Nişanlımın uçan kuşa borcu var. Mayısta düğün yapacağız ama hiçbir şey alınmadı, ne yapacağım?

1 sene oldu nişan yapalı elle tutulur hiçbirsey yapmadı ailesi hemde hiçbirsey deprem bölgesindeydiker iyiler evlerine falan birsey olmadı nişanlımın dükkanı vardı o bina kullanılmaz hale geldi boşaltıldı işsiz kaldı inşaat işine girdi yapamadı falan neyse havalimanında iş ayarladım geldi girdi şimdi hergün bir borcu çıkıyor uçan kuşa borcu var sürekli borç borç arıyor param kalmadı ailem de göndermiyor diyor ben veriyorum ama attık vermem yeter yani ailesi de aslaaaaa yardımcı olmuyor asla gittiysen yapmasını da bil diyorlar büyük ihtimal babası kira yardımı yapacağım dedi asla yardım etmiyor ona çok üzülüyorum ama benimde elimde avucum da kalmıyor gerçekten çok param gitti benimde sözde mayısta düğün yapacağız ne birsey aldırdı eşyalarım falan ne salon falan tutuldu nede çocuğum borçları bitiyor benim ailemde ben böyle birsey asla görmedim stresten kalbim çok ağrıyor gerçekten çok yoruldum ben ne yapacağım bilmiyorum?

Nişanlımın uçan kuşa borcu var. Mayısta düğün yapacağız ama hiçbir şey alınmadı, ne yapacağım?