Teşekkürler @canerözkum 😊
Kalp kırılsa da sever mi?
Teşekkürler @canerözkum 😊
#Pinokyo..
Ben kendim için konuşursam kalbimi kıran bir kadını sevmem çünkü kalbimi kıran bir kadın beni sevmemiş demektir ama her insana göre değişir bu durum İnsanlar, hayatları boyunca farklı ilişkiler ve deneyimler yaşarlar. Bir ilişki sona erse bile, kalp kırıklığı yaşansa da, kişi zamanla bu duyguları işleyebilir ve iyileşebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni deneyimler yaşayabilir ve tekrar sevgi ve bağlantı hissine açılabilir. Kalp kırıklığı, kişinin gelecekteki ilişkilerine olumsuz bir şekilde etki yapabilir, ancak aynı zamanda insanları daha dikkatli ve bilinçli bir şekilde ilişki kurmaya yönlendirebilir. İlişkilerde yaşanan zorluklar ve kalp kırıklıkları, kişinin kendini daha iyi anlamasına, kişisel gelişimine katkıda bulunabilir ve olgunlaşmasını sağlayabilir.
Severim sever öyle bir seviyorki bazen
Dal o ağaca ait hissediyorsa eğer kurusa da hiçbir şeye küsmez, yine o ağaçta kalır. Hiçbir yere gitmez. Önemli olan nereye ait hissettiğin.
Çok sevdiğim bir şarkı🙄
Kalp kırılınca ona laf düşmez, sahibi onu susturur. Sevse de, seviyorum diyemez
Buna da ben imza atmalıyım 😄
At bebişim 😅
Teşekkür ederim ☺️🌸
Cevap
13Cevap
öyle bir şey yok kırılınca sevemezsin soğumaya başlarsın ama şu bir gerçek ki sevgi anlaşmak vs değil sebepsizde öyle seversin yani
Kırılınca kıranı daha çok seviyor bu devirde
Herkese göre değişen durumdur ama belli etmez sadece belli yere kadar gider.
Bence sever ama karşı taraf hatalarına devam ederse bi zaman sonra kin'e ve nefrete dönüşebilir
Belli bir süre sevmeye devam eder. Daha sonra sevmeye tövbe eder.
Sever de bi yere kadar
Kırılınca kesiyor benim kalbim..
Hayır her şey bir yere kadar.
Zor artık ya sevmek falan
Kalp sever veya sevmez engel olamazsın
Sever..
Hiç denemedim.
Sağlam kırılmışsa çok zor
sever de sevgisini göstemeyi bırakır
Sever
Soğuk sever
Sever... seviyor
Hayır ya.
sever
Kalp kırılırsa tamiri olmaz
Sever ama sevgisini artık eskisi gibi göstermez.
Olmuyor ya
Maalesef
Kendisini sever
Sever lab sever
Bilmiyorum 😭
Sever.
Yani
Evet sever
Sevebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?