9gb lik 3ds max dosyayi indirdim, kurulumunj yaptim, actigim zaman bu ekran karsima cikiyor, ben 30gunluk ucretsiz surumunu denemek istiyorum. Asagda yazan check it out yazisina tıkladığımda beni brauzere (AutoDesk) sitesine yonlendiriyor
Merhaba. 3Ds Max için seni AutoDesk sitesine yönlendirmesinin sebebi 3ds Max'in AutoDesk tarafından yapılmasıdır ve bu yüzden bir AutoDesk hesabının olması gerekiyor. Bu işlerle içli dışlı olduğum için biliyorum bir şeyler. Biz 3Ds Max öğrenmedik mesela bize Blender 3D öğrettiler. Blender 3D sahip olmak için para vermeye gerek yok. Oyun platformu olan Steamden ve kendi sitesinden direk indirebiliyorsun. AutoDesk olayına geri dönersek. AutoDesk hesabı açman gerekiyor dediğim gibi çünkü 3Ds Max AutoDesk şirkenin ürettiği bir uygulama. AutoDesk sitesinden ücretsiz denemesini edinebilirsin. Bu da AutoDesk kendi sitesi.
Demo ürün indirmişsin kurunca ücretsiz çalışacak ama bir süre sonra çalışmayacak bu süre zarfında crag dosyasını proğramın içine gömmezsen bir daha kullanamazsın