Dış görünüşse kurtarıyoruz da paraysa yandık
Para
Dış görünüş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu tercih kişiden kişiye değişse de, genellikle her iki kriterin de farklı ihtiyaçlara hizmet ettiği söylenebilir. Dış görünüş ilk aşamada çekim ve heyecan yaratırken, para daha çok gelecek kaygısı gütmeden yaşama ve güven arayışını temsil eder. Birçok kişi için karakter ve uyum temel belirleyici olsa da, günümüz şartlarında ekonomik güç bir yaşam standardı sembolü olarak ön plana çıkabilmektedir.
para diyenlere acıyorum, kızın kendilerini değil para istediklerini ve kendilerini zengin olsalar dahi asla sevmeyeceklerini istemeyeceklerini mecburiyetten katlanacaklarını ve kenarda köşede aldatacaklarını idrak edemiyorlar.
Knk ona bakılırsa dış görünüşte doğuştan geliyor karaktere bakılması lazım ama her şey mantıklı olmuyor işte
alakası yok ben ortaya uhlevi manalar atmıyorum, dış görünüşün senin bir parçan senden bağımsız bi varlık değil para gibi, kız tipini senince otomatik seni de sevmiş oluyor ama para da sevdiği para sen değilsin sen ekstra istenmeyen eşantiyonsun.
karaktere bakılması lazım saçma bi görüş, ruhlar aleminde yaşamıyoruz tipini beğenmediğinin içini merak etmezsin ha kızlar bu arada karaktere bakarlar ama baktıkları karakter senin kastettiğin gibi iyi insan hoş insan efendi insan değil keza bi laf vardır İYİYSE CAMİ YAPTIRSIN. DİYE
Benim icin hava hoş bende para yok
Eğlenmek için sadece tipe bakabilirler evlenmek için ise çok zengin olmasan da elinin ekmek tutması önemli. Aksi durumda sen de evlenmek istemezsin zaten.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?