Arkadaslar aklim karisik yardim edin?

Ben bir aydır biriyle konuşuyorum çocukla sevgili gibiyiz flört aşamasındayız ve cidden çok hoşlanıyorum. Çocukla ortak arkadaşlarımız çok, ve geçenlerde bir şey öğrendim. Flörtümün daha önce yakın bir kız arkadaşının eski sevgilisi, kızın n#de unu mu ne birilerine göstermiş. Kız da benim flörtüme bunu anlatınca flörtüm de kıza ayrı konuşup sonra gidip kızın eski sevgilisinden fotoğrafı istemiş ve o da arkadaşlarına falan göstermiş, kız hakkında kötü konuşmuş falan. Kız baya yakın ve kaç yıllık arkadaşı olmasına rağmen böyle bir şey yapması insanda ya ileride bana da yapabilir? diye bir soru işareti uyandırıyor. Çocuğa bunu sorduğumda dediği şey: Ben sadece meraktan fotoğrafı aldım ve kimseye göstermedim sadece söyledim. Ama ben daha önce konuştuğum kişilerden aldığım özel resimleri kimseye yaymam , atmam veya göstermem falan dedi. (Bence ne olursa olsun yapmaması gerekiyodu) neyse ama ben daha sonra flörtümün kendi konuştuğu kızların da arkasından kötü konuşup kızların özel resimlerini millete gösterdiğini falan duydum. Bunu ona söylediğimde de bana dedi ki ben öyle bir şey yapmam çünkü ileride öyle bir şey yaptığımı konuşacağım kız öğrenebilir. öğrenirse de bana fotoğraf atmaz falan dedi. Yani şimdi şöyle: hem benimleyken benden sonraki insanları düşünüyor (burdan beni sevmediğini düşünüyorum) sonra dedi ki şu anda seninle iyi anlaşsak da ileride devam edip edemeyeceğimizi bilemeyiz ayrılırsak ikimiz de sonuçta başkalarıyla konuşucaz yani dedi.(evet bu kısımda haklı ama yine de ileride konuşucağını düşünüp , daha tanışmadığı biri hakkında bile düşündüğü şey kızın özel fotolarını göstermek değil de, başka bi kızın öğrenip ona foto atmaması mı yani?) Buradan da ileride konuşacağını düşündüğü kişilere bile O gözle bakıyor yani diye düşünüyorum. Umarım beni anlayabilmişssinizdir, beni sevdiği için bana kıyamaz diye düşünmek istiyor canım tarafım. Belki değişir diye? sizce bu normal mi
Arkadaslar aklim karisik yardim edin?