"Kalp kırılsa da sever mi?

Aslında kalp kırıldıktan sonra artık sevmeyi bırakıyor sadece hatıraları seviyor eski güzel günleri özlüyor onu seviyor ama onu sevmeyi artık sevmiyor kırılan kalp sevemez güvenmekte zorluk yaşar
Sever elbette sadece kırılan insan sevmeyi değil, bunu göstermeyi bırakır.
Teşekkür ederim 🪷
Cevap
28Cevap
Ben artık o duyguyu yitirdim ne yazık ki kalbim paramparça oldu
Sevmiyor.. yorgunluk vazgeçişi tetikliyor.
Kalp yorulunca ne çare olacak ki? Vazgeçiyorsun istemeden de olsa
İyi geceler. ben kırılırsam bir daha hayatta güvenip sevemem. ama insanların çoğu ikinci şansı vermek gibi hata yapıyor tabi bazen severlerde Bazı insanlar, kalp kırıklığı yaşadıklarında, sevgiye olan inançlarını kaybedebilirler. Bu kişiler, kendilerini daha fazla incitmekten korktukları için, yeni ilişkilerden kaçınabilirler. bazı insanlar, kalp kırıklığı yaşasalar bile, sevgiye olan inançlarını sürdürebilirler. Bu kişiler, geçmiş deneyimlerinden ders çıkararak, daha sağlıklı ilişkiler kurmayı öğrenebilirler. İnsan doğası gereği sevgiye ihtiyaç duyar. Sevgi, insan yaşamının temel bir parçasıdır. Kalp kırıklığı yaşasak bile, sevgiye olan ihtiyacımız devam eder. Sevgi, bir öğrenme sürecidir. Kalp kırıklığı, bize sevginin doğası ve sağlıklı ilişkiler hakkında çok şey öğretebilir. Bu deneyimlerden ders çıkararak, daha sağlıklı ilişkiler kurmayı öğrenebiliriz.
bu şarkı geldi aklıma
İnsanlar, farkında olmasalar da en çok sevdiğinin kalbini kırıyor. Sebebi ise kıskançlık ve koruyuculuk.
@FikretinMücadelesi insanlar bazen hiç sevmediği hatta tanımadığı insanları bile fazlasıyla kırabilirler bunun sebebi nedir peki
@Anonimhesapp123 Bendeniz Fikret de cevapsız soru yok.
Onun sebebi ilk diyaloglarda tarafların birbirine güttüğü rekabet duygusu, birbirlerine karşı haklı çıkma arzusu, birbirlerini dinleyerek anlamak yerine anlayarak dinlemeleri vb. gerekçeler gösterebilirim.😏
@FikretinMücadelesi Belki de...
Seviyor, yine seviyor ama kırılan kalp ne kadar dayanır bilemiyorum...
Sevmez sevse bile bir ozur bile tamir edermi?
Kırıla kırıla ne hale geldik, yoruldum tekrar sevmek ister miyim bilmiyorum sadece kendimi avuturum
Hadi 1 kırıldı sevdi 2 kırıldı sevdi ya sonra?
İnsan en çok sevdiğine kırılırmış. Ona rağmen hep severmiş
Sever evet. Ama bir noktada geri dönüşü olmaz.
Ferhat Göçer'inde dediği gibi kalp kırılsada sever
Kırılsa da seviyor evet sevmeyi değil göstermeyi bıraktım.. böyle böyle sevmeyi de bırakırım sanırım benim de taş değil yaa bir yerde duracak
Kırık kalp sever ama eskisi gibi? Asla hiçbir zaman her şey eskisi gibi olmaz.
Kırgınlık sevgiye engel değildir kırgınlık geçer sevgi yerinde kalır
İnsan sevdiği birine kırılır zaten. Elbette kalp kırılsada sever...
Çok fazla kırılan kalp uzaklaşmaya başlar. Benden söylemesi.
Bu Kızlarında Ne Kadar Değerli Bir Kalbi Varmış Ya 😀
İnsanların bir çoğu kalpleri kirik olmasina rağmen seviyorlar
Ben sevmem ayri konu
Sever sadece soğuyunca iş biter
En İyi Cevap