Yok zaten yalnız hisseden birini sevgili yanlınzlıktan kurtaramaz çünkü ilişkilerde herkes iyi hissetmek peşinde yalnız hisseden biri genelde sunacak bir şeyi yok hobisi yok işi yok ki kendini yalnız hissediyor yoksa hissetmezdi. Dolayısıyla böyle birinin sevgili edinmesi onu daha da yalnızlaştırabilir çünkü bu sefer yanlızlığın yanı sıra birinin ilgisine de muhtaç olmaya başlar ve bu onun kendini yalnızken daha da kötü hissetmesine çanak tutar. O yüzden ben şahsımca yalnız hissedersem ilk kendime hobi bulurum ve tam aksine yalnızken iyi isem kendi kendimle tek başımayken bu yalnızlık beni rahatsız etmezse sevgili edinirim ki birbirimize iyi gelelim, çünkü kimse kimsenin kurtarcısı değil hele ilişkide, karşı tarafımız bizim terapistimiz değildir unutmayalım.
İnsanlar sevgiliyi yalnız kalmamak dışında her amaca ediniyorlar adı sevgili ama tüm sevgisizliği içinde barındırıyor. Sevginin değerin içinde olmadığı herşeyden uzağım değil sevgili arkadaş edinmem
Hayır yalnız kalmamak için sevgili yapmam gerçekten seviyorsam bir kadınla sevgili olurdum.. aşk ve güven yoksa yalnızlık için sevgili yapmanın da anlamı yok insan yine yalnız olur zaten kaldı ki yalnızlığa da alıştım zaten
Yalnız kalmamak için hayatıma birini almam. Ama bir ilişki içinde iken yalnız hissetmenin berbatligi da bir başka olduğundan aman benden uzak dursun diyorum sjshshs
bence yapılmamalı. ilişki öylesine vakit öldürmelik bişi değil sevmediğiniz insanlarla çıkarak ne onun vaktini çalın ne kendinizin. ve kaliteli bi yalnızlık kalitesiz bi ilişkiden çok çok daha iyidir.