1.63 boyunda erkekle evlenir misiniz? Görüştüğüm kişiye bir şeyler de hissetmiyorum. Mantık evliliği yaparsam ilerde sever miyim?

Merhaba arkadaşlar, 1.60 boyunda ve 28 yaşındayım. Mantık evliliği için bi arkadaşla görüştüm. Bir çok açıdan birbirimize uygununuz. Sorun şu ki çocuğun boyu 1.63. Kısalığı beni rahatsız ediyor ve çok uyumlu görünmemize rağmen duygusal olarak hoşlanmadım/etkilenmedim çocuktan. Bir arkadaş olarak iyi anlaşabileceğim biri ama. Mantık evliliği yapıp evlenirsem sevebilir miyim çocuğu? Ben kişilik olarak insanların huyuna suyuna çok dikkat eden, insanlardan kolayca soğuyabilen, arkadaş seçiminde seçici bir insanım. Düzgün biri ile evlenmezsem de sıkıntı yaşayacak birisiyim. Bunları göz önünde bulundurarak bu çocukla evlenmeli miyim bilmiyorum? Fikirlerinizi merak ediyorum. Eşin iyiyse İleride illaki seversin diyorlar. Ne düşünüyorsunuz. İyi eşi sevmeme ihtimali var mı?

1.63 boyunda erkekle evlenir misiniz? Görüştüğüm kişiye bir şeyler de hissetmiyorum. Mantık evliliği yaparsam ilerde sever miyim?