bunlara bakarak evlenmek riskli midir, birlikte vakit geçirmek şart mıdır? Evet parantezlerde anlattığıma göre risklidir. Tanmaya çalışmak olabildiğince araştırmak lazım. Bunu birilerinin vasıtasıyla yapmak daha iyi çünkü sevgi kör eder. Evlilik geleneğinde nişan devrini boşuna düşünmemişler o zaman diliminde düşünülür yani.

1
    1 Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

EİG için teşekkürler!

Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Eski zamanlarda hep öyleymiş ne flört varmış, ne gezip tozmalar. O evlilikler hala daha günümüzde devam ediyor. Flörtsüz evlilik bal gibi olur.

9
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

83

Cevap

116

Cevap

• IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Belirli bir tanıma aşaması gerekiyor. Ardından gelişen etkileşimler ve paylaşımlar ile iyice tanınmalı ve uygunluğu tespit edilip onaylanmalıdır☺️

1
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.

Flört olmadan evlilik daha iyi gadası

1
    0 Yorumla
  • l-o-v-e
    l-o-v-e Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 51%
    +1 yıl

evliliğin kendısı rısktır, tanımadan evlendıgınde mutlu olabılırsın olmayada bılırsın.
    bir insana asık olur 6 yıl sevgılı kalır sonunda evlenmek ıcın adım atar ama kötu bır evlılık yasarsın veya yasamazsın. gördugun uzere olabılır veya olmayabılır. aslında ıyıbır evlılık bırbırını sevmek saygı hosgöru alttan almak dınlemek susmak yerı gelınce konusmak yerı gelıp hızmet etmek yerı gelıp aılen oldugunu kabullenmekdtır. yanı tamamen sanstır evlılık. oyuzden flört etsende etmesende sımdı bugun evlensende. karsı tarafın nasıl bırı oldugu bakıs acısı oldugunu evlenınce ınsanların degıstıgını tahmul sınırlarını zorladıgını göreceksın... evlılık şanstır.

3
    0 Yorumla
  • aligurgan
    aligurgan Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    +1 yıl

Bir insanı tanımak için çok zaman gerektiğini düşünmüyorum. Yinede hafif bir flört safhası iyi olabilir en azından o bani tanır ama kararları hızlı verip ilişkiyi sakız etmeden adını koymak iyidir.🙂👍

4
    0 Yorumla
  • Hayatistanbull
    Hayatistanbull Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl

Evet benim oldu görücü usulü ve evlendikten sonra flört dahil Her seyi yaşadık...

9
    0 Yorumla
  • Şeftaliturşusu
    Şeftaliturşusu Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

Vakit geçirip onu tanımak şart, belki pasaklı belki dengesiz nerden bilicen

8
    0 Yorumla
  • azbuka
    azbuka Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 55%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Evet sadece onlara bakarak evlenmek risklidir.
    Ruhsal ve psikolojik uyum yoksa o kişinin nekadar üstün özelliği olursa olsun o ilişkide hiçbir umut yoktur.

Birde şimdi günümüzde evlenenler ne istediğini bilerek evlenmiyor buda evlilikte çok sıkıntıların çıkmasına sebep oluyor. En iyisi birazcık tanımak yaşım geldi evleneyim anlayışına kurban gitmemek lazım

1
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Bnim bu konuda düşüncemi biliyorsunuz
    lakin flört olmadan asla olmaz onu tanımak yaşamak. Ne sevip sevmediğini bilmek evlilik için daha sağlam bir adım olabilirdi

1
    0 Yorumla
  • Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

bence birlikte vakit geçirmekten keyif almadıgınız insanlarla soyu sopu parası bilmem nesi diye evlenmeyin :))
    görücü vs diyenlerde orda aşk tutku vs yok tamamen anlaşma usulu esasları var...
    sözleşme gibi... haa içinde mutlaka sonrasında sevgiye dönenler çıkar ama genel anlamda mantık evlilikleri oldugu için istatiksel olarak boşanma azdır...

ama bir aşk evliligindeki mutluluk varmıdır... orası soru işareti:))

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Olması gereken budur zaten. Günümüzde ihtiyaç duyulan şey. Böyle olunca evlilik aşkı öldürmüyor yeni hir aşk yaratmak açısından fırsat oluşturuyor ve tanışma aşaması evlenince olması daha heyecan verici bir tat verir çiftlerin sıkılma gibi durumu söz konusu olmaz. Ardından alışınca da birbirlerine çiftler ömürlük verim elde edilmiş olur.

3
    0 Yorumla
  • Kara_biberim404
    Kara_biberim404 Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 54%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Oluyor. Pek çok insan aile ya da arkadaş çevresinin aracı olmasıyla önerilen bir kişiyle tanıştırılıyor. En başından iki kişinin de niyeti "evlilik" olduğu için birbirlerini ve beğenip anlaşırlarsa sonunda evleniyorlar.

3
    0 Yorumla
  • Aşsksşsödj
    Aşsksşsödj Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Olur. Önemli olan karşındaki insanı tanımak, sevmek ve onunla yapıp yapamayacağını görmektir. 5 sene sevgili kalıp 6 ayda boşananları da görüyoruz. Zaten kimse kimseye gerçek yüzünü göstermiyor. Gereksiz haram ilişki yaşamak yersiz.

5
    0 Yorumla
  • meleksimsii34
    meleksimsii34 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 70%
    +1 yıl

Olmaz çünki;
    Insan zamana bırakmalı tanıdıktan sonra görüşme birlikte vakit geçirme olmalıki her iki taraf birbirini daha iyi anlıyor olabilmeli daha sonra bu aşamaya geliniyor zaten ister istemez 😉

1
    0 Yorumla
  • Paptya__Kadn
    Paptya__Kadn Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı.

Bence olmaz ya. İlla ki bir tanışma süreci olmalı. Öyle yangından mal kaçırır gibi evlenmek olmaz. Tanımak evlenmek için çok önemli. Zaten evliliklerde çıkan problerin çoğu tanisamamaktan kaynaklanıyor.

1
    0 Yorumla
  • Tturquoise
    Tturquoise Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Mutlaka çevresine de sorun derim. Ne kadar flört de etsen çoğu şeyi gizleyebiliyorlar. Aile ve arkadaş çevresinden çaktırmadan onun hakkında tiyolar alın. Benden demesi..

3
    8 Yorumla
    • radiohipotermology
      radiohipotermology
      +1 yıl

Mükemmel tiyo kesinlikle haklısın 👍🏻 bir de şeyi ekleyelim mi: "Kendisini düşmanına sorun." Sonuçta seninle düşman olursa nasıl çirkefleşeceğini bilmen daha avantajlı olur :)

Yorumla
    • Tturquoise
      Tturquoise
      +1 yıl

@radiohipotermology tüyo olacaktı yanlış yazmışım :)
      O kadar da değil yahu. Düşman olmaya gerek yok :) sadece gerçek huy ve alışkanlıklarını öğreneceksiniz.

Yorumla
    • radiohipotermology
      radiohipotermology
      +1 yıl

Diyelim ki tartıştınız ve tartışma uzadıkça uzadı. Yaklaşıp sarılarak "canım özür dilerim tartışmayı bitirip ortak noktayı bulalım olur mu?" Demesini bilmiyorsan karşındakinin ne kadar ileri gideceğini bilmen her zaman lehinedir. Düşmanıyla neden düşman olduklarıni sorsana değer verdiği şeyleri öğrenirsin bu her zaman lehinedir SAYIN TİYOCU :))

Yorumla
    • Tturquoise
      Tturquoise
      +1 yıl

@radiohipotermology flört döneminde bunları maskeleyebilir/gizleyebilir. Sürekli alttan alması çok sağlıklı bir davranış olduğunu göstemez. Düşmanıyla neden düşman olduğunun da önemi yok. Sonuçta "düşmanı kriterimiz değil" . Yaşın daha çok küçük. Büyüdükçe anlayacaksın maske nedir nasıl takılır :) iki yüzlü insanları göreceksin.

Yorumla
    • radiohipotermology
      radiohipotermology
      +1 yıl

nE yaşım mı küçük? Keşke günlük hayatta kaç maske taktığımı bilsen. İnan her insan için ayrı maske takıyorum. Bu maskeyi ancak benimle 5 günden fazla yaşayanlar bulabilir. Maskemin düşmemesi için hicbir ortamda fazla kalmıyorum. Ve muhtemelen de maskelerimi en iyi bilen düşmanımdır. Çünkü en öfkeli ve çirkin yanımı onlara gösteririm, tartıştıklarına pişman olur daha yaklaşmazlar. Maske takmayı inan ki istemezdim fakat büyürken egitilmemiş bir kişiliği ancak bu maskelerle saklayabiliyorum. Maskem düştüğu zaman da içime dönüp gunlüğüme ağlıyorum. Kimse bana maskeden bahsetmesin

Yorumla
    • radiohipotermology
      radiohipotermology
      +1 yıl

Ne demiş üstad; "meskenim degişiyor maskenin ardı görüldüğü zaman,
      kırılıyor kaburgam.
      Panda gibi soyu tükeniyor güvenimin ormandaki ağaç kadar yalnızlık yakindan"
      Yani maskeyi kim ister ki?

Yorumla
    • Tturquoise
      Tturquoise
      +1 yıl

@radiohipotermology sosyopatsın o zaman :)

Yorumla
    • radiohipotermology
      radiohipotermology
      +1 yıl

IAJZBSIAHZWOQJSBSJQIKSJSOWIXDH iyiydi

Yorumla
  • warangel35
    warangel35 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 54%
    +1 yıl

Olur tabiki yeterki bir birlerine saygı göstersinler ve sadık olsunlar eskiden öyle değilmiydi? Şimdi yıllarca flört ediliyorda ne oluyor 1 veya 2 sene sonra boşanıyorlar

2
    0 Yorumla
  • Benhepkaybettim34
    Benhepkaybettim34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 77%
    +1 yıl

Olur en doğrusu budur dinen ne mutlu böyle evlenenlere. Ayrıca bir insanla aynı evde yaşamayana kadar tanıyamazsın ne kadar vakit geçirirsen geçir evlilik başka

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Evlenmeden önce muhakkak sohbet edilir. Ancak bunu evlilik sonrasında yaşanması gereken şeyleri yapmadan yaşamak daha az risk getirir. Kim olursa olsun bir insanı baştan sona tanımak mümkün değildir.

1
    0 Yorumla
  • aimPediatrician
    aimPediatrician Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 61%
    +1 yıl

Vala zamanında olmuş. Şimdilerde olacağını pek sanmıyorum çünkü insanlar değişti düşünceler değişti teknoloji gelişti ne bilim değişti her şey eski gibi değil

1
    0 Yorumla
  • Benjamin542
    Benjamin542 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl

Ya arkadaşlar şimdi flörtlü, buluşmalı oluyor da ne oluyor ki biri önce bunu söylesin... Eskiden çok güzelmiş aşk, sevgi işleri. Sevdiğine, sevgisine sadık kalabilen şimdi yok ne yazık ki...

1
    0 Yorumla
  • jadærklig
    jadærklig Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

- Evet, olur.
    - İlk görüşte de anlaşılır bazen.
    Bir yöntemi yok, tamamen hislerle...
    - Evet, risklidir.
    - Şart değildir ama evlenmeden birlikte vakit geçirmemeyi tercih etmek kaygan zemin.

1
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

flörtsüz evlilikler istatistiklere göre daha sağlıklı ve uzun ömürlü oluyor

4
    0 Yorumla
  • Benlio
    Benlio Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

21. yy da flörtsüz evlilik olmamalı. En az iki yıl evleneceğin kişiyi tanımaya çalışmalısın. Eğer tak diye evlenirseniz dank diye aklınız başınıza geliverir. Önce mantık gençler.

1
    0 Yorumla
  • Sementa35
    Sementa35 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Biz bu tür evlenmelere görücü usulü diyoruz aslında. Çok mutlu olan tanıdıklarım var. Ama bana uygun değil😅

2
    0 Yorumla
  • RRRaskoInikov
    RRRaskoInikov Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Birlikte vakit geçirmek şart. Nelere nasıl tepki verdiğinden kişiliği ve karakteristik yapısı öğrenilir.

2
    0 Yorumla
  • Lexoqe
    Lexoqe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Bence olmaz. Hatta bence biraz daraltılmış oldu. Herkesçe olmaz diyeyim. Olur diyen vardır elbet ama, karşı insanı tanımak flörtle başlar. Evlilik flörtsüz olursa evlilikten sonra olacaktır. Bu sefer bir düzensizlik bir acayiplik yaşanacaktır.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Eşimle evlenmeden önce 6ay arkadaştık, 2ay da sevgiliydik ve evlendik. birbirinizi tanıyıp istediginiz gibi sevgi, saygı, güven ortamı oluştuysa evlenilebilir. Ilişki süresini fazla uzatınca sakız olur gerek yok. :)

1
    0 Yorumla
  • xx_Centilmen_xx
    xx_Centilmen_xx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

Eskiden flört yoktu ama evlilikler daha güvenilirdi, günümüzde insanlar degisiklik gösterdigi icin artik tanimadan güvenmeden evlilik yapmak riskli...

1
    0 Yorumla
  • ofyaayeter
    ofyaayeter Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Olur bal gibide olur iyice uzatıp sakız etmeye gerekyok kısa bir tanıma süreci nişanlılıkta yeterli olur

1
    0 Yorumla
  • zarnon
    zarnon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 58%
    +1 yıl

ben ona hazırdım...
    o kadar çok beğeniyordum ki bana "ciddi düşünelim, çabuk olsun" deseydi bir çılgınlık yapabilirdim...

1
    0 Yorumla
  • eskisadıkaşk
    eskisadıkaşk Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl

Kişi kişinin gönlünü kazanır, ruhuna kazınır. Flört filan etmez. Evet kazanimsiz evlilik bir halta benzemez.

1
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Tabi ki sevişerek ve her bakımdan anlaşarak evlenmek en güzel yol.. Kafalar, gönüller ve kültürler aynı olmalı ki evlilik sağlam yere bassın..

1
    0 Yorumla
  • 16Defne16
    16Defne16 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Ben flört etmedigim kisiye asik olamadigima göre, benim icin kesinlikle olmaz

2
    10 Yorumla
    • 16gökhan16
      16gökhan16
      +1 yıl

kimin hemşerisi bee:)

Yorumla
    • 16Defne16
      16Defne16
      +1 yıl

@16gökhan16 Bursali degilim

Yorumla
    • 16gökhan16
      16gökhan16
      +1 yıl

@16Defne16 16 lara kandım defne ama isterdim bursalı olmasını böyle güzel bir kızın

Yorumla
    • 16Defne16
      16Defne16
      +1 yıl

izmirliyik allahin adamiyik

Yorumla
    • 16gökhan16
      16gökhan16
      +1 yıl

ne izmirmiş arkadaş hiç mi çirkin kız çıkmaz
      hepsi yapma bebek gibi

Yorumla
    • 16Defne16
      16Defne16
      +1 yıl

@16gökhan16 yok yok cirkin de var :)

Yorumla
    • 16gökhan16
      16gökhan16
      +1 yıl

görürsen o çirkin izmirliye sor bunu nasıl başarmış annesi ile babası :D

Yorumla
    • Gokmen194001
      Gokmen194001
      +1 yıl

adanaliyiz Allah'ın adamiyiz değilmiydi o hangi ara İzmir oldu ya😉😊

Yorumla
    • 16Defne16
      16Defne16
      +1 yıl

@Gokmen194001 bugünkü ara

Yorumla
    • Gokmen194001
      Gokmen194001
      +1 yıl

@16Defne16 oda güzel iyimis😋

Yorumla
  • Cebren34cbrn
    Cebren34cbrn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Bu zamanda insanları tanımak çok zor bence bir süre konuşmaları gerekir çiftlerin birbirlerini tanıması için

2
    0 Yorumla
  • Dropaline_
    Dropaline_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Flört olmasa bile iyice bir tanımaları gerek birbirlerini

2
    0 Yorumla
  • Madambovvaryy
    Madambovvaryy Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 47%
    +1 yıl

Olur tabi anneniz babanız, nine dede flört ettiler mi ki

2
    0 Yorumla
  • ayseeee9
    ayseeee9 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

Birlikte vakit geçirmek şarttır. Birinin huyunu vakit geçirmeden anlamak zor hatta imkansız

2
    0 Yorumla
  • undiscovereed
    undiscovereed Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Yo risk değil flört ederkende zaten saydıklarına göre flört ediyorsun

2
    0 Yorumla
  • murohazal
    murohazal Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.

Evlenenler var efendim.. Ben artık sadece tutku arıyorum efendim.. Tutkulu bir eş istiyorum Allah hayırlısını nasip eylesin inşallah

2
    0 Yorumla
  • Uyumsuzüye
    Uyumsuzüye Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

Hayatınla kumar oynarsin sadece. Ve ben usta bir kumarbazim🔫

2
    0 Yorumla
  • şehrigdk
    şehrigdk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Niye olmasın bir kac kere gorusup kısa bir sekilde evlenip cok mutlu olanlar var

2
    0 Yorumla
  • limonlaata
    limonlaata Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 67%
    +1 yıl

Olabilir flört olsa çok güzel olur Fakat olmadan da çok mutlu evliliklere şahit oldum

1
    0 Yorumla
  • BemBeyazzzzz
    BemBeyazzzzz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.

Tanımadan olursa şapkadan tawşan çıkartmaya benzer bir ilişkin olur

1
    0 Yorumla
  • VolkanAslanAnk
    VolkanAslanAnk Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

Evet olur mantık evliliği görücü usulü evlilik yaparak mutlu olan çok insan var.

1
    0 Yorumla
  • Acil_yardım
    Acil_yardım Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 41%
    +1 yıl

Olanlar oluyor. Görücü usulü evlenenler nasıl yaptı ya?

1
    0 Yorumla
  • M3RDAN
    M3RDAN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Tabiki şarttır ömür boyu sadece mal varlığı, fiziki soyuyla falan beraber olmuycan fikirleriyle, düşünceleriyle, üzüntüleri ve sevinçleriyle de olucan

2
    0 Yorumla
  • Kalemağlarkâğıtsusar
    Kalemağlarkâğıtsusar Takip Et
    Master Yaş: 52
    +1 yıl

Bence flörtsüz daha doğru olur çünkü; flört döneminde yaşayıp tüketiyorlar duyguları.. evlendikten sonraya yaşanacak bir şey bırakmıyorlar..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bunları zaten flört ederken öğrenirsin. Gidip tek hareketiyle nasıl zeki ya dicek halimiz yok veya çevrede herkes zeki diyor diye zeki olucak hali yok ya.

1
    0 Yorumla
  • Aslanisminde
    Aslanisminde Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.

Olmaz. Beni eğlendirme, etkilemeyen, beğenmediğim biriyle sevgililik bile düşünmem

1
    0 Yorumla
  • sezerbg
    sezerbg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Tanımadan kesinlikle olmaz olmamalı huyunu suyunu bilmiyorsun mantıksız

1
    0 Yorumla
  • KaylaErdem
    KaylaErdem Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.

Birlikte vakit geçirilmeli. İki tarafın da birbirini tanımak amaçlı. Sonuçta evlilik söz konusu.

1
    0 Yorumla
  • invictus16
    invictus16 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Bu devirde zor ki erkekler sürekli görüşme vs vs içli dışlı istiyor

1
    0 Yorumla
  • Kirazmevsimii25
    Kirazmevsimii25 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Tanışma aşaması olur ya onu tanımam için bir zaman geçiririm

2
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Bu biraz görücü usulünü andirsa da, bunda bile nişanlılık denen birsey var. Sadece aileler tanıştırmış oluyor.
    Yine az da olsa flört edilmis olunuyor

0
    0 Yorumla
  • Sensiz-Olmaz-Ki
    Sensiz-Olmaz-Ki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Günümüzde görücü usulü evliliklerin daha uzun sürdüğünü görüyoruz.
    ben olmaz derim ama kader bu işler!

2
    0 Yorumla
  • Rossoneri22
    Rossoneri22 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Ne kadar şansli oldugunla dogru orantili bir sonucu beraberinde getirir ki hic sansli birisi degilim 😀

2
    0 Yorumla
  • Mehmt21
    Mehmt21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Olur tabiki neden olmasın eskiden flört mu vardı ki evlilikler ömür boyu devam eder di şimdi flört zamanında tüm heyecanı bitirip evliliğin anlamıni yitirmesine sebep oluyor

1
    0 Yorumla
  • aaersâss
    aaersâss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Hayırlı bir eş ise isterim. Hatta varsa burada öyle biri talibim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Zaten şimdi çoğu insan flört etmeden direkt sevgili oluyor. Sevgili aşamasındayken tanıyolar birbirlerini uyumsuzlarsa da ayrılık oluyo işte

1
    0 Yorumla
  • EvliBuse
    EvliBuse Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Uzun sürede flörtlük etsen kişi kendini tamamen açmadan emeline yani evlilik yapmadan tanıyamıyorsun

3
    1 Yorumla
    • Trakya22mc
      Trakya22mc
      +1 yıl

çok haklısın

Yorumla
  • Devamını Gör (139)
Devamını Gör(184)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flörtsüz evlilik olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çeyizsiz evlilik olur mu? 10 cevap verildi
Çeyizsiz evlilik olur mu? 54 cevap verildi
Düğünsüz evlilik olur mu? 6 cevap verildi
Düğünsüz evlilik olur mu? 29 cevap verildi
Düğünsüz evlilik olur mu? 4 cevap verildi
Düğünsüz evlilik olur mu? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayata yeniden gelseniz hangi kararları değiştirirdiniz, neleri aynı bırakırdınız?
  • Plan korkunç olsa bile, her şey plana göre gittiğinde neden kimse paniklemez?
  • Makyajın yasak olduğu şehirde yaşamak ister miydiniz?
  • İnsanlar neden biri saç rengini sorunca boya olduğunu gizliyor?
  • Fil desenli aynayı evinizde kullanır mıydınız?
  • Evinizde sürekli kırılan bir eşya var mı?
  • Sizce diş teli güzelliğe engel mi?
  • Celal Şengör'ün Anna Karenina hakkında söylediği söze katılıyor musunuz?
  • İzlediğiniz bir filmi başkasına izletirken ara sıra suratına bakar mısınız?
  • Anlık yapılan sürprizleri sever misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨