Zamanla hangi duygularınız azaldı ya da bitti? Eskisi gibi olmadığınızı düşündüğünüz yönleriniz neler?

Zamanla hangi duygularınız azaldı ya da bitti? Eskisi gibi olmadığınızı düşündüğünüz yönleriniz neler?
Yıllar biraz saf inancı götürdü. Herkese hemen güvenme hâlini, her şeyin hep iyi biteceğine dair o çocuksu rahatlığı. Ama karşılığında daha net bir duruş verdi. Kimi kayıplar insanı eksiltmiyor, sadeleştiriyor. Zaman bazen alırken aslında yük hafifletiyor.
Zamanımı alıp götürdü. Yaşlandık artık. Özellikle 40 yaşından sonra seneler 5'er 5'er atıyor. Ben yine aynı benim değişmedim ama sadece vücudum çökmeye başladı hissediyorum. Sağlık problemleri çıkmaya başladı ortaya. Yıllar geçtikçe sağlığın gidiyor. Fark etmeden yavaş yavaş. Fiziksel olarak değişimlere hiç bir şey yapamıyorsun.
30 dan sonra çok durağanlaştım gibime geliyor. Önceden daha kıpır kıpır ve eğlenceliydim.
Bir şey alıp götürmedi hayatımın en güzel zamanlarını yaşıyoruö
Cevap
27Cevap
Yıllar hepinizden birşeyler alıp götürüyor birkaç ta getirisi var bu soruya şu şarkıyı bırakmak istedim..
her şeyimi.
Yıllar benden hiçbir şey almadı. Alması için tek gerekçe şartı benim doğrudan sapacak olmam. Ki böyle bir şey olmayacak. Ben doğruya sımsıkı sarıldım. Herkese ve her şeye rağmen onu bırakmayacağım. Bırakıp kaybedenlerden olursam asıl o zaman kazandığım bütün iyi şeyler elimden gider. Yaptığım bütün iyi işler toz olup yok olur. Bir tek kişi kalacak olsam bile ben mensup olduğum dosdoğru mensubiyetimden geri dönmem. Gerekirse bütün dünyanın insanları bana karşı olsun hiç umurumda değil
Yani daha 20 yaşındayım ama yılların bana gerçekten bir 10 yıl kadar borcu var. Herşeye koşmaya çalışmaktan, bazı sorumlulukların ve sırların vermiş olduğu yükleri taşımaktan hayatımı yaşayamadım. Yıllar benden hayatımı alıp götürdü. Bunu aslında çok yansıtmamaya çalışıyorum hala pozitif ve dik durmaya çalışıyorum ama bilemiyorum nereye kadar böyle dayanabilirim.
ben yıllar içinde bir sürü şey kaybettim meselaaa saf sevinci eskisi gibi yaşayamıyorum artık çok düşünüyorum her şeyi. eskiden gülmeyi severdim meselaaa şimdi o kadar kolay değil. biraz sertleştim galiba.
Sevdiğim insanları alıp ahirete tabiki. Gerisi götürdüğü bir şey yok aksine kattığı şeyler var. Sadece zaman ileriye akarken hayat kalanını yaşıyor.
Götürdükleri çok bir şey yok.
Dengeli olmayı öğretti.
Çok vericiydim zamanında belki bu olabilir.
Güvenin nelerin temeli olduğunu öğretti.
Eskiden kimseyi üzmezsem beni de üzmezler. ALLAH buna izin vermez diye düşünürdüm.
Aşk gitti bizden..
Şu güzelim uzun saçlarımı götürdü asddjdk
Gençliğimi, anıları...
Iyi niyetimden biraz biraz
Güven, mutluluk, sevdiğim insanlar..
Kromozomlarımın q kolunu
Hepsi sabit duruyor lanet
İnsanlara olan inancımı
Sabır verdi bana yıllar
Babamı ve abimi
Sağlığımı
neşemi hayat enerjimi kısaca her şeyimi