Eltim ve sinsi kaynımın düğününe, kınasına gitmek istemiyorum fakat kararsızım da sizce ne yapmalıyım?

Linçlemeye geçmeden önce lütfen bir okuyun daha sonra karar verin. Ben 8 senedir memleketimde yaşıyorum daha öncesinde İstanbuldaydım ancak halen orada da bir kurulu düzenimiz, evlerimiz var. Memleketimdeki şehir merkezinde de lüks bir dairemiz var. Geçen sene evlenirken eşimin ailesi bizim erkek tarafı için en uygun yer ilçe dediler, ısrar etmeme, ağlamama rağmen direttiler ve afedersiniz ama köpek bağlasanız durmayacak bir salonda düğünümü yaptılar. Şimdi evlenecek olan eltim de benim bütün akrabalarım, arkadaşlarım burada diyerekten şehir merkezinde en pahalı hangi salon varsa onu tutturmuş tabi şu konuda içim rahat kayınvalidem en ufak yardım bile etmemiş münasip görülen yerde olmadığı için.

Ben neyi yapmadıysam benim neyim eksik kaldıysa zıt olsun diye bile bile göstere göstere yapıyorlar bazı şeyleri susmaktan çok yoruldum, nasıl bir tavır sergilemem gerekiyorsa lütfen söyleyin. Çünkü ben kendimi hayli ezik hissediyorum...

Eltim ve sinsi kaynımın düğününe, kınasına gitmek istemiyorum fakat kararsızım da sizce ne yapmalıyım?