25'imde başladım dert etmeye hala dert ediyorum etmeden de olmuyor bakalım nereye kadar hala bekar olacağım
Şu an 29 yaşındayım bir kişi bile hala teklif etmedi ama şöyle bir durum da var
- Sanaldan konuşuyorum şu an hatta sanal da sevgilim bile var işinden dolayı gelemiyor sormayın mesleğini ama gelemediği için gerçekten de gelmiyor
Ve o da buluşunca bir eve geçer miyiz derdinde yani onunki de net değil çünkü hem ciddi olduğunu belirten bir şeyler söylüyor ve bana önem verip biraz da ilgileniyor ben ne kadar söylesem de bir eve geçelim buluşunca diyor ısrar etmiyor ben sarılırız diyorum dışarıda o dışarıda rahat bir ortam olmaz diyor
Biz müsthcn şeyler de konuşuruz Ben de o da bu konuda isteğimiz var görsel gönderiyorum ona o da bana ama sadece bunu sanalda yapabilirim diyorum gerçekte böyle bir şey benden bekleme demiştim o da tabii ki sen nasıl istersen demişti
Ben bu tip konulardan bahsedebiliriz diyorum ama yapamayız diyorum o da tamam diyor ama canı da çekiyor Ben ona dudakların çok güzel diyorum o da gelince öperiz o zaman falan diyor ben de maalesef yanaktan ancak olur diyorum belli etmeden de duramıyorum kendimi
Buluştuğumuzda böyle bir şey hiç yapmayınca hatta ancak en fazla yanaktan öpme olunca üzülür diye korkuyorum belki niyeti gerçekten ciddiydi ve zaten ciddi düşünüyoruz diyerek sen düşünüp rahat olmak isteyebilir ama sonra ben hiçbir şey yapmayınca bayağı üzülecek çok saçma evet ama ben bunu yaşıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ciddi kadın da yok maalesef bizde bundan muzdaripiz
Kadınların birçoğu zaten ciddi ne konuşuyorsun
Herkese verip verip kendini yaslayacak bir hıyar arama zamanı gelince belli yaştan sonra ciddi oluyorsunuz
Sadece şunu söyleyeceğim bir kere bile kimsenin elini tutmamış bir insandan bahsediyorsun ona göre konuş
Ben genel konuştum herzaman istisnalar vardır fakat çoğunluk dediğim gibi herkesin altına yatıp vakti gelince bir hıyar arar kadınlar
Anlarsın bir gün olanları anlarsınız hepiniz yakındır
Hiç anlamadım şu cümleni bile ya onu nasıl anlayayım ne demek istediğini anlamadım
Biraz tattırman lazım eğer gerçekten niyeti ciddiyse
Nereden anlayacağım o zaman ciddi olduğunu herkes cinsellik oldu mu bir öpme falan oldu mu zaten devam ettirmek ister bundan daha çok faydalanmak için e ciddi olan kişiyi de bunları yapmadan eğer benimle de hala duruyorsa o şekilde ciddi olduğunu anlayabilirim ne yapmam gerekiyor
Evlilik teklifinden evlenmekten bahset ve gözlemle onu bakalım nasıl tepkiler verecek
Şimdi sohbet sırasında söylüyorum zaten ben en başından beri zaten ciddi olduğumu ona söylemiştim o da öyle olduğunu söylüyor geldiğinde babamla görüşürsün dedim sadece burada bir sıkıntı oluyor annenle görüşürüm ama babanla görüşmeyi heyecanım olur konuşamam diyor ve ailen bana sorduğunda veya sana sorduğunda nereden tanırsınız diye nasıl tanıştınız diye nasıl açıklayacağız dedi
Konuyu evliliğe getiren benim ha bazı şeylerde de zaten evleneceğiz diyor inşallah ben bazı şeyleri evliliğe getirince konuyu hafif gülüyor Ama bunlar ne kadar ciddiyetsiz gibi kendisini göstermiş olsa da bazı konularda istersen aileme sor falan diyor yani istersen ablasıyla annesiyle beni konuşturur kendisinden o fikir çıktı
Ailesine sormayacağından emin gibiyse sormazsın diye düşünüyorsa ondan aileme sor demiştir güvenini kazanmaya çalışmıştır. İşin zor açıkçası bir erkeğin gerçekten iyi niyetli olup olmadığını anlamak çok zaman isteyen bir durum
Çok beğeniyor beni normalde yani kaçırmak istemediğini falan söylüyor Ama yine de anlayamıyoruz yani tabii gerçek bir yetene dediğin gibi ne yapmam gerekiyor sence bu konuda anlattıklarıma göre
Bence bekle gözlemle biraz daha eğer sabırsız birine dönerse hemen bedenine sahip olmak istediğini belli ederse uzak dur. Bu konulardan uzak dur normal sohbet et bakalım cinsellik konusunu ne kadar açmak isteyecek
Bu konuda çokça konuşuyoruz zaten ben istemedikçe bir şey yapmayacağını söylüyor ama gene de ben yapsam yapar yani bence uygun bir an kollar öyle geliyor bana
Seni yokluyor bence hani tepkine bakıyor bence bir araya gelseniz sahip olmaya çalışır. Ben yazdıklarından öyle anladım tabi görmeden diyorum o kişi hakkında ama böyle hissettim
Ben istemeden bir şey mi yapar demek istiyorsun
Evet istemeden yapma ihtimali var öyle anladım yazdıklarından
Buluştuğunuzda nerelere gidiyorsunuz
Henüz hiç buluşmadık maalesef ama Türkiye'ye geldiği anda gelecek yanıma
Tenha yerlere gitmeyin bence kalabalık yerlerde buluşun
İşte zaten evde buluşalım yani eve de gidelim rahat olalım falan sarılmak istiyor ya bunu da söylüyor Ben de diyorum ki daha Park gibi bir yer eçeriz orada olur bence dedim öyle yerlerde olmaz millet biz hemen baksın dedi öyle işte ben izin versem kesin her şeyi yapardı neredeyse her şeyi yapar herhalde
Eve gitmeyin aman ha park sahil gibi yerlere gidin bulunduğun yerde sahil varsa oralara gidin. Hemen ev diyen erkekten kork bunlae tehlikeli seven erkek parkta da buluşur
Sarılmak istyor bende istyorum. Bunu dediğimde o zaman bı evde buluşuruz diyor. Dudaktan öpmek istediğini de dedi. Ama olma diyorum niye diyor. Bende daha yeni buluşcaz doğru olmaz dedim
Bu arada daha önceki konuşmamzda demiştim ki ben şimdiden diyim sevişme vs tarzı şeyleri nişanlyken ancak baslayabiliriz dedim tamm demisti.
Geçin o işleri isteyen bir yolunu bulur gelir
Yok yok gerçekten gelemediği için gelemiyor şu an ben de o şekilde senin gibi düşünüyorum ama gelemediği bir şey var ondan dolayı gelemiyor
Kaç km var arada hangi sehirler
Yurt dışında
Sen ayvayı yemişin kızım
Yazsana itkattm
İstk
Nereye yazayım kiz
İş yerinde hala çalışıyorum
Msjla ekledim seni ya hani
Dur bende ekliyim iş yerindeyim
Neredesin giz
Cinselliği yaşamassa 1 erkek o yasa kadar bozulur
Onun yaşı benimki ile aynı değil kendisi 26yaşında
İkincisi onun daha önceden bir ilişkisi olmuş
Üçüncüsü eğer bir şey istiyorsa evlenmek helal olan yoldur bundan daha ötesini düşünmeye gerek yok yani çok isteyen basar nikahı hemen basamayacağına göre en az bir sene ya da yarım sene kendini tutacak benim yapabileceğim bir şey değil bu
O zaman b0k bulursunuz normal erkel
Ne yapmamı tam olarak bekliyordun anlayamadım