Diğer Zengin koca nereden bulurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir tane ayarlar mısınız? Sadık olsun Güncellemeler1 yıl Çalışmamak için istiyorum Zengin koca nereden bulurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. arayarak bulursunuz çevreden 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zengin birisi seni niye alsın ki geçerli bir sebep var mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet bence Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Evet bence ne? Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kendi karakterini onurunu ayaklar altına al ondan sonra bir sürü gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Güzel ve zayıf isen zenginlerin takıldığı mekana git. 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl (Ben öyle buldum da sonra yatağa attı bıraktı kanka yapma bu arada sen zengin değilsen) Yorumla Soran 1 yıl Ben orta halliyim zengin olsun ki çalışmayayım diyorum Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ketçap mayonez de koyuyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ay hayır sevmem Yorumla
1sonnbahar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl bara git lüx arabası olana yanaş 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evlilik için diyorum ama senin dediğin yek seferlik şeyler bence Yorumla Soran 1 yıl Tek seferlik Yorumla 1sonnbahar 1 yıl zengin neden seni istesin. çok mu güzelsin Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hangi zengin koca sadık 0 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. İşin zor bence.)) 0 0 Yorumla
oktaytetik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Turşu da ister misin? 0 3 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Benimkinde olsun Yorumla oktaytetik 1 yıl Tabi efendim 10 TL farkla kolanizi büyük boy ister misiniz Yorumla oktaytetik 1 yıl Hayatındaki kişiyi seçebilirsin git bir holding önüne yürü birilerine Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl sadık olmasına ne gerek var parası lazım degıl mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sadık olması ön koşul, değilse ne yapayım onu daldan dala konar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Farketmez amac parasiydi zaten her turlu yarisini yersin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl zengin yaz 1903 sms at 0 2 Yorumla Хестиа 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl 🤣 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl villa + bmw oluyorsa iyi 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl villa ve bmw var nasıl aylık 50k brüt gelir Yorumla Soran 1 yıl Aylık az gibi sanki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 50k brüt kira gelirlerim var Yorumla Soran 1 yıl Brüt ne anlama geliyor bilmiyorsun galiba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl aynen bilmiyorum cahil ezik bir tipim ben hiç kız eli değmedi bana Yorumla
Asi-adam Takip Et Xper 5 Yaş: 50 1 yıl Bekliyorum bende biraz zengin sayılırım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Senin yaşın ileri Yorumla
Хестиа Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 yıl Bulursan arkadasini bana ayarla😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam canım aklımdasın 🤣 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buradan bulamazsin. 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 452 cevap paylaştı. ayarlayalım. 0 0 Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. Kararsız kaldım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
arayarak bulursunuz çevreden
Zengin birisi seni niye alsın ki geçerli bir sebep var mı
Evet bence
Evet bence ne?
Kendi karakterini onurunu ayaklar altına al ondan sonra bir sürü gelir
Güzel ve zayıf isen zenginlerin takıldığı mekana git.
(Ben öyle buldum da sonra yatağa attı bıraktı kanka yapma bu arada sen zengin değilsen)
Ben orta halliyim zengin olsun ki çalışmayayım diyorum
Ketçap mayonez de koyuyorum
Ay hayır sevmem
bara git lüx arabası olana yanaş
Evlilik için diyorum ama senin dediğin yek seferlik şeyler bence
Tek seferlik
zengin neden seni istesin. çok mu güzelsin
Bulursanız bize de haber edin
Hangi zengin koca sadık
Vay emrin olur pasam
Varsa bir tane de ben alayım
İşin zor bence.))