Bu ilişki nereye söyle nereyeeee?

25'imde başladım dert etmeye hala dert ediyorum etmeden de olmuyor bakalım nereye kadar hala bekar olacağım

Şu an 29 yaşındayım bir kişi bile hala teklif etmedi ama şöyle bir durum da var

• Sanaldan konuşuyorum şu an hatta sanal da sevgilim bile var işinden dolayı gelemiyor sormayın mesleğini ama gelemediği için gerçekten de gelmiyor

Ve o da buluşunca bir eve geçer miyiz derdinde yani onunki de net değil çünkü hem ciddi olduğunu belirten bir şeyler söylüyor ve bana önem verip biraz da ilgileniyor ben ne kadar söylesem de bir eve geçelim buluşunca diyor ısrar etmiyor ben sarılırız diyorum dışarıda o dışarıda rahat bir ortam olmaz diyor

Biz müsthcn şeyler de konuşuruz Ben de o da bu konuda isteğimiz var görsel gönderiyorum ona o da bana ama sadece bunu sanalda yapabilirim diyorum gerçekte böyle bir şey benden bekleme demiştim o da tabii ki sen nasıl istersen demişti

Ben bu tip konulardan bahsedebiliriz diyorum ama yapamayız diyorum o da tamam diyor ama canı da çekiyor Ben ona dudakların çok güzel diyorum o da gelince öperiz o zaman falan diyor ben de maalesef yanaktan ancak olur diyorum belli etmeden de duramıyorum kendimi

Buluştuğumuzda böyle bir şey hiç yapmayınca hatta ancak en fazla yanaktan öpme olunca üzülür diye korkuyorum belki niyeti gerçekten ciddiydi ve zaten ciddi düşünüyoruz diyerek sen düşünüp rahat olmak isteyebilir ama sonra ben hiçbir şey yapmayınca bayağı üzülecek çok saçma evet ama ben bunu yaşıyorum

Bu ilişki nereye söyle nereyeeee?