Diyelim ki çirkin ve kilolu olup zengin olsa zayıf fakir olsa yinede sever misiniz

Diyelim ki çirkin ve kilolu olup zengin olsa zayıf fakir olsa yinede sever misiniz

İkisi de önemli ama paranız varsa yetiyo tabi ilişkide en önemlisi paradır paran varsa şiddet uygulayabilirsin aldatabilirsin bunlar olağan şeylerdir parası olan için gecesinde kullanıp atabilirsin yine boomerang gibi döner kadınlar size
Beyefendi yanlız bu söylediğiniz seyeleri ruh hastaları yapar eğer böyle düşünüyorsanız psikologa gitmenizi tavsiye ederim
Ruh hastalarına önerirsiniz hanımefendi o zaman
Siz psikopat siniz zaten akıllı kadınlar sizin gibi erkekelr ile olamzlar
Dikkat ettiysen kötüleme yapıyorum ve lar eki kullanıyorum yani benle alakası yok
Ayrıca övgü olmadığı için şikayet ettiğim bir anlam içeriyor olayı şuna bağlıyorum biz zararsızız ama yanlızız siz onlara bakıyosunuz
Tabi kızlar genel olarak öylelerini dinleyip anlar bizi kötülerler yine aynı şeyi yaşıyoz
Bu Dünyada masum insan yok o yüzden de sevdiğin insani düzgün seçmek önemli ben bu soruyu bundan sordum zaten önemli olan tipe ya da maddiyata bakmadan karakteri düzgün insan olanlar ile olamk gerek zaten
Derlee genelde
Bu sizin sorununuz başka kadinalrin suçlamayı kesin lütfen herkes ayni değil
Haklısın bu konuda bak
Olabilir
İlişkilerde para ve dış görünüş önemli faktörler olabilir, ancak bunlar tek başına belirleyici değildir. İlişkilerde en önemli şey, iki insanın birbiriyle uyumlu olması ve birbirlerini sevmesidir. Para, bir ilişkide rahatlık ve güvenlik sağlayabilir. Ancak, paranın satın alamayacağı şeyler de vardır. Örneğin, para, sevgi, saygı ve anlayış gibi duygusal ihtiyaçları karşılayamaz. Dış görünüş, ilk izlenimde önemli bir rol oynayabilir. Ancak, dış görünüş zamanla değişebilir. Gerçekten önemli olan, iç güzelliktir. İlişkilerde para ve dış görünüş, iki kişinin birbiriyle uyumlu olup olmadığını belirlemede yardımcı olabilir. Ancak, bu faktörler, iki insanın birbirleriyle gerçekten mutlu olup olmayacağını belirleyemez.
Senin yorumların harika baby ☺️
Teşekkür ederim baby :)
Bana fark etmez insan olsun yeter
Kesinlikle katılıyorum size 👏
Cevap
4Cevap
İkisinin arasında en önemli şey karakter meseleri karakteri bozuk olsun isterse zengin iserse güzel gecinemezsin
Paraya bakan biri benim için degersizdir. Önemli olan karakter ve dış görünüş.
Karakteri iyi olmalı
İlişkide ki performansa bakıyorum. Zenginlik çirkinlik o an gözüme gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?