Maalesef sevmiyor. Eğer seni seven bir adam olmuş olsaydı o anında mesajlarına falan dönerdi diye düşünüyorum ben. Gerçekten seven ve değer veren bir adam asla yazmadan bir dakika bile duramaz. Onun seni sevdiği ettiği yok. Zaten 6 yıldır mesajlarına hiçbir şekilde dönmüyormuş. Seven adam böyle bir şey yapmaz bir kere o seni takmıyor resmen.
Aşkım biraz daha bekle. 6 yıl bir erkeğin ömründen çalması için çok az
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Mahkemeye kadar oyalamaya çalışın çenme takıın verin gazı kafayı yiyelim sonrada hat satın be güzel helal olsun. Bu kadar basit yani sizin için. Be diyeyim ki ben hayırlı günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bunu anlaman için bir 6 yıl daha bekle 🍷
:)
Maalesef sevmiyor. Eğer seni seven bir adam olmuş olsaydı o anında mesajlarına falan dönerdi diye düşünüyorum ben. Gerçekten seven ve değer veren bir adam asla yazmadan bir dakika bile duramaz. Onun seni sevdiği ettiği yok. Zaten 6 yıldır mesajlarına hiçbir şekilde dönmüyormuş. Seven adam böyle bir şey yapmaz bir kere o seni takmıyor resmen.
Hayır aşkından ölmüş sana kimse haber vermemiş ruhuna bi Fatiha oku yazıktır
olur bazen böyle kör aşık olunca yıllarca yazarsın arada ama dönmez geri. madem hoşuna gidiyor duvara konuşmak devam edebilirsin ara ara :D
Seni siklemiyor.
Yani umurumda değilsin demektir.
Aşkım biraz daha bekle. 6 yıl bir erkeğin ömründen çalması için çok az
Mahkemeye kadar oyalamaya çalışın çenme takıın verin gazı kafayı yiyelim sonrada hat satın be güzel helal olsun. Bu kadar basit yani sizin için. Be diyeyim ki ben hayırlı günler
Yanlış yazdın herhalde ay mı demek istiyorsun acaba 🙄
çok sevindim aşkım düğün ne zamann
6 yıl kısa bir zaman bekke doner
🤣🤣 Biraz daha bekle döner illaki
Naz yapıyordur:)
Bence seviyor.
6 yıldır bunu mu düşünüyorsun gerçekten
Çok sveiyor git konuş bence
6 yıldır mesaj mı arıyorsun yani 😂
Seni üzmek istemediği için başkasıyla
6 yılmı..🙀 belki ölmüştür
Kesin seviyor naz yapıyor