Son zamanlarda çevremden çok fazla iltifat almaya başladım. Dün kuaförden çıktım saç sakal traşı oldum. Beni gören tanıdıklarım "Çok yakışıklı olmuşsun maşallah" gibi söylemlerde bulunuyorlar. Bugün takım elbise almaya halam ile mağazaya gittim, yardımcı olan kızlar halam ile konuşurken "Düğünü mü var damat mı kendisi" diye sormuş. Halamda kuzeninin düğünü için takım elbise alacak hayır diye belirtmiş. Kızlar iç çekerek maşallah boylu poslu çokta yakışıklı diye arkamda konuşuyor duyuyorum. Sonra geldi ceketi uzattı giydirdi sırtımı ve yakalarını düzeltirken ellerini sırtımda gezdirdi. Sanki üzerinize biçilmiş gibi tam oldu dedi. Gözlerini ve bakışlarını ben mağazadan çıkana kadar benden ayırmadı. Ufak tefek terzi işleri bittikten sonra ben buradayım size teslim ederim dedi, tamam olur diye belirttim. Kasaya geçip ödemesini yaptım. Kız alttan bir kağıda numarasını ve instagramını yazıp uzattı bana şaşırdım kaldım. Kızda cidden güzel çirkin biri de değil yani. Birkaç gündür 23 yaş ve üstü kadınların ilgisini çekmeye başladım dişil enerjim yükselmiş olabilir mi veya başka bir sebebi varsa nedir?
Kızlar yorumlarınızı bekliyorum bunun bir açıklaması olmalı sizler hemcinslerinizi daha iyi tanıyorsunuz ne anlama geliyor bunlar çevremdekileri etkiliyorum ve bu hoşuma gitmeye başladı...
Kızlar yorumlarınızı bekliyorum bunun bir açıklaması olmalı sizler hemcinslerinizi daha iyi tanıyorsunuz ne anlama geliyor bunlar çevremdekileri etkiliyorum ve bu hoşuma gitmeye başladı...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer