Aşk İlişkileri Yıllar sizden neler aldı? seninaynan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aradan 13 sene geçmiş neler değişmiş neler aradaki 7 farkı bulun 😁 Yıllar sizden neler aldı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Çok bir değişim yok ama güncel hal daha iyi olmuş bence. 1 2 Yorumla seninaynan +1 yıl Eyvallah krall Yorumla ElXTurco +1 yıl Eyvallah reis Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl abi benim de saçlar gidiyor yavaştan. Sence üzülmeye değer mi? 1 1 Yorumla seninaynan +1 yıl Cano erkenden git prp yaptır Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Değişmeyen tek şey cinsiyet reis.. 😄 5 1 Yorumla seninaynan +1 yıl 😁😁😁😁 Yorumla
Romanovic9 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saçlara beyaz düştü şimdiden. Para aldı zaman aldı aşk aldı gençlik bir sürü başka şeyler var 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 13 yıla kafa atmışsın resmen 1 1 Yorumla seninaynan +1 yıl Bence 13 bana Kafa atmış Yorumla
Myrat01 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Cocuklugumu aldi gencligimi aldi huzurumu aldy yuzumdeki gulumsemeyi aldi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Saçlar gitmiş sakallar uzamış ten rengi açılmış biraz kilo alınmış olgunlaşmıssim 1 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Böylede iyisin 1 1 Yorumla seninaynan +1 yıl Eyvallah krall Yorumla
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. duygularımı sanırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok bir değişim yok ama güncel hal daha iyi olmuş bence.
Eyvallah krall
Eyvallah reis
abi benim de saçlar gidiyor yavaştan. Sence üzülmeye değer mi?
Cano erkenden git prp yaptır
Değişmeyen tek şey cinsiyet reis.. 😄
😁😁😁😁
Saçlara beyaz düştü şimdiden. Para aldı zaman aldı aşk aldı gençlik bir sürü başka şeyler var
13 yıla kafa atmışsın resmen
Bence 13 bana Kafa atmış
Cocuklugumu aldi gencligimi aldi huzurumu aldy yuzumdeki gulumsemeyi aldi
Zamanımı, çmrümü :D yaşlanıyoruz
Saçlar gitmiş sakallar uzamış ten rengi açılmış biraz kilo alınmış olgunlaşmıssim
Böylede iyisin
Eyvallah krall
duygularımı sanırım
psikolojimi