Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onun hislerinden emin değilsin ki? Bu noktada beklemen anlamsız olacaktır. İstiyorsan adım atman gerek. Bu şekilde ya kazanır ya da kaybedersin. Ama bekleyerek kazanacağın bir şey yok.
*iç ses* Vakit varken tomurcukları topla, zaman hala akıp gidiyor. Bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.23 Yorumla- +1 yıl
Aynen bn de farkindayim o da sıkıldı bu durumdan bir yerde gorussek başka yerde böle şeylere nasıl giris yapilir onu da bilmiyom safliktan olcem allah yaa
- +1 yıl
Bazen en iyi başlangıç, kurgulanmamış ya da düşünülmemiş olandır. Doğaçlama konuşmak en güzeli olabilir. Çünkü bazı şeyler tahmin ettiğin gibi gitmez ya da önceden verilen tavsiyeler seni sen olmaktan çıkartır. Bu yüzden olduğun gibi görünmelisin ve içinden geldiği gibi karşısına dikilip konuşman gerek.
- +1 yıl
Haklisin en azindan hal hatır falan soriyim filmden bahsediyim nolcak bakalim
En İyi Cevaplar
+1 yılBak bu konuda yardımcı olabilirim :)) Eğer benim gibi utangaçsa ne zaman konuşsam diye aranıyordur ve yalnız zamanını bekliyordur olabildiğince yalnız takılmaya bak arkadaşlarından çekinebilir :) . Anlaman için gözlerine bakman yeter kaçırıyorsa ve garip hareketler yaparsa aşıktır :)
326 Yorumla- +1 yıl
Ole evt ole ole ama su an kız arkadaşı var diye bir sey duydum eskiden yazın falan bni sevdiğini hissediyodum ama bir arkadasima bn onla cikamam bu ona haksizlik olur cok iiyi kalpli bn onu kirletemem falan demiş iyilkiten kaybediyom dedikleri bu olsa gerek
- +1 yıl
Su ustteki yoruma da yazdım munazarada iki kelimeyi birbirine karistirdi gozlerime bkinca ama bunlar eskiden oldu su an son sinifiz ve artık benden hep uzak aslinda sürekli bana bakiyo ama etrafimdakiler yildirdi bni sana bakmaz o imkansız filan
- +1 yıl
İlk bir sevgilisi olup olmadığını araştır benim sevdiğim kızında şu an var galiba bekliyorum :) Onun dışında git bir konuş derim sende seviyorsan :)) Sana açılsın bu söylediklerini bir çaresine bakarsınız iyi olmaz mı :)
- +1 yıl
Olur da okul big engel babam desen zebani gibi çocuğu pişirip yer okulda babama soler su an is ciddiye binse canımızı okurlardi o dahakli ama ne biliyim insan numara da mi vermez cok mu zor bahame et su soruyu yapamazsan al ne biliyim bn sunu yapamiyom anlat bana de olursun sanki ole yani
- +1 yıl
belki senin onu sevdiğinden şüphe duyuyordur yani şu tür sorular geliyordur aklına. '' Ya beni sevmiyorsa, ya arkadaşlarına söylerse benimle dalga geçerlerse..'' Komik gelmesin bu cümleler gerçekten insan böyle düşünüyor. :(
- +1 yıl
Bilmeyen kalmadı onla diil kizlar bnle erkekler ikimizle dalga geciyolar ya o da katiliyo ya da durum farklı of bilmiyom simdiye açık açık düş yakamdan demeliydi hatta cok yakinda olan bir sey diyim dayanamadim en yakın arkadaslarimizdan birine sordum ne dusunuyo hakkimda sevgilisi var mi varmış bn de ilgilendirmiyomusum onu allah sizi inandirsin o gün resmen aldattı muamelesi gördüm üstü kapalı ne laflar igneleyici aşık oldugum adamın degismesine mi laflarının yüreğimi parcalamasina mi agliyim allah sormaz olaydim dedim ağlattı bni yani kostum tuvallette agladim yukarı gözlerim şiş çıktım son ders kitapları deviren sürekli soru çözen aşk bn cozmuyom soru falan kalbim kırıldı canım sıkıldı bn de duygusalim falanlara başladı agladigimi görünce komil espriler yapti o sirada kizlardan biri bana ona mektup mu yaZdım diye sordu oha dedim yani daha cok ağladım ptesi gunu hicbir sey olmamiscgibi sicak biri olmuştu gene ogrendim sorularini bitirememis of of napcam bn ya
- +1 yıl
(BENCE CİDDİ ANLAMDA YARDIM EDEBİLİRİM MESAJ ATAMIYORUM SEN ATABİLİYORSAN AT) Arkadaşlarıyla arayı bozmamak için dalgaya oda katılmış olabilir onun dışında sınıfın bu durumu öğrenmesi gerçekten çok kötü aynı şey başıma geldi bende kendimle dalga geçmek zorunda kaldım üzüldüm mü evet hemde çok beni sadece canım arkadaşım 10 senelik arkadaşım teselli etti diğer yakın arkadaş dediğim çocuk hemen birilerine anlatmaya başladı sevdiğimi falan. bende onların yanında artık bu kızı unuttuğumu söyledim ama unutamadım. Senin sevdiğin kişinin durumuda böyle ve cidden can yakıyor.
- +1 yıl
Oha cok mantikli peki bn bunun bir önemi olmadigini onlara solemeden de dicem bzm okulda olmaz bn en iyisi mezuniyette alcam elime mikrofonu seviyom dicem de bn bu durumu nasıl duzeltirim oha sadece bu sebepten bile kız arkadaşı var gibi davranabilir of of of
- +1 yıl
Bence sen bunu hiç kimseye söyleme uzatmanın alemi yok gizliden yaklaşmaya uğraş benim uğraştığım veya uğraşacağım gibi. Sen bu yüzden üzme kızları diyordun demek ki :) merak etme ben sevdiğim kişiyle dalga geçmem kendimle dalga geçerim bütün okula rezil olurum ama sevdiğim kızı incitmemek için uğraşırım. Sende üzülme çünkü bende çok üzüldüm ben çok nadir olağandışı şeylere ağlayan biri olarak hiç bu kadar ağlamamıştım bir kız için.
- +1 yıl
Bn de atamiyom burdan soler misin bir de bn cok safmisim kirletemezmis bilmem ne bilmem ne allah ya seni seviyom dese kirleniyom sanki sabir sabir sabir
- +1 yıl
Hayır bunları normal çok kişiyle çıkmış yakışıklı kişiler bilemez. Saflıkla alakası yok benim yaşadığım şeyler ve düşündüğüm şeyler. Ağlatıcaksın kız biraz yavaş :/
- +1 yıl
Sen dersini almışsın ne mutlu ama o 18yasinda falan ama burçtan midir nedir balik kendisi her seye ağlar da nasil yapicam bilmiyom profiline de ulasamiyom insanlar olcek dalga yapmasalar herkes dedi kizlar senle dalga geciyo filan ama kızlar yokken öyle diildi geliyodu kizarmami gozlemleyip cikiyodu yaza donmek istiyoommmm
- +1 yıl
Aynen o dalga konusu çok kötü birşey ve ben kendimle dalga geçerken içten içe ağladım ama sevdiğimi bildiği halde arkadaşları gülüp eğlenmişti ama o sadece oturup önüne bakıyordu çok ilgimi çekti o görüntü
- +1 yıl
Aglamayin lütfen zaten bn de saf olmadigimi kanitladim onu tanimak için sahte hesap açtım sadece tanımak için ekledi bni 6ay sonra anladı bn oldugumu ama bir o kiza aşık oldu dalgası cikti herkes tek tek yazdiklarimin kendimin olup olmadigini sordular o bni silmiş defterden hayatimda yok ole biri ama nasil kiziyo affetmicek kaybettim dedim sonra bir arkadasiyla benim de daha yakınım sadece arkadaş ça bir merak oldugunu soledim onu tanımak istedigimi ama affetti bni daha nelere katlanmadim bn dayak mi yemedim kız mı dovmedim tuvalete mi kilitlenmedim su an arkadaslariyla kankayiz cok samimi yani geliyo sinifa onlarla muhabbet bni cekistiriyolar renkten rengegiriyom o halimi gormesin diye cirpiniyom gozlerime bakıp gulumsuyo
- +1 yıl
Sebebi aglamamak içindir normal cok kisiyle çıkmış bilemez derken
- +1 yıl
Konuyu bir süreliğine arkadaşların için kapatmayı dene bence unuturlar zaten eğer biraz yüzsüzlük varsa unutmazlar her defasında yüzüne vururlar. Bir süreliğine arkadaşların arasında kapat ya da onların yanında açma konuyu. İNSAN SEVDİĞİ KİŞİYE ÖFKELENSEDE YİNE KENDİ KENDİNE AFFEDİYOR DEĞİL Mİ :))
- +1 yıl
Yani çok kişiyle çıkmış yakışıklı çocuklardan bahsettim Yakışıklılar ya çoğu şeyi elde edebiliyorlar :(
- +1 yıl
Onun davranışı evet bni şaşırttı kızlara gelince bn de biriyle çıkma asamasinda oldugumu onu unuttugumu dedim nasıl olsa birbirlerine demezler onlar uZuluyolardi halime falan yani sole diyim bu yaz ogrendim okulda bermuda aşk üçgeni varmış kız ların ikisi ona asikmis bnmle fena kavga ettiler kız yatilisinda falan kalan kizlara da baskin tipler biraz ole ama su an onlar okulda yok o da şans ama gene yakın deiliz yanilmaktan cok korkuyom hyal kırıklığı falan
- +1 yıl
bir dakka yani aşık mi bana o tatlı şey aman allahım eğer hakliysaniz ya da degilseniz bni inandirdiniz bir daha oh be allah razı olsun o kız da sever sizi ınş seviyodur umarım cok saolun
- +1 yıl
Seviyem 2 Olsun sana mesaj atarım bol bol konuşuruz benimde yaşadığım çok şey var anlatamıyorum burada.. Hayal kırıklığı insanın başından aşağı dökülen su gibi insanın hayatından 10 sene eksilmiş hissettiği birşeydir bana kalırsa :(
- +1 yıl
İstemeden yolu gösterdim ne mutlu bana umarım mutlu olursun :)
- +1 yıl
Nasıl iki oluyo
- +1 yıl
Yorum yaza yaza galiba bende anlamadım ki :D
- +1 yıl
Olmaz bole twitterin var mi ver burdan ekliyim yarın falan konusuruz
- +1 yıl
https: // twitter. com/Kty_Ylmztrk BOŞLUKLARI BİRLEŞTİRİRSEN GİREBİLİRSİN LİNK ATAMIYORUM :)
- +1 yıl
Ekledim ama profilinde gitar varsa arkasinda ne var peki
+1 yılne istediğini bilmeyen erkekler kombosu. Korkma adım at :)
121 Yorumla- +1 yıl
Gelecegiyle oynamaya hakkım yok ama sadece merak ettim haklı mıyım diye
- +1 yıl
sen hayatında yoksun diye o çocuk ne filozof olur ne de sen hayatına girdin diye kaldırım muhendisi sacmalama :)
- +1 yıl
Yok yahu aklı karisiyomus bir kez munazara vardı izlemeye gitmistim iki üç kelimeyi birbirine kattı benim gozlerime takılınca gelmedigim gün sınavda 24net düşük yaptı evet karistiriymm belli
- +1 yıl
hahahahah :DD:D:D: bu cocuk asık zaten raad ol :D olman onu daha cok mutlu eder daha cok derslerine sarılır
- +1 yıl
Gercekten mi nasıl emin oluyosun bu kadar
- +1 yıl
ya ben niye umursadıgım birinin gözlerine bakıp konuscagım lafı karıstırıyım boş bakarım anladın mı? ya da sen gelmedin neyin var diye merak etmekten 24 net düşük yapıyor di mi? niye kafası baska yerde çünkü. Bilse iyi oldugunu bilse ne yaptıgını ne ettiğini belki 50 net fazla yapcak :D
- +1 yıl
Yok aynen de belki başkası vardır aklında bn tesadufen yokumdur
- +1 yıl
peki münazara?
- +1 yıl
Di mi aynen oha ya harbiden ama neden bni twitterda engellesin ki facete falan anlam veremiyom
- +1 yıl
seni cok fazla takip ettiği için olabilir mi? :D kafasını senden alamaması?
- +1 yıl
Yani eklese her seyimi okumaktan ders calisamaz mantıklı oha yarahatladim demek ki bna rahatlayip onun gibi netler yapmak kaliyo tesekkurler bir de neden kiz arkadaşı var diye bisey diyo ama hesabinda yoktu kiz
- +1 yıl
kıskandırmaaaaaak
- +1 yıl
Harbi garip taktik oluyom askimdan hala neyin kafası bu yaa
- +1 yıl
ahahah :D ya bacım sen beni dinle geç karşısına de ki Seni seviyorum bir kere de bizim ezilmemizden hiç bir şey olmaz.
- +1 yıl
O diil oku sorun babam falan çocuğu parcalaraayırır gozumun önünde pff dayanamm bn onun uzulmesineee :(
- +1 yıl
babanda biilmeyiversin
- +1 yıl
Okulda soler hocalar ya ama is ciddiye binse felan da evlendiremeye falan çalışırlar hayat diil bu
- +1 yıl
Yaş kaç abla
- +1 yıl
21 canısı :D ya herkesten gizli tut
- +1 yıl
Yani anlayacagin çıkmaz sokak ama yeter ya ya ya
- +1 yıl
gizli tut
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
o kişiyi tanımadığım için yorum yapmam garip olabilir ergenlik yapıyor kıskandırmakta neymiş :D ortada açılmış birşeyde yok çünkü bence biraz umarsamazlıktan gel eğer sabırlı biriysen tabi biraz dayancan ne olduğunu anlamak için o sana gelebilir köpek gibi ama sabredemiyorum diyorsan git kendini ezdirmeden söyle senden hoşlanıyorum falan diye ama çokta aşık gibi olma :)
12 Yorumla- +1 yıl
Bn çoktan niyeti belirttim de sorun sorunaklini karistirmamdan okulun engeline kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılbeni dinlersen eğer o sana açılmıyosa ilk adımı sen at yanına git bişiler konuş gerisi zaten kendiğinden gelir eğer seviyosan bu gibi durumlarda gurur yapma derim tabi yine sen bilirsin...
210 Yorumla- +1 yıl
Yok is gurur değil ya benim yapmadigim çılgınlık kalmadı doğum gününde hediye mi almadım maçını mı tek başıma izlemedim siir mi yazmadim ilgileniyo gibi mesela bzm sınıflar ayrıldı ama o hala bizim sınıfa geliyo geçen geldiginde arkadaslar dedi sen birini mi özledin o da hee size ne falan dedi bn kizardim falan kovaladilar çocuğu siniftan o yine gitmedi bana baktı ara ara ama konusmadi gerçi bizim okulda ortam yok o da haklı ama sevse en azından numarasini falan verirdi bir de bir arkadaşa sordum ogrensin diye banane okizdan demiş ama ertesi gün resmen uğraştı benle çok farklı bir şekilde laf attı falan bn de aglamaya başladım aglayinca yumusadibn zaten duygusalim kalbimi kiriyolar falan böle neler neler dedi ortaya ama gel gor twitterinda engellemiş faceinde de o zaman neden bnmleugrasiyo yanımda dolaniyo gozleri bni ariyo
- +1 yıl
bence çekiniyo olabilir yani kimseni bilmesini istemiyodur belki bir süre daha zaman tanı eğer hala aynı davranışlar varsa bence sen git konuş okul dışın da farklı yerlere gidin nebilim ya da hoşlandığını falan söyle belki oda senden bekliyodur oyüzden..
- +1 yıl
15aydir boleyiz ama ne biliyim cok farklı bu davranislari normali mi yani seven bir erkek bole mi davranir he bir de üstüne alinir mesela bn kağıt çıkardım almanca sınavı için ona özel ama sadece ona da veremedim anlaşılır diye erkeklerin sırasına birakiverdim o da bu benim mi diye üstüne alindi falan ama sunumumu falan hiç dinlemezdi öyle umursamaz davranirdi ama bir ara dinledi sonra onun munazaralarinda falan bn de izlemeye gitmistim benim gozlerime baktiginda panikledi ole kelimeleri karistirdi falan arkadaslari da kızdılar neden kızın gözlerine bakinca sasirdindiye bir de o cok zeki 140net falan yapiyo bn 8090bni neden sevsin ki diye dusunmuyo da diilim bu engel iişi iyice kafamıkkarıştırdı belki ygs lysnin bitmesini bekliyo sonra mezuniyette falan bn de konuscam gercekten çıktığı olmasindan ve olmasa da oluyo gibi bna yalan solemesinden korkuyorum ya
- +1 yıl
bence bekleme zaten yeterince beklemişssiniz zaman kaybetme derim ben git konuş kaybedicek bişeyin yok sonuçta ayrıca anlattıklarına bakılırsa oda senden hoşlanıyo belli sadece sana açılmıyo bir şekil de ya senden bekliyo ya da çok çekingen ki seni gördüğünde de heycanlanıyo yazdıklarından anladığım kadarıyla
- +1 yıl
Rol yapmasindan falan korkuyom okul zaten sıkıntı biraz bu konularda bütün hocalar anlamış annemle konusmuslar o iyi toparlamis ama hocalar bile hayran ona yani bna kizamiyolar hatta anneme kiziniz okulun en saf en yakışıklı cocuguna aşık oldu demişler derslerden kafamı kaldirmazdim bn eskiden buna aşık olana kadar ama hala calisiyom güzel de aklıma gelince takılıp kaliyom hiç cikmiyo o ayrı ama ya kız arkadaşı varsa konusacak ortam yok ki mezuniyet var orda tekk kiz olursam belki erkek lisesindeyim bn de bir avuç kız var ama bni ondan uzak tutmayı basariyolar
- +1 yıl
rol yapsa anlardın gibime geliyo sonuçta seviyosun çocuğu uzaktan da takip ediyosun haberini falan alıyosundur bu çocuğun senle ilgili kötü düşüncesi olsa anlardın heralde yani demem oki bence gidip konuş sonuçta konuşmadan bişey bilemessin hem bu şekil de kendi kendini yersin gidip konuş kesin bir cevap alırsın hem daha iyi olur senin için
- +1 yıl
En son ortak arkadasindan bilgi almaya çalıştım elimde patladı o günkü gibi olmak istemiyorum onla sonra arkadasina kızdı düzelt şunları falan pteside hicbir sekilde kavga olmamış gibi gulumsedi bna ders de calisamamis gelecegiyle oynamaya hakkım yok ama kafam karisik ondan böle bir soru sordum tesekkurler
- +1 yıl
dediğim gibi yap sen en iyisi doğru zamanı bekle git konuş başka türlü öğrenmen çok zor
- +1 yıl
Tamam cok tesekkurler
- +1 yıl
rica ederim..
sana caktırmadan bakıyırsa ve sen baktığında gözünü kacırıyorsa aşıktır demektir
310 Yorumla- +1 yıl
Ama kız arkadaslarim o seni sevemez diyo bn de unutmaya calisiyorum ama imkansız yazın falan mesela koridorda ole karsilastik ben gecemedim o gecemedi yoldan kaldik öyle zil calmasa ole durcaktik ama bilmiyorum twitterinda duygulariyla savastigina dair bir sey vardi hic konusmuyo bnle bn de gidemiyom okul falan sıkıntı bir de erkek arkadaslari falan dalga yapyo bir keresinde benim adımı onun sirasina yazmislardi papatyayla onunkini de kalp icinde sadece tamam artık biliyonuz ama cicigini cikardiniz demişti bn anlamiyorum artık onu zor cozmesi balık burcu kendisi aşırı duygusal nazik falan ayni siniftayken cok nazik davranirdi bana arkadaslarini falan uyarirdi ama su an kizarkadaşı var diye bir sey duydum ama emin de olamadim açıkçası
- +1 yıl
Bilmiyorum yani anlamamasi imkansız o zekayla okuldaki herkes anlamış
- +1 yıl
Korkuyorum onu tümden kaybetmekten geçen yıl bir arkadasim vardı kankam can cigerdik cok yakindik benim onla ciktigima dair bir sacmalik çıkmış bu da inanmış ama bn direkt konusamadim da sonra arkadaslar konusmus ole diil onlar diye bni eklemedi diye sahte hesap açmıştım bna kızdı falan affetmez desim ama affetmis sanırsın aldattım sevgilisiyken öyle bir havalar vardı okulda zaten 3kiz asikmis buna bna olumsuz bir sey demedi düş yakamdan falan su an boğaziçi işletme istiyo ama bn onun aklini karistiriyomusum ders calisamiyomus bilmem ne bn noluyom hic mi takmiyo canim sıkıldı bole duyunca hem sevindim filan
- +1 yıl
He 17bnm onun da 18 ama ayni sinif lise son yapmadigim değişik şey kalmadı şal rengimi falan degistiriyom bakiyo makyaj yapmistim bakiyo bole ama sadece bni kirmamak için duygularimi cignememis olabilir mi ama bilmiyorum bn bole pek kendime bakmazdim ama onla ayni siniftayken falan bakmaya basladim acikken saçımı boyadım duzlestirdim falan ama bakmadı doğal ama güzel bbi topuz yapinca baya baktı zaten yemekhanede de surekli karşıma oturuyo olabilecek en yakin yere bilmiyorum cok acı çektim ve bunlarin tesadüf olmasindan korkuyorum sanki bütün sınıf o varken bizim aramızda bir sey varmis dalgasina basliyo ama dalga diyorum cunku inanamiyom etrafı aşırı güzel doluyken neden bni sevsin ki bnde guzelmisim olediyolar ama o kadar diil ya
- +1 yıl
Yok bn bunu unutamiyom denedim unuttum sandim olmadı ınş haklı cikarsiniz
- +1 yıl
Bunun kadar olmamisti bn tutuldum resmen bir kez ayağını yarmisti o gün zehir oldu bana delirdim dört duvar arasında eve gittim uyuyamadim agladim ağladım hasta oldum okula da gidemedim ya bn ona gercektenaşıkk olmusum herkesi karşıma aldım mucadele ettim neler neler yaptım daha vazgecmicem ama o bni sevmiyosa bunların bir anlami kalmaz ki
+1 yıllisedeyse anlayamazsin. universiteye gidersen. anlarsin.
10 Yorumla
+1 yıllise aşkları flörtleri genelde (istisnalar hariç)
unutulur gider01 Yorumla- +1 yıl
Istisna olabilir yorumlarima baktiysaniz
+1 yılErgen tavirlar bunlar
13 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyom ya yani seviyo mu oluyo bole
- +1 yıl
Oluyor tabiki çok masum güzel şeyler bunlar akisina Birak ve akilli hareket et
- +1 yıl
O dediğiniz bnde kalmadı ders calisacak gücüm yok gibi ama istiyorum İstanbul da okumak istiyorum onunla netler iyi gidiyo sadece ondan emin olmak istiyom sonunda pisman olmak istemiyom artık
+1 yılBence lisede bakislarindan anlarsın
20 Yorumlabakışlarından çözersin işi
20 YorumlaKuzum daha çok sut içmen gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgen vakası
11 Yorumla- +1 yıl
Haha hakli olabilirsin ergenligin dibini bulmuş balık erkeği sonuçta :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026