Linçlemeye geçmeden önce lütfen bir okuyun daha sonra karar verin. Ben 8 senedir memleketimde yaşıyorum daha öncesinde İstanbuldaydım ancak halen orada da bir kurulu düzenimiz, evlerimiz var. Memleketimdeki şehir merkezinde de lüks bir dairemiz var. Geçen sene evlenirken eşimin ailesi bizim erkek tarafı için en uygun yer ilçe dediler, ısrar etmeme, ağlamama rağmen direttiler ve afedersiniz ama köpek bağlasanız durmayacak bir salonda düğünümü yaptılar. Şimdi evlenecek olan eltim de benim bütün akrabalarım, arkadaşlarım burada diyerekten şehir merkezinde en pahalı hangi salon varsa onu tutturmuş tabi şu konuda içim rahat kayınvalidem en ufak yardım bile etmemiş münasip görülen yerde olmadığı için.
Ben neyi yapmadıysam benim neyim eksik kaldıysa zıt olsun diye bile bile göstere göstere yapıyorlar bazı şeyleri susmaktan çok yoruldum, nasıl bir tavır sergilemem gerekiyorsa lütfen söyleyin. Çünkü ben kendimi hayli ezik hissediyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Git öyle şık giyin ki dik oldugunu pek aldırış etmediğini anlasınlar onlar..
Nişanına gitmemiştim canım yapıp inan abi onun nişanında giyerim diye aldığım elbise onun elbisesinin daha güzeldi ayakkabılarım vs :D kendisi geceliğe benzer bir elbise altına yazlık sandalet giymişti :D
Sen yine kendi kararın ama geri çekilme saldırı modu onlar gibi böyle şık giyinki moodu düşşün :)
Evet haklısın gitmemekte ama eşin ne diyecrk bu konuya
Açıkçası ben bile şaşırdım istemezsen gelmeyebilirsin elalem ne derse desin en fazla 1 gün konuşurlar yengesi neden gelmedi vs diye dedi istersen düğüne yakın tarihlerden önce İstanbul'a git 1,2 haftalığına ailenle ve akrabalarınla vakit geçirirsin daha sonra ben seni almaya gelirim dedi
Valla helal olsun eşine benimkisi kesin götürüdü beni
Eşini seviyorsan hiç ugrasma bu da geçer
Abi zaten evliliklerinin sonlanmasına max 2 yıl veriyorum hatta o kadar da sürmeyecek 1. aya kalmadan çatırtılar başlayacak ama ben şu an onlardaki bu havayı civayı görmek istemiyorum. Abi bi insan biz fotoğraf atınca hemen fotoğraf atar mı ya 😅 bu 1 olur 2 olur ama oha ya sürekli yani
Sana hak veriyorum hemde sonuna kadar
arada eşin var
bunlar düzelmez sadece görmezden geleceksin
Onun kötü olması seni iyi yapmaz
Hasta olup gitmeyebilirsin
Bu taktik daha önce denendi :D
İkinci seferden bişey çıkmaz 😁
Git ne olursa olsun
Düğünde bütün gözlerin üzerinde olmasını sağla çok şık ol diyorlar ama onlar için değer mi para harcamaya abi ya :D
En gizel düşman çatlatma taktiği gidip onları görmeden gelmektir :)
Tesettürlüyüm ben. O da pantolon giyip üstüne kısa şeyler giyen bir kapalıydı inan beni gördükten ve kaynanam, babaanne, anneanneden vs bana karşı övgüleri duyunca o da elbise giymeye başladı, yakışmıyor o ayrı konu :D birde sürekli beyaz şal takardı ruh gibi olurdu onu da bıraktı sayemde :D normal günlük halime de bakıp süzüyor abi sorun yok :D
Kıskanç insan herşry yapar o yüzden salla gitsin
Ve kadın sevildikçe güzelleşir
Bilemedim
Kendimi inanın çok eziklenmiş hissettim. Acaba ben çok mu kötüyüm çok mu çirkinim çok mu aptalım diye bile sorguladım kendimi onlar yüzünden.
Bana ailen hiçbir şey yapmadı diyen bir kız vardı kocamın ailesinden gözüne dizine dursun her şeyi ortak yaptık üstüne babam birde bana dana verdi. 15,20 bin liralık mal yani nereden baksanız.
Bu kız ise bizim durumumuz yok diye diye hiçbir şeye eline sürmemiş her şey kaynıma kaldı gerçi gram acımıyorum o sinsiye
Gururuna dokunmasını elbette anlamaya çalışıyorum, fakat ne denilir ki? Gitmesen ayrı, gitsen ayrı bi problem keyfin gönlün nasıl isterse öyle yap
Yurtdışından gelecek akrabalar var yalan yok hepsi beni severdi ama benim kocam ve ailesi yangından mal kaçırır gibi bizi evlendirdiği için düğünümüze yoklardı. Şimdi onlar da kendi üzerlerine alınırlar ya da insanlık hali bu belli olmaz onlarda hiçbir şeyi net bilmedikleri benim kırgın olduğum durumları bilmediklerimden bizim gelin yeni gelini kıskanıyor diyebilirler. (Aramızda 10 ay var biz evlendik bunlar sevgili oldu ve hemen evlenmeye karar verdi :D kısmet saçıyoruz resmen)
gitmemmelisin okumadım cok uzun yazmışsın
Eşimin ailesindeki yerimi kıskanan yerimde olmak isteyen bir eltim ve ailenin hayırsız evladı işsiz sapsız bir kaynım var. Eltimin annesi de fitne fücur kızı yönlendiriyo ve bana karşı kinlendiriyo uzun lafın kısası bu
gitme
Git büyüklük sende kalsın başına karlar sonra
Ölü taklidi yap
Bana da erkek bul.