Güncellemeler
+1 yıl
Direkt açık açık konuşacağım galiba ya ne deyim sizce giriş olarak beynim durdu resmen
Ona söz vermiştim işte sen git demeden gitmem diye ama ben artık kendisiyle konuşmak istemiyorum. Bi taraftan da hayatında zor bir dönemden geçiyor ben terk eden taraf olmayayım diyorum o yüzden.
Ne yapabilirim sizce beni terk etmesi için?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayrıl direk işte
Zaman kaybetmeden açıkça konuşup yolunuzu ayırın ne diye vakit kaybı yapıyorsunuz ki
Ya ben terk edersem baya sarsılır o beni terk etsin istiyorum anlayamaz misiniz...
Yaptığın hareketlerle de sarsılır sonuçta iki türlü de o kişiye sevgin bitmiş oluyor. Diger türlü daha çok etkilenir
Ama ben onu bir defa daha terk etmiştim sonrasında yine düzelmiş iyi olmuştuk ama ben kaldıramıyorum artık dengesiz hallerini işkolik hallerini ben de hak ediyorum değer görmeyi hak ettiğim şekilde
İnsan işkolik bile olsa ilgilenir bende yoğunum sevgilimde yoğun birbirimizle gayet konuşuyoruz
Exten next olmaz diye bin defa diyorum burada ama anlayan yok. Zaten bitmiş o zaman geri donmeseydin keşke. Düşünce tarzımız uyuşmuyor falan de
@runthewhitenight işte... Ben de bunu bekliyorum ama yorgun olduğunda maç izliyor ya da ailecek sürekli cuma cumartesi dedelerine gidiyor oradayken yazamıyorum pek diyor bir pazar boş oluyor o gün de ailesiyle oluyor ben neyim yani ilişkide diyorum ileride daha çok zaman ayiracagim diyor sıkıldım artık süslü lafları bile etkilemiyor artık
Cevap sahibi, o zamanlar işte kapıma gelip ağladı dayanamadim erken karar verdim belki diyerek devam ettik hislerim de bitmiş değildi ama eski ilgisini mumla aratır oldu benim kafamda 2 aydır tamamen bitti ama hala ayrilamadim
Bittiği an hayatınızdan çıkarmanız lazım bir insanı biraz kendinizi düşünün ya
Ayrıl direk ayrılmıyosan sende sorun var
Hislerim varken hiçbiri gözüme batmiyordu ama şimdi ciddi anlamda vicdan azabı çekiyorum duygularıyla oynuyormuş gibi
@runthewhitenight takıntı haline getirir mi diye de korkuyorum ben terk edersem
Hiçbir şey olmaz açık konuşursan sorun yaşamazsın hem sen konuştuktan sonra devam ediceğini nerden biliyosun belki o komple bitirr
@runthewhitenight eski şeyleri tekrar yaşamamak için ilk ayrılık kararımda da bir türlü ikna olmayıp günlerce evimin oraya gelmişti ulaşmaya çalışmıştı arkadaşlarımdan ama inşallah dediğiniz gibi olur yapmak zorundayım bir şekilde kötü gibi gözüksem de bu hikayede
Açıkçası başka konuştuğun biri falan yoksa hiçbir şey olmaz
@runthewhitenight hayır kimse yok kimseyle de olmak istemiyorum kafa dinlemek istiyorum artık belirsizlikler çok yordu
Üzülmesini istemiyorsan dürüstçe söyle
Şu dönemde onu terk edersem çok üzülür ama
O beni terk etsin istiyorum
Ama neden vicdanını rahatlatmak için mi
Evet bir nevi öyle ben onu insan olarak seviyorum ama artık duygusal olarak hissetmiyorum bir şey
Dürüst ol söyle onu sevmedin diye sana kızmaz sa lak yerine koyarsan hiç tek kelime bile etmezsen asıl ona kızar
Yurtdisina gitme ihtimali var o zaman daha iyi olacağız diyor da uzak mesafeye dönecek yani o zaman da bi süre istemiyorum cidden ya
Dürüst ol istemiyorum de çok zor değil inan bu daha az üzer
Offf bir şekilde yapmak zorundayım haklısın
onu suçlama bahaneler sunma açık net ol daha az üzülür
Zor bir dönemden geçiyor derken maddi zorluk mu? Başka birisi mi çıktı karşına neden bırakıyorsun
Bir şey hissetmiyorsan açıkça söyle bence daha sonra sıkıntı olmasın
Başka birisi yok hayatımda hayır ama kafamda bitirdim ilişkiyi artık ve böyle bir ilişki istemiyorum sürekli iş iş iş varsa yoksa evet çok çalışıyor ama ben o müsait oldukça konuşmaktan yoruldum saatlerce de konuşalım demiyorum kendisiyle ama istemiyorum artık duygusal bir yoğunluk da hissetmiyorum
Öncesinde bir defa ayrilmistik o zaman terk etmiştim sonra işte tekrar barıştık ama bu sefer bu dönemde terk eden ben olmak istemiyorum en azından o terk etsin
Zor donem derken de isleri eskisine göre daha yoğun ve ilerleyen zamanlarda başka bir yere gitme ihtimali var
Az konuşmak soğutur evet
Evet işte soğudum bir de yani uzak mesafe olacak bir süre sonra bitsin istiyorum tamamen artık kafamda zaten bitirdim ama
Ayrılamıyorsan sıkıntı yalnız kalmaktan mı korkuyorsun
Alakası yok yalnız kalmaktan kesinlikle korkmuyorum ama bi manyaklık yapar da takinti haline getirir yine barışmaya çalışır bana vicdan azabı çektirir diye korkuyorum
Git. Sessizce sedasizca ama kırmadan.
Nasıl iste soğuk falan mı yapsam ne yapayım yani terk eden taraf o olursa en azından daha iyi olur gibi düşünüyorum
Sessiz sedasız gidince susunca kırılmıyor mu asıl en çok o kırar
@Gökkuşağımkayboldu0 ya biz bu adamla öncesinde de bi ayrılık yaşamıştık o zaman ben terk etmiştim ama sonra işte yine barıştık birkaç ay önce de benden söz aldı işte gitmeyecegime dair işleri de şu sıralar biraz kötü ama ben artık kendisini oyalamak istemiyorum çünkü kafamda bitirdim ciddili hiçbir şey hissetmiyorum ama o terk etsin istiyorum ikinci defa terk eden olmak istemiyorum
Kısacası aslında başka sevgilin var onu boynuzladın
Ne olursa olsun dürüst ol yalan onu daha çok üzer istemediğin halde zorla onunla görüşmeye devam etmen daha çok üzer
Kızlar, soruyu soran zaten kafada bitirmiş yol arıyor, sessizce git. Konuşursan kırarsın gidersen nefret eder ama unutur seni zamanla
@runthewhitenight doğru düzgün konuşun sevgilim falan yok yukarıdaki yorumlara bakın anlarsınız
Sessizce gitmesi çok onur kırıcı en azından bir vedayı esirgememeli düşman mı bunlar dürüst olmak her zaman daha az üzer
@Gökkuşağımkayboldu0 vedasız hiçbir şey demeden gitmem ama işte konusuyorken de artık rahatsız hissediyorum çünkü arkadaştan öte görmüyorum kendisini
tamam git bunu söyle soğuk uzak davranmak susmak kışkırtıp o ayrılsın diye uzatmak daha çok üzer insanlara olan güveni kırılır onuru kırılır git açıkca de seni istemiyorum bu kadar
@Gökkuşağımkayboldu0 yapmaya çalışacağım ama takıntı haline getirip kendisine acindirir yine vicdan azabı çekerim diye korkuyorum
Direk konuş
Ne deyim
Boynuzla