3 haftalık sorun olmadan benden ayrılan flörtün dgsini kutlamali mıyım?
Evet, kutlarım
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
3 haftalık sorun olmadan benden ayrılan flörtün dgsini kutlamali mıyım?
Normalde kutlamam ama geçmişte kutladığım (Artık kutlamıyorum onu da. Numarasını sildim, evlendi. Sosyal medya hesaplarını da kapattı.) kutlamayı düşündüğüm biri var. Bu biraz nasıl ayrılık yaşadığınıza ve iki tarafın da birbirine duygusu olup olmadığına bağlı. havalanmış diye düşünenler, gerçekten havalanmış küçücük bir şeyden demek ki duyguları devam ediyordur. Yoksa sıradan biri gibi teşekkür eder, geçer.
Havalanır *
Doğum günü kutlaması özel bir şey. Bu daha fazla sinir bozucu olacaktır. Gereksiz beklentileri tetikler. Ex kişisi ile yapılabilecek en medeni tavır bir daha kesin olarak muhatap olmamaktır. Ex aileden biri veya akraba değildir. Eski bir arkadaş hiç değildir. Benim doğumgünlerimizi kutladığım tek insan kendim ve sevgilim olur veya eşim, ailem, çok nadir kız arkadaşlarım belki. Doğum günü kutlaması özel ve önemlidir.
Cevap
12Cevap
Sevgiliyken bile hatırlamıyom ki. Takvime alarm kurarım.
Hayır kutlamam doğum günü kutlayacak seviyede olsam yanımda olurdu
Hayır kutlamam tabi ki de bir daha iletişim dahi kurmam eski sevgilim ile ama eski sevgilim zaten olmadı hiç
yani güzel ayrıldıysam aldatma şiddet vs. yoksa karşı tarafın eşi ve sevgilisi benim eşim ve sevgilim yoksa kutlarım
Hayır, bitmiş. Ayrıca sorun yokken ayrılan birini neden düşünüyorsun ki hâlâ? O hiç istememiş zaten.
Asla kutlamam neden şımartacağım ki o kendi kendine kutlasın
Bi kere kutladım çok sevinmişti. Bilemedim yani. Bi daha da nah.
İnsanlar neden sadece kavga edince ayrılıyor anlamıyorum ayrılıp normal bir şekilde arkadaş kalamıyor musunuz
Kutlama aw sonra beni unutamamış diye düşünüp gøtø kalkar
Yooo ne münasebet. Yüzünü bile görmek istemem
Bu kadar mı gururun ve kendine saygın yok
Bu soruyu sorman bile hata.
İyi geceler
Tamamen gereksiz
Kutla gitsin içimde kalmasın diyorsan
Yüzsüzlüğün alemi yok
Hayır
Gerek yok
Evet, kutlarım
nasıl ayrıldığına göre değişir