Ben şahsen buradan bakmazdım, şöyle olabilir. Buradan tanışılır, ilişkiler gelişir, nihayetinde evlilikle sonuçlanır, belki olmuştur bile ama burası amaç değil ancak araç olur
İnanın hiç bilgim yok, öyle bir piyasa mı var haberim bile yok ama sosyal çevrenizden daha doğru olur sanırım, Yalnız unutmayın ki bu size gerçek manada mutluluk getirmez
Bu fakir edebiyatı değil, siz zengin kocaya odaklanmışsınız, oldu ki zengin bir koca buldunuz, her şey yolunda, paranın haddi hesabı yok, hermes çantalar, cartier takılar, yani lüksün dibi diyelim, işler bozuldu, fakirlemeye başladınız, her şey suyunu çekiyor, ne yapacaksınız? terk-i diyar mı edeceksiniz? ya da daha zengin birinin size ilgisi oldu, ona mı gideceksiniz? sefalet içinde yaşamayı kimse istemez, ama hoşlandığınız biri var , dört dörtlük biri, sizi de çok seviyor ama ortalama bir geliri var, ne yapacaksınız, kriteriniz burada ne olacak, ayrılacakmısınız?
Fakirleştimi bırakıp gitmem ama o adam zenginken Fakir olacak kadar aptal biri olmalı.. benim aptallarla ne işim var.. hem orta gelirli ama sizi seven biri olursa demişsiniz.. kimse kimseyi sevmiyor herkes hevesi için herkesi kullanıyor.. hiçbir erkeğin sonsuza kadar eşine sağdık olduğunu görmedim duymadım... her erkek birgün aldatır, en azından sefalet içinde oturup ağlayacağima gider parasıyla gezer tatilimi yapar kafamı dağıtirim. m
Üzgünüm ama benim kendime saygım var bir de feminist düşünce de bir insanım erkek kendi parasını kazanıyorsa kadında kazanabilir babam kardeşim hariç kimseden maddi olarak yardım istemem ve ya istemem kocam da dahil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şöyle birsey olmalisin
https://youtube.com/shorts/jOV_gU2BGNQ?si=PboQ_za_CgRAT1ucNereden bulabileceğiniz konusunda hiçbir fikrim yok ama kesin olarak buradan bulamazsınız diyebilirim
Burdan zengin koca bulunur belki 🙄
Ben şahsen buradan bakmazdım, şöyle olabilir. Buradan tanışılır, ilişkiler gelişir, nihayetinde evlilikle sonuçlanır, belki olmuştur bile ama burası amaç değil ancak araç olur
Nerden bakabilirim zengin kocaaa 🤔
İnanın hiç bilgim yok, öyle bir piyasa mı var haberim bile yok ama sosyal çevrenizden daha doğru olur sanırım, Yalnız unutmayın ki bu size gerçek manada mutluluk getirmez
Para bal gibide mutluluk getirir.. bana fakir edebiyatı yapmayın lütfen
Bu fakir edebiyatı değil, siz zengin kocaya odaklanmışsınız, oldu ki zengin bir koca buldunuz, her şey yolunda, paranın haddi hesabı yok, hermes çantalar, cartier takılar, yani lüksün dibi diyelim, işler bozuldu, fakirlemeye başladınız, her şey suyunu çekiyor, ne yapacaksınız? terk-i diyar mı edeceksiniz? ya da daha zengin birinin size ilgisi oldu, ona mı gideceksiniz? sefalet içinde yaşamayı kimse istemez, ama hoşlandığınız biri var , dört dörtlük biri, sizi de çok seviyor ama ortalama bir geliri var, ne yapacaksınız, kriteriniz burada ne olacak, ayrılacakmısınız?
Fakirleştimi bırakıp gitmem ama o adam zenginken Fakir olacak kadar aptal biri olmalı.. benim aptallarla ne işim var.. hem orta gelirli ama sizi seven biri olursa demişsiniz.. kimse kimseyi sevmiyor herkes hevesi için herkesi kullanıyor.. hiçbir erkeğin sonsuza kadar eşine sağdık olduğunu görmedim duymadım... her erkek birgün aldatır, en azından sefalet içinde oturup ağlayacağima gider parasıyla gezer tatilimi yapar kafamı dağıtirim. m
o halde mutluluklar dilerim hanımefendi, gönlünüze göre biri olsun
Gönlüme göre biri olur tabikide.. en azından KS de seks soruları soracak biri olmaz o kesindir
Lamborghini parasına senden 34 tane satın alabilirken, sana niye bu kadar para bağlasın tam olarak
A. kyayım lamborghininin ne olduğunu sorsan bilmez gelmiş boş yapyıor
🙄🙄
Türkiye erkeklerinin senin gibi zihniyetli tipleri sevmesi bulursun
Kız öyle deme zengin koca bul parasını ye.. zaten bütün kocalar aldatıyor zengin fakir.. en azından Zengin koca olursa acısı daha az olur kız manyak 🙄
Üzgünüm ama benim kendime saygım var bir de feminist düşünce de bir insanım erkek kendi parasını kazanıyorsa kadında kazanabilir babam kardeşim hariç kimseden maddi olarak yardım istemem ve ya istemem kocam da dahil
Aman sen kendine saygının kaybetme daha bu gurur edebiyatı kafasıyla bak bakalım seni nasıl üzüyorlar sen kendini avutmaya devam et bacım 😂
Sende haklısın benim gibi düşünen insanlarin kalbini kırmaktan çekinmez Türkiye erkekleri bizim karmamizı siz yasatiyorsunuz onlara
Sende o kadar degerli sey varsa o seni bulur merak etme, ama sanmiyorum 😂😂😂😂
Sende çok şey istiyorsun içliköfteler arabalar😄😄
Kız ne olucak hem içli köfte yapar hem Lamborghini alır bunlar çokmu şey 😒
sen ne vereceksin ki bunları bekliyosun?
Aşk vericem 🙄
heee olur :D
oyuncak lamborghini den mi bahsediliyor 😂
Yok kız gerçek olandan 😊
Tam yerindesin
Burdan bulamazsın
Anan bilir