Benim aslan , bu hafta aşk hayatımda çok güzel gelişmeler olacağını , hayatımın aşkını bulacağımı yazmisti 😍
Peki ya sizde?
Benim aslan , bu hafta aşk hayatımda çok güzel gelişmeler olacağını , hayatımın aşkını bulacağımı yazmisti 😍
Peki ya sizde?
Yengeç burcuyum Duygusal Yengeç burçları, duygularını derinlemesine yaşayan insanlardır. Duyguları kolayca incinebilir ve hassas olabilirler. Yengeç burçları, güçlü bir sezgiye sahiptirler. Başkalarının duygularını ve düşüncelerini kolayca anlayabilirler. Hassas Yengeç burçları, çevrelerindeki dünyayı çok hassas bir şekilde algılarlar. Duyguları ve düşünceleri kolayca etkilenebilir. Yengeç burçları, ailelerine ve arkadaşlarına çok düşkündürler. Güçlü bir yuva kurma içgüdüsüne sahiptirler. Duygusal güvenlik arayışı: Yengeç burçları, duygusal olarak güvende hissetmeye ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle, sevdikleri insanlardan destek ve onay arar. İçe dönük: Yengeç burçları, içe dönük insanlardır. Dışarıdan gelen uyaranlara karşı hassas olabilirler.
Hiçbir günün diğeriyle aynı olmasına izin vermemelisiniz. Bu her zaman hayatın farklı bir dinamiğini görmek ve kendinizi hazırlamak konusunda sizi destekleyecektir. Sosyal çevrenize bakış açınız yeni tecrübeler edinmenizi sağlayabilir. Kova. Burçlara inanmam ama..
Cevap
2Cevap
Ben inanmıyorum o fallara bi cacik olmuyor çünkü
Aynen bende öyle düşünüyorum. burada da kız düşer diye yazıyorum zaten.
Üçüzler
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?